Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 15, 17:16)
Aš irgi pas Budrienę, smagu, ne viena pas ją  biggrin.gif  4u.gif
nebijok, aš labai fainai jaučiuosi su breketais  wub.gif

Apie ją atsiliepimų tai neitin daug radau, bet greičiausiai i konsultaciją priėmė tai ir pasirinkau biggrin.gif tikiuosi nesuklydau, nors man rodos kainos pas ją nemažos...tikiuosi atitiks pažadus smile.gif O keliem tau metam prognozavo ir kokia maždaug sakė kaina bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 15, 12:38)
Papildyta:
o tu juo naudojies?  ax.gif

As seimos nariams nupirkau dovanu ax.gif Jie labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 07 15, 13:46)
Labas, grazu, sveikinu 4u.gif Turiu klausima ar tau slifavo?
Nes matau, kad virsutiniai priekiniai nera idealiai lygus pacioje danties apacioje. As ta prasme nekritikuoju, tik domiuosi. Ir idomu ar cia pats zmogus turi reikalautis slifavimo ar ortodontai siulo? As pati galvoju neslifuoti perdaug, nes noriu naturalaus vaizdo, kad neatrodytu dantys kaip dirbtiniai, bet pas mane kai kur verkiant reikia visgi slifuoti, nes nudile dantys arba tada juos plombuoti. Plombavimo nesinori, grynas vargas gi atitaikyti tas plombu spalvas, jei balinsi dantis ir pan. tai idomu ar man slifuos tuos nelygumus, jei noresiu? gal kas zinote?

Man D.L. slifavo virsu ir apacia. virsuje slifavo sonus, kad dantu forma grazesne butu, o apacioje paslifavo todel kad nuvalgyti dantukai buvo. kad suvienodinti dantu auksti. manes net neklause ,paslifavo viena diena ir vsio :)bet as nieko pries ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 07 15, 17:43)
Apie ją atsiliepimų tai neitin daug radau, bet greičiausiai i konsultaciją priėmė tai ir pasirinkau biggrin.gif tikiuosi nesuklydau, nors man rodos kainos pas ją nemažos...tikiuosi atitiks pažadus smile.gif O keliem tau metam prognozavo ir kokia maždaug sakė kaina bus? smile.gif

Na aš pas ją irgi pakliuvau atsitiktinai, paskambinau į VIC, norėjau pas Latkauskienę, sako pas ją eilės ir pan., nerašom konsultacijoms, sako turim kitą ortodontę, gal pas ją norėtumė smile.gif nebuvau aš girdėjus jos, bet sakau ok, rašykit wink.gif kainos sakyčiau panašiai kaip ir visur, bet lyginant su Stomos kainomis, pas Budrienę pigesni tie visi paveržimai wink.gif man prognozavo nešioti apie 1,5 metus, kaina apie 4700 wink.gif na patys breketukai viena žandikauliui 1400 + 100 litų uždėjimas smile.gif ir 120 lt antspaudai dantų.. Tai eidama dėtis palikau 1600..
Kada eisi jau pas ją? smile.gif šiaip tikrai maloni gydytoja, labai gerą įspūdį man paliko tiek per konsultaciją, tiek kai jau dėjo smile.gif
Atsakyti
Kad jau apie šlifavimą kalba išėjo, noriu paklaust ar kamnors yra šlifavę tarpdančius? unsure.gif Nes man tai darys sakė, siaurins tipo dantis, kad tilptų visi.. g.gif įdomu kas čia per procedūra...
Atsakyti
Mergaitės, kur pasidarot liniuotes breketukų? Nemoku blush-anim-cl.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ninute @ 2010 07 15, 15:07)
To sunshine,

Sveikinimai! wub.gif kaip grazu  thumbup.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 07 15, 15:29)
juste sveikinu!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif turbut labai laiminga wub.gif  wub.gif  wub.gif faina,kad vielutes yra 4u.gif o kas tavo dantenom apacioje? blink.gif ,o kadangi ir siulo nenaudoji,tai matosi apnaseles virsuje tarp dantu 4u.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 07 15, 17:00)
SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!  clap.gif 

aciu aciu smile.gif 4u.gif

svaja, ten ne apnasos o plomba sena, reikia ja keisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 07 15, 19:34)
Kad jau apie šlifavimą kalba išėjo, noriu paklaust ar kamnors yra šlifavę tarpdančius?  unsure.gif Nes man tai darys sakė, siaurins tipo dantis, kad tilptų visi.. g.gif įdomu kas čia per procedūra...

