Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(natale @ 2010 07 15, 22:12)
prie kalniuku pripranti per savaite, bet as su jais jau 2 diena valgiau  ax.gif aisku minksta maista. oho ,tai tu norejei pasiplauti tikrai ilgesniam laikui, manau kazkur spalio pradzio reikes padaryt dar viena vizita  blush2.gif  beto tu gi pati nori kad greiciau dantukai i lanka atsistotu ir nebutu atsikise  ax.gif

Taip, taip, tai aš nieko ir nesakau, pati suprantu, kad 4 mėnesiai yra per ilgas laiko tarpas.. Ir kad tas prie greitesnio rezultato tikrai neprives.. smile.gif Dabar dar eisiu rugpjūčio 12d., o poto sutarsiu kada sekantis, ir teks atskrist.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 07 15, 11:40)

Sveikute,

Paziurejau tavo nuostabia sypsena ir kito klausimelis. Tarp dantu matosi "istinusios" dantenos - taip visada pas tave buvo ar kaip... Ka sake tavo gydytoja?
Pas mane tai problemele - niekaip su vienu tarpdanciu nesusitvarkau jau kokius trejeta metu - istinusios dantenos i isore, o vidineje puseje ju truksta... nei higienos nepadeda verysad.gif
Jau kiekviena menesiuka kai pas gydutoja nueinu - dar ir ta tarpa pavalo - jau apmazeja apmazeja ir vel tas pats verysad.gif verysad.gif verysad.gif jau nervai nelaiko blink.gif ir su siulu dirbu, ir su sepetuku, ir su skalavimo skysciu verysad.gif

Mane gydytoja vis guodzia kad susitvarkys - bet rezultato su tomis dantenomis nematau.

Gal kam yra taip buve ir susitvarke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyy: 15 liepos 2010 - 21:46
QUOTE(airina @ 2010 07 15, 19:52)
Ar skaitai angliskai?

Imesciau tau nuoroda apie tarpdanciu slifavima ortodontinio gydymo metu. Ten labai aiskiai parasyta... Galetum pasiskaityti  mirksiukas.gif .

Skaitau aišku smile.gif įmesk tą nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 07 15, 21:40)
O mano dantukai nekaip.. Nėra tokio baisinio skausmo, kad vaistus gerčiau.. Bet valgyt nieko negaliu.. Nesukramtau, nes ir viršų ir apačia skauda, dar tie kalneliai..  doh.gif  Ir jaučiu, kad drąsko lūpą.. Metaliujai žymiai aštresni, nei tie Clarity..  unsure.gif

Tai matyt panašiai kaip aš, vaistų negeriu, nėra tokio skausmo, bet kramtyt be šansų smile.gif bet va lūpos man visa nedrąsko, man jie kažkokie švelnūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 16, 09:30)
Tai matyt panašiai kaip aš, vaistų negeriu, nėra tokio skausmo, bet kramtyt be šansų smile.gif bet va lūpos man visa nedrąsko, man jie kažkokie švelnūs biggrin.gif

Tikriausiai.. smile.gif Pusryčiai mano jogurtas.. O man saldžiai visai nesinori, taip norėtųs ko nors sūriai, aštriai ar rūgščiai, bet nieko iš tokių neturiu, kad nereiktų kramtyt, nes aš net sėdžiu išsižiojus, kad tik dantų sukąst nereiktų.. biggrin.gif Auč, kaip skauda, kai sukandu.. unsure.gif Et, pamiršt galiu skanius kepsniukus, salotas ir kitus užkandžius per vestuves.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 07 16, 10:38)
Tikriausiai..  smile.gif  Pusryčiai mano jogurtas.. O man saldžiai visai nesinori, taip norėtųs ko nors sūriai, aštriai ar rūgščiai, bet nieko iš tokių neturiu, kad nereiktų kramtyt, nes aš net sėdžiu išsižiojus, kad tik dantų sukąst nereiktų..  biggrin.gif Auč, kaip skauda, kai sukandu..  unsure.gif  Et, pamiršt galiu skanius kepsniukus, salotas ir kitus užkandžius per vestuves..  biggrin.gif

Man saldūs tie jogurtai irgi pabodo, tai va darausiu bulvių košę ir verdu dešreles, susitrinsiu su blenderiu, bent jau nesaldus maistas bus biggrin.gif
Mano irgi nesukąsti, iš tikro pastebėjau, kad būnu susičiaupus, bet mano dantys nesusikanda visiškai, nemalonu man juos kąsti biggrin.gif
Atsakyti
Juste,labai labai grazu!!!! wub.gif

