Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

sveikos,registruojuos naujoj temoj 4u.gif

ziauriai dziaugiuosi kad pradejau visa dantu tvarkyma. Kiekviena diena matau save su tiesiais,graziais ir sveikais dantim,nesvarbu kad tai bus maziausiai po dvieju metu,bet kaip linksma bigsmile.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 06 28, 01:21)
sveikos,registruojuos naujoj temoj  4u.gif

ziauriai dziaugiuosi kad pradejau visa dantu tvarkyma. Kiekviena diena matau save su tiesiais,graziais ir sveikais dantim,nesvarbu kad tai bus maziausiai po dvieju metu,bet kaip linksma  bigsmile.gif  wub.gif  cool.gif

sveikinimai 4u.gif man sian des apacia (atsirado vietos anksciau tai pries vestuves nereikes) party biggrin.gif
Atsakyti
Labas
Labai graži temutė wub.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 25, 20:51)
Sveikinu  4u.gif Klausimas - o kam ta kalcį reik gert?  g.gif kad dantys sustiprėtų, kad nevaikščiotų paskui? g.gif

Kalcį reik gerti, kad sustiprėtų šaknys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 06 27, 19:52)
Kaip iš reklamos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 27, 20:15)
svaja ir shin jusu sypseneles nerealios ! smile.gif as vis ziuriu ir ziuriu, nerealu smile.gif wub.gif  wub.gif

aciu jums labai 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aciu ajaja, lbai grazi tema wub.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 27, 13:39)
Aš prasmingą žinutę parašysiu - vis tik pamečiau dar vieną breketuką... Na nelimpa jie man nors tu ką  verysad.gif  verysad.gif tai žodžiu, kolkas abu penktukai abejose pusėse yra be breketų, ir jau nebeklijuos jų man atrodo... žiauriai liūdžiu, bet turiu vilties, kad gal labai neapsunkins tiesinimo proceso tai kad jie jame nedalyvaus... verysad.gif tej vat...

na gal dar kokia iseiti sugalvos..
o kazi ziedu negali uzdet blogiausiu atveju... g.gif ?
bet gal jie ir netrukdys issitiesint kiotiems dantukams?gal jie savo vietose stovi?
Atsakyti
aciu visoms uz komplimentus blush2.gif
sekancios temukes kurima pasisiule perimti aistuliaa (aciu 4u.gif ), tad nuo dabar jei yra kokiu pasikeitimu ar naujoviu sarasiuke rasykite aistuliaai i az.

QUOTE(materiallove @ 2010 06 27, 23:21)
sveikos,registruojuos naujoj temoj  4u.gif

ziauriai dziaugiuosi kad pradejau visa dantu tvarkyma. Kiekviena diena matau save su tiesiais,graziais ir sveikais dantim,nesvarbu kad tai bus maziausiai po dvieju metu,bet kaip linksma  bigsmile.gif  wub.gif  cool.gif

va kokios geros nuotaikos, visai kitas reikalas. dziaugiuos, kad geriau jautiesi 4u.gif ar matyt kokiu pasikeitimu, ar apsipranti po truputuka?

QUOTE(Degtine @ 2010 06 28, 05:22)
sveikinimai 4u.gif  man sian des apacia (atsirado vietos anksciau tai pries vestuves nereikes) party biggrin.gif

va dar geros naujienos, lauksim ispudziu smile.gif
Atsakyti
sian svente man smile.gif metai ir 10men wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 28, 10:25)
sian svente man smile.gif metai ir 10men wink.gif

sveikinimai *sunshine* clap_1.gif bis.gif nail.gif
22 menesiukai smile.gif 23 kazin bus ar nea ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 26, 22:35)
Dar prie Vilniaus gydytojų norėčiau papildyti:
Vita Budrienė, +370 604 16 118, "Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1

Vita Budrienė "Denticija" V. Grybo g.32/10, Vilnius, tel. 85 2 346090
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 28, 12:27)
sveikinimai *sunshine* clap_1.gif  bis.gif  nail.gif
22 menesiukai smile.gif 23 kazin bus ar nea ?  g.gif

aciu smile.gif aciu smile.gif nekarksek biggrin.gif nenoriu 23men biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 28, 10:56)
aciu smile.gif aciu smile.gif nekarksek biggrin.gif nenoriu 23men biggrin.gif

tyliu pioneer.gif
Atsakyti
Sveikutes,registruojuos ir as naujoje temoje ;)na ka,pagaliau snd isauso ta DIENA clap.gif clap.gif VAKARE UZDES BREKETUS clap.gif thumbup.gif
Atsakyti