Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

1 d su herbstu

user posted image

matosi kad sueina tik pirmukai, o tarp kruminiu didziulis tarpas doh.gif

menuo

user posted image

sonu

user posted image

ir pries Herbsta mano smile buvo tokia

user posted image

apatiniu dantu visai nesimate doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 27, 20:53)
ale ilgai tau ir skauda, jau gi 2 savaites su breketais, ar ne? vis dar negali kramtyti??  blink.gif

Šiaip jau neskaudėjo baisiai, tik kramtant, nors šiandien kažkaip skausmas vėl toks nuo šaknų jautėsi biggrin.gif na daugiau jau ką pakramtau, bet tikrai toli gražu ne viską rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 07 27, 21:15)

Tikrai sukandimas matosi pasitaisęs smile.gif
Atsakyti
uh, grįšiu į mokyklą ne vienintelė geležine šypsena.. ši 'mada' stipriai plinta! dar dvi panelės užsidėjo breketus pas mane. :} viena iš jų sakė, kad jai ir po mėnesio laiko sunku kažką kiečiau kramtyt, o čia sakot, kad jau po dviejų savaičių sausainius kramtyt galima.:}
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 07 28, 17:39)
uh, grįšiu į mokyklą ne vienintelė geležine šypsena.. ši 'mada' stipriai plinta! dar dvi panelės užsidėjo breketus pas mane. :} viena iš jų sakė, kad jai ir po mėnesio laiko sunku kažką kiečiau kramtyt, o čia sakot, kad jau po dviejų savaičių sausainius kramtyt galima.:}

Aš kažkaip irgi galvoju, kad man ir po mėnesio nebus lengva kramtyti biggrin.gif o tada jau ir vizitas bus, vėl skaudės (gal), tai galima nusiteikti ilgam laikui minštesnio maisto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 07 28, 17:39)

Na as po savaites jau grauziau riesutus biggrin.gif . Kartais budavo dantys jautresni kai pakeisdavo vielutes bet pora dienu daugiausiai. Labai cia individualu manau
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 07 28, 18:45)
Na as po savaites jau grauziau riesutus  biggrin.gif . Kartais budavo dantys jautresni kai pakeisdavo vielutes bet pora dienu daugiausiai. Labai cia individualu manau

Man tai buvo irgi panasiai smile.gif

Tik dabar storesne viela uzdejo ir paverze,tai oho,beveik visa savaite jauciu tai sen tai ten skausmeli smile.gif Bet jau ipratau prie to skausmo,tai galiu valgyt kieta maista irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 27, 21:15)
1 d su herbstu

apatiniu dantu visai nesimate  doh.gif

Labas smile.gif puikus pasikeitimai, tik sveikinti belieka, tik idomu ar tu kai sypsosies dabar naujai nebusi kaip Britney Spears? taip jau placiai, visus dantis rodydama ir apatinius? wink.gif siaip jei rimtai, tai to labai labai nenoreciau bent jau as sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 07 28, 19:23)
Labas smile.gif puikus pasikeitimai, tik sveikinti belieka, tik idomu ar tu kai sypsosies dabar naujai nebusi kaip Britney Spears? taip jau placiai, visus dantis rodydama ir apatinius? wink.gif siaip jei rimtai, tai to labai labai nenoreciau bent jau as sau ax.gif

