Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(natale @ 2010 07 09, 16:52)
ot kainu skirtumas.kaune 20lt mokejau  ax.gif

tai negi Vilniuj tik vienoj vietoj daro tas panoramines foto, gal ten brangiau, kitur pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2010 07 09, 13:02)
sveikos mergaites ax.gif atejau pas jus  su klausimu, gal zinote kur vilniuje pigiausiai daro panoramine dantu nuotrauka? uzsirasiau konsultacijai pas ortodonta, tai sake kad reikia tokios nuotraukos..bet kai pamaciau kainas doh.gif

manau pigiau nei žalgiry nelabai bus, privačiuose man atrodo dar brangiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 liepos 2010 - 19:32
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 09, 20:32)
manau pigiau nei žalgiry nelabai bus, privačiuose man atrodo dar brangiau wink.gif

As kaune Kalnieciuose lyg, 100 lt suplojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 07 09, 21:21)

blink.gif blink.gif sakes,as be siuntimo dariau klinikoj prie Topolo .
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 07 09, 21:21)

QUOTE(natale @ 2010 07 09, 21:42)
blink.gif  blink.gif  sakes,as be siuntimo  dariau klinikoj prie Topolo lotuliukas.gif  .

Hmm, idomu kaip su kainom cia iseina g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
na ką..vakar buvau pas savo dantukų fėją..apačioj dėjo separacines gumas.. jezau jezau kiek prikamavo, pusę valandos kamavosi, jau galvojau, kad man burna perplyš.. doh.gif

na ir naktį prasidėjo tikras malonumas, kai pabudau iš skausmo.. blush2.gif na bet įkaliau tablečikę, tai laukiu kol apsiramins man tie dantukai.. smile.gif

antradienį einu jau normaliam vizitui, žiūrėsim kas per naujienos tada bus smile.gif
tai tiek ok.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 07 10, 08:52)
Labas rytas smile.gif
na ką..vakar buvau pas savo dantukų fėją..apačioj dėjo separacines gumas.. jezau jezau kiek prikamavo, pusę valandos kamavosi, jau galvojau, kad man burna perplyš..  doh.gif

na ir naktį prasidėjo tikras malonumas, kai pabudau iš skausmo..  blush2.gif  na bet įkaliau tablečikę, tai laukiu kol apsiramins man tie dantukai.. smile.gif

antradienį einu jau normaliam vizitui, žiūrėsim kas per naujienos tada bus smile.gif
tai tiek  ok.gif

na jei vargsti su separacinem, tai per kt vizita des ziedus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 10, 02:56)
Hmm, idomu kaip su kainom cia iseina  g.gif

ta va ,as pasmirinejau po interneta ir radau kad prie Topolio pigiau. ir man prie namu arciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 10, 09:58)
na jei vargsti su separacinem, tai per kt vizita des ziedus  ax.gif
Papildyta:

yep..juos ir sumaus man kitą savaitę.. smile.gif
šiaip jie turėjo pas mane jau būti sudėti, bet gydytoja buvo pamiršus gumas sustatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 03, 17:18)
Aš lyginau kelis gydytojus, tai pačių breketų kainos nesiskyrė, bet skyrėsi tų paveržimų vadinamų wink.gif

