Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

Sakes, kaip kainos skiriasi nuemimo ir ploksteliu! Neitiketina! blink.gif

QUOTE(Cinamonaite @ 2010 07 22, 18:06)
Sveikos, merginos,

smagu , kaskam jau nuemineja breketus...smile.gif. Sveikinimai 4u.gif  Man 8-as menuo eina kaip virsuj uzdeta ir truputi maziau kai apacia...ir iskilo toks klausimas. Gal kas susiduret. Istraukti virsuje du dantukai penktukai. Ir ale ziuriu, kad tarpas vienoj pusej uzsidare ir nebelabai jau yra kur trauktis, o priekyje centro nera. Zodziu, kaip manot, ar visi dantukai pajegs trauktis su protiniu, ar jau riekes traukti protini....ko labai nenoreciau. Bet ka padarysi, reikes tai reikes. Zinoma pasiklausiu savo ortodontes, bet iki vizito dar menesiukas. Pasiidomausiu, gal kaskam taip buvo...smile.gif

sveika, seniai matyta 4u.gif
sustumdys kaip nors, nepergvenk. Jei rove dantukus abejose pusese vadinas simetriskai dare, kartais pries pagerejant biski pablogeja. mano dantys anksciau toie kreivi buvo, kad nesuprastum kur tas centras, o kai jau sustojo i lanka tai pasidare akivaizdu, kad centras ziauriai nesueina. o dabar jau beveik sueina, gal 1mm skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 07 23, 11:23)
vūūhūū, pirmadienį einu antspaudus, kad nuimtų ir ketvirtadienį turėsiu pirmuosius breketukus ir plokštelę apačioj! ;] laimingas vaikas esu dabar už tai. ;D kaip sakiau, aš pas R.Damušienę, tai ehm, nuėmimas breketų su plokštele ir vielutėm apačioj kainuos 750lt, čia kaip ir pas D.L., toj pačioj klinikoj visgi dirba. ;] šiaip, nešiosu minimum tris metus turbūt, viršuj irgi 6 keramikinius planuojam. smile.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif o kodel apacioje plokstele? g.gif
Atsakyti
Aga, tikrai senai. Kad man nera ko pasakot..smile.gif. Viskas pakankamai sklandziai klojasi. Bijau del kruminiu dantu, jie pas mane silpni, plombuoti, perplombuoti, o ziedai ant ju uzmauti, bijau, kad nelustu doh.gif , bet jei dejo, gal taip neatsitiks.
O del centro, pas mane tas pats, atrodo del kreivumo nieko nesimate, o dabar pergyvenu, nes vienu mm centras nesueina smile.gif)). Tai vienoj pusej tarpai patys uzsistume, tik sakandi su elastikais tvarko, dantukas ant dantuko netaisyklingai pataiko. Ir va tas centras. O kitoj pusej tarpai ogogo....smile.gif)) visus pietus dar ten galima pasidet smile.gif)

[quote=ajaja,2010 07 23, 16:10]
Atsakyti
Sveikos , mergaitės smile.gif Senai labai jau pas jus buvau , turbūt visai jau mane pamiršot.. rolleyes.gif

Aš pas jus atėjau su vienu klausimėliu biggrin.gif Šiandien buvau pas savo odontologę ir liepė nešioti man tuos vadinamus elastikus, nu bet jau tooooks skausmas doh.gif Tai juos visada reikia nešioti ar galima kartais ir pertrauka padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(StOp! @ 2010 07 23, 19:38)
Sveikos , mergaitės  smile.gif  Senai labai jau pas jus buvau , turbūt visai jau mane pamiršot..  rolleyes.gif

Aš pas jus atėjau su vienu klausimėliu  biggrin.gif  Šiandien buvau pas savo odontologę ir liepė nešioti man tuos vadinamus elastikus, nu bet jau tooooks skausmas  doh.gif  Tai juos visada reikia nešioti ar galima kartais ir pertrauka padaryti?  g.gif