mano sesei slifavo smile.gif
Atsakyti
Kad jau apie šlifavimą kalba išėjo, noriu paklaust ar kamnors yra šlifavę tarpdančius?  unsure.gif Nes man tai darys sakė, siaurins tipo dantis, kad tilptų visi.. g.gif įdomu kas čia per procedūra...

man virsuje slifavo dantu sonus, na kt sakant tarpdancius. kad dantukai butu kvadratiniai, o ne A formos.ir taipogi siaurino ax.gif nieko baisaus, neskauda rolleyes.gif tik gal kvapas kiek nemalonus, bet tai trunka trumpai, pakentet galima mirksiukas.gif
Atsakyti

Ar skaitai angliskai?

Imesciau tau nuoroda apie tarpdanciu slifavima ortodontinio gydymo metu. Ten labai aiskiai parasyta... Galetum pasiskaityti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 07 15, 16:25)
Aš dar su klausimais 4u.gif  ar daug kam viršijo/viršija planuotą nešiojimo laiką? nes su drauge pašnekėjau, tai jai žadėjo metus o nešiojo virš dviejų, norėtųsi nusiteikt kažkaip ilgiausiam nešiojimo laikui, o ne viršytam planuotam biggrin.gif

O mane, tai šiandien nuliūdino.. Nes aš dažnai ne LT būnu.. Sakau dabar išvažiuoju rugpjūčio vidury, grįšiu gruodžio pradžioj.. Tai sako: O.... Čia su tokiu gydymu nieko gero nebus.. Labai užsitęsi.. verysad.gif Tai ieškosiu bilieto ir grįšiu paveržti.. Nors iš Norvegijos nėra lengva gaut pigių bilietų, kaip, pvz., iš UK.. Kiek man tie breketai bendroj sumoj kainuos, tai bijau pagalvot.. Bet kelio atgal jau nėra.. verysad.gif

O mano dantukai nekaip.. Nėra tokio baisinio skausmo, kad vaistus gerčiau.. Bet valgyt nieko negaliu.. Nesukramtau, nes ir viršų ir apačia skauda, dar tie kalneliai.. doh.gif Ir jaučiu, kad drąsko lūpą.. Metaliujai žymiai aštresni, nei tie Clarity.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 07 15, 21:40)
O mane, tai šiandien nuliūdino.. Nes aš dažnai ne LT būnu.. Sakau dabar išvažiuoju rugpjūčio vidury, grįšiu gruodžio pradžioj.. Tai sako: O.... Čia su tokiu gydymu nieko gero nebus..  Labai užsitęsi..  verysad.gif  Tai ieškosiu bilieto ir grįšiu paveržti.. Nors iš Norvegijos nėra lengva gaut pigių bilietų, kaip, pvz., iš UK.. Kiek man tie breketai bendroj sumoj kainuos, tai bijau pagalvot.. Bet kelio atgal jau nėra..  verysad.gif

O mano dantukai nekaip.. Nėra tokio baisinio skausmo, kad vaistus gerčiau.. Bet valgyt nieko negaliu.. Nesukramtau, nes ir viršų ir apačia skauda, dar tie kalneliai..  doh.gif  Ir jaučiu, kad drąsko lūpą.. Metaliujai žymiai aštresni, nei tie Clarity..  unsure.gif

prie kalniuku pripranti per savaite, bet as su jais jau 2 diena valgiau ax.gif aisku minksta maista. oho ,tai tu norejei pasiplauti tikrai ilgesniam laikui, manau kazkur spalio pradzio reikes padaryt dar viena vizita blush2.gif beto tu gi pati nori kad greiciau dantukai i lanka atsistotu ir nebutu atsikise ax.gif
Atsakyti