Pirmadieni einu darytis higienos,nors dariaus mazdaug pries 5 men,bet kazkaip jauciu,kad reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 07 15, 12:40)

stai foto smile.gif

user posted image

vielute apacioje, virsuje sunku nufotkint biggrin.gif tokia pati ir ten.
user posted image

oooo sveikinu 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pagaliau ir tu turi holivudine sypsena smile.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 15, 19:33)
Na aš pas ją irgi pakliuvau atsitiktinai, paskambinau į VIC, norėjau pas Latkauskienę, sako pas ją eilės ir pan., nerašom konsultacijoms, sako turim kitą ortodontę, gal pas ją norėtumė smile.gif nebuvau aš girdėjus jos, bet sakau ok, rašykit wink.gif kainos sakyčiau panašiai kaip ir visur, bet lyginant su Stomos kainomis, pas Budrienę pigesni tie visi paveržimai wink.gif man prognozavo nešioti apie 1,5 metus, kaina apie 4700 wink.gif na patys breketukai viena žandikauliui 1400 + 100 litų uždėjimas smile.gif ir 120 lt antspaudai dantų.. Tai eidama dėtis palikau 1600..
Kada eisi jau pas ją? smile.gif šiaip tikrai maloni gydytoja, labai gerą įspūdį man paliko tiek per konsultaciją, tiek kai jau dėjo smile.gif

Pas mane panaši situacija biggrin.gif tik dar pas Kirkutį užsirašiau ir dar kažkokiai gyd skambinausi, bet kadangi tik rugpjūtį pas juos vietų tai ir nuėjau čia smile.gif tik dabar kol uždės ilgai laukti, tik rugpjūčio 31 užrašė doh.gif Norėčiau kad greičiau įdėtų ir būtų rami galva, o tai dar apsigalvosiu per tiek laiko biggrin.gif negražu man tiek breketai nors tu ką, bet noriu kažko lb jų doh.gif

Kažkas dėl liniuočių klausė tai ją per čia galima pasidaryti http://www.ticker.7910.org/eng o yra ir kitokių tinklapių, reik ieškot tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 07 16, 14:59)
Pas mane panaši situacija biggrin.gif  tik dar pas Kirkutį užsirašiau ir dar kažkokiai gyd skambinausi, bet kadangi tik rugpjūtį pas juos vietų tai ir nuėjau čia smile.gif tik dabar kol uždės ilgai laukti, tik rugpjūčio 31 užrašė doh.gif Norėčiau kad greičiau įdėtų ir būtų rami galva, o tai dar apsigalvosiu per tiek laiko biggrin.gif negražu man tiek breketai nors tu ką, bet noriu kažko lb jų doh.gif

Kažkas dėl liniuočių klausė tai ją per čia galima pasidaryti http://www.ticker.7910.org/eng o yra ir kitokių tinklapių, reik ieškot tik smile.gif

tai man irgi rugpjūčio 31 vizitas smile.gif
Man tai gražu, apsipratau aš jau, kažkaip dabar ir šypsausi drąsiai, kai pasitiesins dar labiau dantukai, išvis bus smagu smile.gif tik nepatinka, kad ką iš draugų sutinku, visi tik į burną ir žiūri, keista visiems matyt, kol apsipras, kad aš čia breketuota lotuliukas.gif
Aš ir klausiau dėl liniuočių, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 liepos 2010 - 14:08
QUOTE(alyy @ 2010 07 15, 22:44)
Sveikute,

Paziurejau tavo nuostabia sypsena ir kito klausimelis. Tarp dantu matosi "istinusios" dantenos - taip visada pas tave buvo ar kaip... Ka sake tavo gydytoja?
Pas mane tai problemele - niekaip su vienu tarpdanciu nesusitvarkau jau kokius trejeta metu - istinusios dantenos i isore, o vidineje puseje ju truksta... nei higienos nepadeda  verysad.gif
Jau kiekviena menesiuka kai pas gydutoja nueinu - dar ir ta tarpa pavalo - jau apmazeja apmazeja ir vel tas pats  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  jau nervai nelaiko  blink.gif ir su siulu dirbu, ir su sepetuku, ir su skalavimo skysciu  verysad.gif

Mane gydytoja vis guodzia kad susitvarkys - bet rezultato su tomis dantenomis nematau.

Gal kam yra taip buve ir susitvarke?

sveika, aciu smile.gif cia jos istinusios nes gydytoja uzkabino man su tokiu graztuku kai nuiminejo breketus smile.gif siandien jau normaliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2010 07 16, 12:02)
oooo sveikinu 4u.gif  4u.gif    thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif    pagaliau ir tu turi holivudine sypsena smile.gif wub.gif  cool.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(renachiuke @ 2010 07 16, 11:25)
[i]Juste,labai labai grazu!!!!  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 07 16, 08:44)
Skaitau aišku  smile.gif įmesk tą nuorodą  mirksiukas.gif

Imetu nuoroda ax.gif
Tikiuosi, pades mirksiukas.gif

http://www.animated-...n-stripping.htm
Atsakyti