Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(ninute @ 2010 06 28, 14:44)
Sveikutes,registruojuos ir as naujoje temoje ;)na ka,pagaliau snd isauso ta DIENA  clap.gif  clap.gif VAKARE UZDES BREKETUS  clap.gif  thumbup.gif

sveikinam sveikinam sveikinaaaaam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 06 28, 11:08)

na gal dar kokia iseiti sugalvos..
o kazi ziedu negali uzdet blogiausiu atveju... g.gif ?
bet gal jie ir netrukdys issitiesint kiotiems dantukams?gal jie savo vietose stovi?

Na kažkaip aš ir galvojau dėl tų žiedų, bet man atrodo kad nelabai, nes poto kai juos nuima gi lieka kažkokie tarpukai minimalūs nuo jų, tai kaip paskui juos uždaryt, jei breketais neįmanoma.. g.gif Na žodžiu čia mano pasamprotavimai, o geriausiai viską žino ortodontė manau, tai jei ji sakė kad nėra išeities, reiškias turbūt tikrai nėra.. unsure.gif tie dantukai šeip nekreivi, ir jie nesimato, tai nedidelė bėda, tik tiek kad sakė jie trukdys biški kitiem tiesintis verysad.gif Na bet stengiuos neimt į galvą labai, kaip jau yra taip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
Natale, sekmes tau rytoj susipazistant su herbstausku, mes su tavim 4u.gif viskas bus gerai, gal uztruks keleta dieneliu, bet apsiprasi, va materiallove jau laiminga, vadinas ir tau taip bus. Lauksim ispudziu ax.gif
Atsakyti
na mergaites as jau su apacia (dar ne ant visu dantu breketai, bet vistiek) jau pareina skausmas blink.gif o blogiausia tai, kad prikrove 6 didziules pliombas ant galutiniu dantu, tam, kad breketu nenuvalgyciau, tai db toks tarpas tarp dantu sukandus, kad net liezuvis prasikisa lotuliukas.gif supratau, koks jausmas jei blogas sakandis yra lotuliukas.gif ir svepluoju tai va-je-zau! tas sveplavimas tikiuosi greitai praeis, nes net issiziot nenoriu kai reikia koki zodi pasakyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degtine: 29 birželio 2010 - 00:34
Labukas visoms as ir jau su breketais,skausmas oho oho verysad.gif ,kol kas breketai nebraizo lupo,nors tiek smile.gif rugpjucio 2d kitas vizitas ir turbut des jau apacia smile.gif
paaiskinkit man kaip foto cia idet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 28, 13:00)
sveikinam sveikinam sveikinaaaaam  drinks_cheers.gif

aciu drinks_cheers.gif ,tik tokio skausmo nesitikejau
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 28, 13:25)
sian svente man smile.gif metai ir 10men wink.gif

su sia svente! 4u.gif tikekimes kad jau pabaiga arteja? bigsmile.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 28, 16:14)
Na kažkaip aš ir galvojau dėl tų žiedų, bet man atrodo kad nelabai, nes poto kai juos nuima gi lieka kažkokie tarpukai minimalūs nuo jų, tai kaip paskui juos uždaryt, jei breketais neįmanoma.. g.gif  Na žodžiu čia mano pasamprotavimai, o geriausiai viską žino ortodontė manau, tai jei ji sakė kad nėra išeities, reiškias turbūt tikrai nėra.. unsure.gif  tie dantukai šeip nekreivi, ir jie nesimato, tai nedidelė bėda, tik tiek kad sakė jie trukdys biški kitiem tiesintis  verysad.gif Na bet stengiuos neimt į galvą labai, kaip jau yra taip yra  mirksiukas.gif

aiskumelis ..tai gerai kad nera labai kreivi..ir tokia vieta nelabai matosi turbut?
svarbu kad priekiniai grazus..
zinoma norisi uz tokia sumele kad viskas idealiai butu..
bet va irgi cia nezinia kaip buna..aisku 100k geriau nei pries tai smile.gif as tai dziaugiuosi labai..nesvarbu kad vienas ilgesnis kitas trumpesnis db lotuliukas.gif bent jau zinau kad galesiu nevarzomai sypsotis.. ax.gif

