Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(Mamce @ 2010 07 24, 10:54)

Zodziu, pridedu nuoroda, kad visos apsisviestume smile.gif

http://www.vmgparduotuve.lt/

Aš tai čia nelabai supratau, ta srovė tokia maža atrodo, lyg nieko ten nevalytų ypatingai g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2010 07 24, 10:54)
Man vakar pabaige atstatineti nugrieztus dantukus. Ir protezuotojui pasirode viskas labai grazu  biggrin.gif  Tai susiskambino su D.L., kad gal man nereikia to Herbsto, o tik breketu. Tai darkart nuvarysiu i konsultacija - bet labai nustebciau, jei D.L. pakeistu nuomone... Nes ji myyyyli Herbsta, kaip pati prisipazino  biggrin.gif  Matyt daug geru rezultatu su juo pasieke.

Natale, kaip tau sekasi su juo draugaut? Jau pamirsai gal?

Tiesa, dar man protezuotojas rode toki aparaciuka, kuris su vandens srove valo dantukus. Sake, kad labai geras daiktas, paties seimyna naudoja ir neatsidziaugia. Anksciau tokio Lietuvoj nebuvo, neseniai pradejo vezt.  O ypatingai jis geras tiems, kas nesioja kokia nors aparatura burnoj, ar turi implantus, kur sunku pasiekt isvalyt.
Ten pilasi vanduo ir skalavimo skystis ir reguliuojasi vandens srove.

Zodziu, pridedu nuoroda, kad visos apsisviestume smile.gif

http://www.vmgparduotuve.lt/

Sveika bye1.gif
koks herbstas? hihihi.gif pamirstas reikalas irnesakyk.gif atrodo kad ir gimiau su jo smile.gif nieko netrugdo, nespautdzia, netrina... zodziu viskas ok thumbup.gif
o apie ta aparaciuka as irgi nesenai kalbejau, mano higieniste man ji bande ipirsti smile.gif sake kad geras dalykas, ji pati ji naudoja darant hiena. na tikrai dalykas neblogas ale kad kanuoja rupuziokas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 07 22, 12:53)
Atsakysiu tik tai ka zinau: Tai tik reklaminis triukas mirksiukas.gif

Svajaaa, is kur zinai, kad tik reklaminis triukas ?? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 07 24, 10:05)
Sveika  bye1.gif
koks herbstas?  hihihi.gif  pamirstas reikalas  irnesakyk.gif  atrodo kad ir gimiau su jo  smile.gif  nieko netrugdo, nespautdzia, netrina... zodziu viskas ok  thumbup.gif
o apie ta aparaciuka as irgi nesenai kalbejau, mano higieniste man ji bande ipirsti smile.gif sake kad geras dalykas, ji pati ji naudoja darant hiena. na tikrai dalykas neblogas ale kad kanuoja rupuziokas.  doh.gif

10 menesiu siandiena birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 24, 13:29)
Svajaaa, is kur zinai, kad tik reklaminis triukas ??  blush2.gif
Papildyta:
10 menesiu siandiena  birthday.gif

pas tave irgi nebloga data 1 metai 1 menuo 1 d smile.gif friends.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif Pagaliau grįžau po komadiruotės kur internetas vėžlio greičio, tai galvoju reik likimo draugėm pasipasakot biggrin.gif Dantukas kur be breketo dar šiek tiek melsvas, nežinau, gal po truputi trinasi tas mėlynumas, nu bet neturiu supratimo nuo ko jis atsirado biggrin.gif o šeip viršus jau stovi apie pora mėnesiu, gal bent per kitą vizitą kanors darys, gal vielą keis sakė.. o apačia tai taip įdomiai, nepassakyčiau kad tiesinasi, bet dantys atsilenkė į išorę - anksčiau pas mane buvo normalus sukandimas, apatiniai eidavo už viršutinių, o dabar tiesiai dantukai susikanda, tai kažkaip keistai atrodo, kai šypsausi daug dantų matosi biggrin.gif biggrin.gif Tai kolkas viskas juda į priekį manau. mirksiukas.gif
P.S. buvau tokioj tarptautinėj jaunimo kompanijoj, tai turbūt ketvirtadalis mūsų su breketais buvom. Panašu į mados reikalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 07 24, 21:22)
P.S. buvau tokioj tarptautinėj jaunimo kompanijoj, tai turbūt ketvirtadalis mūsų su breketais buvom. Panašu į mados reikalą  biggrin.gif

man siandien irgi teko su naujais nepazistamais zmonekmis buti, tai klausinejo visko apie breketus, galiausiai sako mada jau cia tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 24, 12:05)
Sveika  bye1.gif
koks herbstas?  hihihi.gif  pamirstas reikalas  irnesakyk.gif  atrodo kad ir gimiau su jo  smile.gif  nieko netrugdo, nespautdzia, netrina... zodziu viskas ok  thumbup.gif
o apie ta aparaciuka as irgi nesenai kalbejau, mano higieniste man ji bande ipirsti smile.gif sake kad geras dalykas, ji pati ji naudoja darant hiena. na tikrai dalykas neblogas ale kad kanuoja rupuziokas.   doh.gif

