Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(ajaja @ 2010 07 12, 17:50)
aistuliaaaaaa, na ar sirdele jau plaka ?????? jau labai labai greitai  4u.gif

Plaka plaka jau visą savaitę neramiai, o šiandien jau išvis daužosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 07 12, 17:52)
ji ryt sake pas mane atvaziuos po visko  biggrin.gif

Aha, su šampanu laistyti breketų uždėjimą biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 liepos 2010 - 22:40
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 12, 21:40)
Plaka plaka jau visą savaitę neramiai, o šiandien jau išvis daužosi  biggrin.gif
Papildyta:
Aha, su šampanu laistyti breketų uždėjimą  biggrin.gif  bigsmile.gif

sekmes 4u.gif lauksim ispudziu ir nuotraukeliu bigsmile.gif

ziurekit ten su Svajaaa labai nepridauginkit sampano is to didelio dziaugsmo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blondie-girl @ 2010 07 12, 18:45)
Čia aš ta, kuri nešioja.. hi.gif Dėl to trumpesnio nešiojimo, tai kažkaip aš netikiu.. Man prognozavo du metus, o neturėjau labai didelių problemų (iltinukai abu išaugę aukščiau už kitus).. O kitos panelės ir paprastus 1,5 metų panešioja ir nuima.. Taip, kad, nežinia, kaip čia iš tiesų..  rolleyes.gif

man irgi prognozavo 2 metus. o geguzes men pasake, kad mazdaug pusmetis liko. aisku nereik nepersokus duobes sakyti op, bet jei tai butu tiesa, tai gautusi 1.5 metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 13, 10:02)
man irgi prognozavo 2 metus. o geguzes men pasake, kad mazdaug pusmetis liko. aisku nereik nepersokus duobes sakyti op, bet jei tai butu tiesa, tai gautusi 1.5 metu  ax.gif

Tikiuosi, kad ir man taip bus.. smile.gif
Atsakyti
ziurinejau foto siandien,nu visgi man patiko tie breketai,jauciausi isskirtine kazkokia ir grazi biggrin.gif noreciau as ju vel wub.gif Geras dalykas,man patiko biggrin.gif o dabar jau nebeziuriu i veidrodi,matyt pripratau be ju,nebeidomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 07 13, 09:10)
ziurinejau foto siandien,nu visgi man patiko tie breketai,jauciausi isskirtine kazkokia ir grazi biggrin.gif noreciau as ju vel wub.gif Geras dalykas,man patiko biggrin.gif o dabar jau nebeziuriu i veidrodi,matyt pripratau be ju,nebeidomu biggrin.gif

taupyk pinigelius ir dekis vel biggrin.gif

kur ten ta aistuliaaa, kelinta valanda jai paskirta??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 13 liepos 2010 - 12:16
QUOTE(ajaja @ 2010 07 13, 13:16)
taupyk pinigelius ir dekis vel  biggrin.gif

kur ten ta aistuliaaa, kelinta valanda jai paskirta??

Jinai su breketais jau pas mane sedi biggrin.gif
Atsakyti
kaip ispudziai?? bigsmile.gif
Svajaaa, jus padarykit ten fotosesija, mum gi idomu photo.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 13, 14:41)
kaip ispudziai??  bigsmile.gif
Svajaaa, jus padarykit ten fotosesija, mum gi idomu  photo.gif

nieko,geri,slepia savo sypsena,kukliai sypsosi biggrin.gif Bet grazu 4u.gif Isvaziavo namo,gal grizusi pasirodys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na aš plokšteles nešioju tikrai sąžiningai, juk čia man reikia, ne kažkam kitam. Pirmą mėnesį teko ir darbe būt "pasipuošusiai" ir švepluoti. Mano ortodontė tame nemato problemos, ji paveržė plokštelę atitinkamose vietose ir tarsi turėtų būti viskas ok. Vielučių neturiu, bet turbūt teks prašyti, kad uždėtų. mirksiukas.gif Na bet nenukabinkit nosių, gal tik mano dantukai taip savo vietas pamėgę doh.gif gal jūsų situacijose bus viskas super.
Atsakyti
tai va, perėjau nuo I.Tercijonaitės pas R.Damušienę. labai patiko pastarosios analizė ir paaiškinimai kas yra pas mane, ką darys ir pan. smagi ortodontė. taaaigi, nuo liepos 29d. turėčiau prisijungti prie breketininkių būrelio, dėl to labai džiaugiuos. žinoma, gydymas laukia ilgas, gydytoja net nelabai nori kažką prognozuot.. nuo dviejų iki trijų metelių draugausiu su breketais.
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 07 13, 16:13)
Sveikos, na aš plokšteles nešioju tikrai sąžiningai, juk čia man reikia, ne kažkam kitam. Pirmą mėnesį teko ir darbe būt "pasipuošusiai" ir švepluoti. Mano ortodontė tame nemato problemos, ji paveržė plokštelę atitinkamose vietose ir tarsi turėtų būti viskas ok. Vielučių neturiu, bet turbūt teks prašyti, kad uždėtų. mirksiukas.gif Na bet nenukabinkit nosių, gal tik mano dantukai taip savo vietas pamėgę doh.gif gal jūsų situacijose bus viskas super.

ortodonte kartais ne D.L.? labai primena jos stiliu, viskas labai paprasta ir be problemu, kai burna ne jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės wink.gif žodžiu, šampano negėrėm, pagalvojom, kad per anksti nuo 11 pradėti lotuliukas.gif o šiaip viskas nerealiai fainai, labai geras jausmas, jaučiuosi visa tokia graži ir laiminga, va grįžau namo, tai žiūriu ir šypsausi pati sau, mąstau ar tinka čia jie man lotuliukas.gif kai uždėjo, iškart jautėsi, kad tokie aptirpę dantys, bet neskaudėjo, nors arbūzo nepakramčiau, nemalonu.. O dabar jau skauda, kalbant jei susidaužia dantys, tai jausmas nekoks.. bet nieko, smagu 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Dabar konsultacija 08.31 paskyre wink.gif o siaip sake, kad pirmiji pokyciai matysis jau po savaites, pasitiesins priekiniai dantukai, nes jie nestipriai ten kreivi smile.gif fotosesija padarysiu gal ryt, metu nebent viena foto be breketu, kur matosi dantukai..
http://sphotos.ak.fb...1_3210184_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 liepos 2010 - 15:49