Pritariu,labai grazus pasikeitimai ir sveikintina,kad dantukai labai paslankus thumbup.gif
Man atrodo ji tik taip placiai sypsojosi,kad matytusi visi dantys ir pasikeitimai,kad paciai pasiziuret ir mums parodyt. Man tai kai kuriems tinka,kai matos visi dantys,bet pati irgi gal nelabai noreciau,kad taip butu,nes,atrodo,kad nelabai man tinka...
Atsakyti
Vilhelmina, renachiuke, o ar greitai jums veiksmas vyksta? nes as irgi is tu, kuriom neskauda, bet ir rezultatais dziaugtis nebegaliu, jau dvi savaites, kai bent jau as pati nematau pas savo jokiu pasikeitimu, nei per milimetra. Liudna. pradejau jau galvoti, kad netilpsiu i planuotus 2,5 metu laikotarpi, nes per planus gydytoja sake, kad mazdaug po 5 menesiu des man virsu. 5 men. jau uz keliu dienu, o dar rugseji nezadejo deti virsaus. gal todel ir liudna man, kad sunkus tas atvejis sad.gif o draugei tai is viso gerai kabutese doh.gif jos tas keistuolis gydytojas visai nesiskubina, sneka kazkokius kosmosus, kad iltys i sonus iseis, jei breketus apacioje uzdes ir bando tik su kazkokiom plastmasem laime unsure.gif netikiu, kad tie plastmasiukai, juostele kazkokia uztrauks jai tarpus po dantu rovimo ir sukis didziuli isvaziavusi nuo vaikystes stalciu atgal. Jauciu ji atnesiojusi virsu 2 metus apacia nesios dar 4 metus. Labai tikiuosi, kad D.L. su manimi labiau pasiseks ir apsieisim be tragisku datu kaip 4 metai ar pan. unsure.gif o siaip jau pavydziu toms, kurioms skauda, bent vyksta kazkas tada
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 07 28, 18:30)
Vilhelmina, renachiuke, o ar greitai jums veiksmas vyksta? nes as irgi is tu, kuriom neskauda, bet ir rezultatais dziaugtis nebegaliu, jau dvi savaites, kai bent jau as pati nematau pas savo jokiu pasikeitimu, nei per milimetra. Liudna. pradejau jau galvoti, kad netilpsiu i planuotus 2,5 metu laikotarpi

Labas, nesijaudink, palengva tikrai viskas pajudės. Gal ir užsidės to laiko... man irgi iš pradžių su viskuo žadėjo 1,5 metų. O nuo viršutinių uždėjimo reikėjo, kad praeitų 8 mėn., kol apačią sudėjo, nes viršus visai nesisuko, nors kreivi minimaliai (na, dėl tokių nevisi breketus dedasi...). Tai jau galvojau, bala nematė tų 1,5 metų, būtų gerai ir du, bet tai su apačia man bus šakės doh.gif nes ten daug kreivesni ei viršuj, bet apačioj pokyčius pradėjau matyt jau pirmą mėn., tiesa minimalius, o jau antrą mėn. aiškiai įvardijamus ir palyginamus biggrin.gif
tiesiog ne viskas einasi tiksliai pagal planą, bet visvien kažkaip einasi.... 4u.gif

P.S. viršaus man irgi nė kiek neskaudėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V_0622: 28 liepos 2010 - 20:51
QUOTE(Congeniality @ 2010 07 28, 19:30)
Vilhelmina, renachiuke, o ar greitai jums veiksmas vyksta?

Na zinok kaip ir sustojo tie visi dantys i lanka,bet tai jau atsitiko senokai ir jau kokius 2 menesius nieko nebematau,kad kazkas judetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 07 28, 19:30)
Vilhelmina, renachiuke, o ar greitai jums veiksmas vyksta? nes as irgi is tu, kuriom neskauda, bet ir rezultatais dziaugtis nebegaliu, jau dvi savaites, kai bent jau as pati nematau pas savo jokiu pasikeitimu, nei per milimetra.

Man jau greitai nuims, tai nejuda niekas tikrai. O kai tiesinosi dar tai atrode kad juda letai, bet nemanau kad todel, jog taip ir buvo, o todel, kad judejo visi dantys, kad padarytu kreiviem vietos ir graziai i lanka sustotu. Be to, nemanau kad yra gerai kai dantis skauda ir jie greitai issitiesina, paskui dar klibet prades biggrin.gif. Gal tiesiog tu, kuriom maziau skauda, lankas labiau atitinka vielute uzdedama ir ne taip tempia, kaip tom, kurioms reik daugiau judint visus dantukus. Beje, man zadejo du metus, o nuims po metu 9 menesiu 4u.gif . Taip kad nesureiksminkit skauda ar ne biggrin.gif
Atsakyti