Saunu del herbsto thumbup.gif

Del kainos: taip, 450 ltl kosmine kaina, bet is amazon co.uk galima uz 255 ltl nusipirkt (be parsiuntimo).... As rimtai galvoju apie ji, nes kai uzdes breketus, tai neisivaizduoju normalios dantu higienos g.gif
Be to - 4 antgaliai - visai seimynai uztektu. Nes savo vaikams tai as drakoniskas taisykles del dantu valymo ivedus - neleidziu eit miegot, kol dantys nevalyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 26 liepos 2010 - 08:03
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 07 24, 19:22)
o apačia tai taip įdomiai, nepassakyčiau kad tiesinasi, bet dantys atsilenkė į išorę - anksčiau pas mane buvo normalus sukandimas, apatiniai eidavo už viršutinių, o dabar tiesiai dantukai susikanda, tai kažkaip keistai atrodo, kai šypsausi daug dantų matosi  biggrin.gif  :

man irgi taip buvo, kad vienu metu priekiniai buvo dantis ant danties, o ne pasislepe vieni uz kitu. po to apatiniai vel pasislepe uz virsutiniu. turbut tokia tiesinimo metodika.

QUOTE(Mamce @ 2010 07 26, 06:59)
Be to - 4 antgaliai - visai seimynai uztektu. Nes savo vaikams tai as drakoniskas taisykles del dantu valymo ivedus - neleidziu eit miegot, kol dantys nevalyti.

tai ir gerai, kad ivedus tokias taisykles, pripras anksti, po to visa gyvenima dziaugsis. nes va as galvoju, kodel manes neismokino kaip reikiant. sakydavo dantis valykis, bet nesukontroliavo, tad paauglystej tikrai tik retkarciais dantis prasivalydavau, rezultate dabar beveik visi plombuoti ir labai stipriai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2010 07 26, 08:59)
As rimtai galvoju apie ji, nes kai uzdes breketus, tai neisivaizduoju normalios dantu higienos  g.gif

Dėl higienos manau nereikia taip jaudintis, bent mane gydytoja kažkaip normaliai nuteikė, sako, kas neišsivalydavo normaliai dantų be breketų, tai ir su breketais sunku, o kas normaliai mokėjo valytis ir pan., tai ir su breketais puikiai susitvarko wink.gif
O vaikams taisyklė puiki, aš vaikų neturiu, bet sesė 2,5 metukų, tai tegul net nebando prie manęs ožiutosi dėl dantų valymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 07 26, 11:44)
nes va as galvoju, kodel manes neismokino kaip reikiant. sakydavo dantis valykis, bet nesukontroliavo, tad paauglystej tikrai tik retkarciais dantis prasivalydavau, rezultate dabar beveik visi plombuoti ir labai stipriai..  verysad.gif

Daug ir genai lemia, ne tik valymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 26, 09:51)
Daug ir genai lemia, ne tik valymas smile.gif

as sutinku, kad yra ir genu itaka, bet kai pagalvoju, kad privalgius saldainiu eidavau tiesiai miegot, tai baisu dabar darosi. o saldumynu tai didele megeja buvau, valgydavau daug ir daznai... zodziu suprantu,kad pati savo dantim labai padejau gesti, labai velai susigriebiau, o atgal kelio nera...
dabar yra gal 8-10 dantu visoj burnoj kurie yra neplombuoti. 2 istraukti. gal 4-5 yra numarinti jau (su kanalais isvalytais)...
o po breketu reikes keliu kanalus pertaisyti ir karuneles deti, nes yra keli, kur dantuko tik isore, o viduj visa plomba... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti, ar kam teko dėtis implantus tuo tikslu kad jie padėtų atitraukinėjant priekinius dantis atgal g.gif Man daktaras siūlė implantus įsukti, bet labai bijau gijimo proceso ir apskritai jų, tai uždėjo tokį ale "apynasrį" kuris man laiko kad galiniai dantys stovėtų vietoje, o važiuotų tik priekiniai g.gif
Atsakyti
vūūhūū. 4u.gif šiandien buvau pas Damušienę, tai nuėmė antspaudus, uždėjo kokias tai separatines, atrodo, gumytes, kad plėstūs ten gale, nes ketvirtadienį dės žiedus ir kelis breketukus ir gausiu pagaliau plokštelę. laukiu nesulaukiu! clap_1.gif
Atsakyti