Sveika bigsmile.gif zinok jei simuliuosi tai ir ilgiau nesiosi ax.gif siaip daktare turejo pasakyt kiek valandu i para reikia nesiot, o gal visalaik reikia nesiot, aisku valgyt ir dantukus valyt be ju galima
Atsakyti
Man elastikus tik naktimis liepe nesioti...ir tik vienoj pusej pakolkas. Tai ir miegu, issiziot negaliu....ir jausmas buna ne pats maloniausias. Bet kad be proto skaudetu, taip nera. Ryte labai palengveja nusiemus ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2010 07 23, 19:57)
Man elastikus tik naktimis liepe nesioti...ir tik vienoj pusej pakolkas. Tai ir miegu, issiziot negaliu....ir jausmas buna ne pats maloniausias. Bet kad be proto skaudetu, taip nera. Ryte labai palengveja nusiemus ...  thumbup.gif

Ah , teks eit gerti vaistų ir kentėti hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonaite @ 2010 07 23, 19:57)
Man elastikus tik naktimis liepe nesioti...ir tik vienoj pusej pakolkas. Tai ir miegu, issiziot negaliu....ir jausmas buna ne pats maloniausias. Bet kad be proto skaudetu, taip nera. Ryte labai palengveja nusiemus ...  thumbup.gif

O jūs juos dedatės ant pačių paskutinių breketukų? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites smile.gif
Anksciau vis pasiskaitinedavau jusu disksusijas, nes ruosiuosi istoti i jusu buri smile.gif Tai va, uzsirasiau breketuku uzdejimui. Des apacia rugpjucio 6 d.
Atsakyti
QUOTE(vivaldi @ 2010 07 23, 23:58)
Sveikutes, mergaites smile.gif
Anksciau vis pasiskaitinedavau jusu disksusijas, nes ruosiuosi istoti i jusu buri smile.gif Tai va, uzsirasiau breketuku uzdejimui. Des apacia rugpjucio 6 d.

sveika prisijungus 4u.gif kur ir pas ka desies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(StOp! @ 2010 07 23, 22:01)
Ah , teks eit gerti vaistų ir kentėti  hihihi.gif
Papildyta:
O jūs juos dedatės ant pačių paskutinių breketukų?  g.gif

Man jie skersai dedasi tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio. Virsuje ant treciuko, o apacioje ant kruminio kur ziedas apmautas. Tai kaip suprantu man tuo paciu traukia tarpa virsuje ir apacioje visus dantukus su visu lanku i isore. Nes apatiniai dantukai buvo kaskaip "sugriuve" i vidaus puse. Nezinau ar gerai paaiskinau... g.gif. Menesi nesioju jau naktimis.....
Atsakyti
Man vakar pabaige atstatineti nugrieztus dantukus. Ir protezuotojui pasirode viskas labai grazu biggrin.gif Tai susiskambino su D.L., kad gal man nereikia to Herbsto, o tik breketu. Tai darkart nuvarysiu i konsultacija - bet labai nustebciau, jei D.L. pakeistu nuomone... Nes ji myyyyli Herbsta, kaip pati prisipazino biggrin.gif Matyt daug geru rezultatu su juo pasieke.

Natale, kaip tau sekasi su juo draugaut? Jau pamirsai gal?

Tiesa, dar man protezuotojas rode toki aparaciuka, kuris su vandens srove valo dantukus. Sake, kad labai geras daiktas, paties seimyna naudoja ir neatsidziaugia. Anksciau tokio Lietuvoj nebuvo, neseniai pradejo vezt. O ypatingai jis geras tiems, kas nesioja kokia nors aparatura burnoj, ar turi implantus, kur sunku pasiekt isvalyt.
Ten pilasi vanduo ir skalavimo skystis ir reguliuojasi vandens srove.

Zodziu, pridedu nuoroda, kad visos apsisviestume smile.gif

http://www.vmgparduotuve.lt/
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 24, 00:10)
sveika prisijungus  4u.gif  kur ir pas ka desies?  smile.gif

Desiuos Kaune "Neodentoj", pas gyd. I. Andziuliene smile.gif
Atsakyti