QUOTE(Degtine @ 2010 06 29, 02:32)
na mergaites as jau su apacia (dar ne ant visu dantu breketai, bet vistiek) jau pareina skausmas  blink.gif o blogiausia tai, kad prikrove 6 didziules pliombas ant galutiniu dantu, tam, kad breketu nenuvalgyciau, tai db toks tarpas tarp dantu sukandus, kad net liezuvis prasikisa  lotuliukas.gif  supratau, koks jausmas jei blogas sakandis yra lotuliukas.gif ir svepluoju tai va-je-zau! tas sveplavimas tikiuosi greitai praeis, nes net issiziot nenoriu kai reikia koki zodi pasakyt  doh.gif

na va pagaliau ..tai sveikinam labai!o skausmas tai gerai yra.. thumbup.gif juda dantukai drinks_cheers.gif

QUOTE(ninute @ 2010 06 29, 11:57)
aciu  drinks_cheers.gif ,tik tokio skausmo nesitikejau

praeis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninute @ 2010 06 29, 10:57)
aciu  drinks_cheers.gif ,tik tokio skausmo nesitikejau

bliamba man tai kažkaip tikrai neskaudėjo..tik maudė ir aišku, negalėjau prisiliest prie dantų, tai lb valgyt, kalbet sunku buvo..
bet db po mėnesio viskas normaliai, tik karts nuo karto lūpas padrasko..
miegu vis dar su vata burnoj blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ninute @ 2010 06 29, 08:12)
Labukas visoms as ir jau su breketais,skausmas oho oho  verysad.gif ,kol kas breketai nebraizo lupo,nors tiek  smile.gif rugpjucio 2d kitas vizitas ir turbut des jau apacia  smile.gif
paaiskinkit man kaip foto cia idet?  blush2.gif

jei nori nuotrauka deti i foruma, tai pirma ja turi ideti i interneta.
eik i www.tinypic.com
tenai spausk ant BROWSE
tada susirask savo nuotraukele kompe
tada pakoreguok nuotraukos dydi (Resize- rinkis 'Website/email' jei nori mazesne, arba 'Message Board' jei nori didesne)
tada spausk and UPLOAD
atsiras langas ir papasys suvesti kokius nors zodzius (cia kazkokia apsauga)
o tada jau atsiras langas su nuotraukytes kodais, tai tik nukopijuok viska cionai is laukelio 'IMG Code for Forums & Message Boards' ir taip idesi savo nuotraukele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Degtine @ 2010 06 28, 23:32)
... o blogiausia tai, kad prikrove 6 didziules pliombas ant galutiniu dantu, tam, kad breketu nenuvalgyciau, tai db toks tarpas tarp dantu sukandus, kad net liezuvis prasikisa  lotuliukas.gif  ...

mane per visa gydyma labiausiai tie kalneliai ir erzindavo doh.gif kiek pamenu kazkaip greitai as juos nukramciau, gal per menesi. bet skaudedavo ziauriai, nes ipratus sukasti dantis, kandi o ten tie kalnai, labai suskausdavo.
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 06 29, 11:19)
su sia svente! 4u.gif tikekimes kad jau pabaiga arteja? bigsmile.gif

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif galbut ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar buvo man vizitas. Perklijavo breketus ant pirmuku virsuje, nes bando daktare rast tinkama padeti pirmukams. Butu viskas daug paprasciau, jei dabar galeciau padaryti rentgeno nuotrauka, bet negaliu nestuke.gif Tai bando daktare apciuopom apciuopom... Tai va... Perklijavus pirmukus vel uzdejo plonesni lankeli ir dabar vizitas tik rugpjucio pabaigoj, jei aisku nieko extra nenutiks. Tai va, tokios ir tos naujienos mano ax.gif

Ai, tiesa, vienas nemalonus dalykas nutiko verysad.gif Ant vieno tarpdancio apacioje priekyje biski dantena islipo cry.gif Daktare paaiskino, kad cia viskas i kruva susidejo - ir nestuke.gif hormonai, ir breketai. Paskui dar prisiminiau, kad pries gera menesi pasidariau higiena doh.gif Nu ir va prasau... unsure.gif Dabar sake palikt kaip yra, o jau po breketu nuemimo ziuresim.
Atsakyti