Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 07 10, 11:29)
pas mane bus 4 žiedai - 2 viršuj ir 2 apačioj..
tos separacinės ir dedamos tam, kad praplėstų tarpukus tarp dantų ir būtų galima žiedą užmauti..nes pas mane tarpdančiai tokie mažučiai, kad praktiškai jų nėra..užtai man db su tom gumom taip velniškai ir skauda:) tempia smile.gif
o žiedai neklauskit kam reikalingi, tikrai nežinau:) būtinai paklausiu antradienį per vizitą kokia jų paskirtis  4u.gif

man atrodo ziedai dedami del to,nes jie yra stipresni negu priklijuoti breketukai ant galiniu dantuku,ir geriau atlaiko kramtima g.gif ,o gal ne?pataisykit jei klistu
idomu, man turbut irgi des tuos metaliukus,jokiu gumu dar neuzdejo,bet ir taip jauciu kad juda dantukai,nes siulas lengvai pralenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninute @ 2010 07 10, 15:31)
man atrodo ziedai dedami del to,nes jie yra stipresni negu priklijuoti breketukai ant galiniu dantuku,ir geriau atlaiko kramtima  g.gif ,o gal ne?pataisykit jei klistu
idomu, man turbut irgi des tuos metaliukus,jokiu gumu dar neuzdejo,bet ir taip jauciu kad juda dantukai,nes siulas lengvai pralenda  smile.gif

aha, man irgi taip atrodo
na dar kad ant paskutiniu breketuku daug spaudimo buna, nes jie kaip ir visa lanka prilaiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na man buvo vizitas 8d., sakė gydytojas viskas greitai juda, viršuje uždėjo stoparus smile.gif apačioje nieko nekeitėm thumbup.gif dabar eisiu rugpjūčio 9d.
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 07 11, 09:46)
Sveikos  4u.gif  Na man buvo vizitas 8d., sakė gydytojas viskas greitai juda, viršuje uždėjo stoparus smile.gif apačioje nieko nekeitėm thumbup.gif  dabar eisiu rugpjūčio 9d.

sveika, kas cia per stebuklas? smagu kad juda drinks_cheers.gif dazni pas tave vizitai- kas 4 sav iseina ax.gif
Atsakyti
Mano vizitai turbūt patys rečiausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 07 11, 13:58)
Mano vizitai turbūt patys rečiausi  unsure.gif

man rodos mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 07 11, 13:58)
Mano vizitai turbūt patys rečiausi  unsure.gif

tai tavo gydymo planas kitoks ax.gif
mano vizitai dabar kas 2 men bus po 10 min ax.gif apie puse metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 07 11, 09:46)
Sveikos  4u.gif  Na man buvo vizitas 8d., sakė gydytojas viskas greitai juda, viršuje uždėjo stoparus smile.gif apačioje nieko nekeitėm thumbup.gif  dabar eisiu rugpjūčio 9d.

Na bandysiu liaudiskai paaiskinti biggrin.gif ant velutes salia dantuku dedasi kaip ir ziedukas toks, labai sunku i iziuret, taip suprantu jis neduoda judet vienam dantukui, o stumia visus.. Tie dantys kurie dbr tarp tu stoparu skauda, tai didziausias kruvis jiems smile.gif O vizitai tai taip, kas 4 savaites man 4u.gif
Atsakyti
laba vakariuka,
gal kam taip buvo,truputi pasimeciau,tiesa sakant soka gavau,man nuo metalo pajuodavo dantys,nors visad itemtai valiausi ir skalavau g.gif tie dantukai tai kur be breketu tokie kaip buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguryte25 @ 2010 07 11, 23:43)
laba vakariuka,
gal kam taip buvo,truputi pasimeciau,tiesa sakant soka gavau,man nuo metalo pajuodavo dantys,nors visad itemtai valiausi ir skalavau g.gif tie dantukai tai kur be breketu tokie kaip buvo g.gif

blink.gif nea, man nebuvo schmoll.gif jei per toki trumpa laika pajuodavo,tai tikrai nespejo apsinesti, cia kazkas ne taip g.gif pabandyk paskambinti dakatrui console.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 12, 07:25)
blink.gif  nea, man nebuvo  schmoll.gif  jei per toki trumpa laika pajuodavo,tai tikrai nespejo apsinesti, cia kazkas ne taip  g.gif  pabandyk paskambinti dakatrui  console.gif

sios savaites babaigoje reiks eiti pabaigti detis breketu,gal tada ir bandysiu klaust,vistiek jis tik nuo ketvirtadienio dirba g.gif man cia jauciu kazkokia chemine reakcija gavosi,dabar prisiminiau kai klausiau del vaiko,jam reikejo gelezi gerti tai pajuodavo dantukai,sake valyt dazniau ir praeis,po kurio laiko is tiesu nusiplove,gal ir pas mane kazkas panasaus... g.gif
Atsakyti
na mielosios, man jau nuimti breketai kovo mėn., nešioju plokštelę, tačiau dantukai tikrai juda ir pagrįžę į savo vietas. Žinoma ne taip, kaip buvo, tačiau nėra taip idealu, kaip tik nuėmus breketus. Taip, kad "atnešiojus" breketus, dar laukiau ilgas darbas su plokštelėmis, o kartais ir jos 100 proc. unsure.gif nesulaiko dantukų grįžimo į savo vietas...
Atsakyti