Supratau, dėkui. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, skaitau ir po truputi gasdinuosi. Sakykite, gal kuri tiksliai zinote kam tie ziedai ir tos gumos. Gumos atrodo tarpams, o ziedai butini kiekvienu atveju, o gal visgi ne? Man dabar taip gerai be jokiu ziedu, gumu. Idomu, jei per 4 menesius nedejo, tai gal jau nedes, taip nenoriu blush2.gif Man vis iltis i lanka stato ir tarp vieno danties ir kruminio tarpas pasidares, ten prakisu pilnai medini dantu krapstuka. Labai as tingiu fotografuotis save, fotoaparatas didelis, sudetingas, nelabai as su juo moku, cia vyro zaisliukas. Bet situacija tokia, kad apacioje tie 4 pagrindiniai, tada tarpai, nes jau iltys nustumtos, tada uz ilciu vel tarpai del israutu ketvirtuku. Taip ir gyvenu kol kas skyleta ir nelabai suvokiu kaip cia man uztrauks, atrodo kad priekyje uz dantu gomurys, neikisi i vidu tu dantu. Vaikstau pati sau mistika biggrin.gif apie virsu dar nesnekejo. Bijau sekancio vizito, kuris jau greitai, taip noriu kad ir veiksmas vyktu, bet kad vasara neprikrautu man pilnos burnos, nes zadu ivairiu isvyku tureti, fotografuotis ir pan. Kaupiuosi ir drasinu save, kad rudeni ir ziema iskesiu ka jau reiks.
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 07 10, 08:35)
Sveikutes, skaitau ir po truputi gasdinuosi. Sakykite, gal kuri tiksliai zinote kam tie ziedai ir tos gumos. Gumos atrodo tarpams, o ziedai butini kiekvienu atveju, o gal visgi ne? Man dabar taip gerai be jokiu ziedu, gumu. Idomu, jei per 4 menesius nedejo, tai gal jau nedes, taip nenoriu blush2.gif Man vis iltis i lanka stato ir tarp vieno danties ir kruminio tarpas pasidares, ten prakisu pilnai medini dantu krapstuka. Labai as tingiu fotografuotis save, fotoaparatas didelis, sudetingas, nelabai as su juo moku, cia vyro zaisliukas. Bet situacija tokia, kad apacioje tie 4 pagrindiniai, tada tarpai, nes jau iltys nustumtos, tada uz ilciu vel tarpai del israutu ketvirtuku. Taip ir gyvenu kol kas skyleta ir nelabai suvokiu kaip cia man uztrauks, atrodo kad priekyje uz dantu gomurys, neikisi i vidu tu dantu. Vaikstau pati sau mistika biggrin.gif apie virsu dar nesnekejo. Bijau sekancio vizito, kuris jau greitai, taip noriu kad ir veiksmas vyktu, bet kad vasara neprikrautu man pilnos burnos, nes zadu ivairiu isvyku tureti, fotografuotis ir pan. Kaupiuosi ir drasinu save, kad rudeni ir ziema iskesiu ka jau reiks.

man atrodo, kad separacines gumeles ir ziedus daugiau ant apatiniu dantuku deda, ant virsutiniu nezinau ar kam yra buve.
nors dabar galvoju gal Svajaaa turejo 4 ziedus g.gif
man separaciniu gumeliu isvis nedejo, bet ant vieno dantuko turiu zieda, nes nukrito nuo jo breketukas, tai zieda uzmove. apsiejau be gumyciu, kazkaip pakankami tarpukai buvo, kad ta zieda uzmauti.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 10, 11:07)
man atrodo, kad separacines gumeles ir ziedus daugiau ant apatiniu dantuku deda, ant virsutiniu nezinau ar kam yra buve.
nors dabar galvoju gal Svajaaa turejo 4 ziedus  g.gif
man separaciniu gumeliu isvis nedejo, bet ant vieno dantuko turiu zieda, nes nukrito nuo jo breketukas, tai zieda uzmove. apsiejau be gumyciu, kazkaip pakankami tarpukai buvo, kad ta zieda uzmauti.

pas mane bus 4 žiedai - 2 viršuj ir 2 apačioj..
tos separacinės ir dedamos tam, kad praplėstų tarpukus tarp dantų ir būtų galima žiedą užmauti..nes pas mane tarpdančiai tokie mažučiai, kad praktiškai jų nėra..užtai man db su tom gumom taip velniškai ir skauda:) tempia smile.gif
o žiedai neklauskit kam reikalingi, tikrai nežinau:) būtinai paklausiu antradienį per vizitą kokia jų paskirtis 4u.gif
Atsakyti