Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

Žiūrinėjau šiandien tuos tarpdančių šepetukus, galvojau nusipirkti pabandyti, gal patiktų, bet pasimečiaus su tais dydžiais, kaip žinoti, kokį imti? biggrin.gif g.gif ar yra koks standartinis, kuris maždaug visiems tinka? rolleyes.gif
Atsakyti
tai vaaaaa. ;}}}}}} jau oficialiai jungiuos į jūsų gretas. ;}}}}} turiu 5 breketukus metalinius ir 2 žiedus viršuje. vyyyyyyyy. galit dar kartą primint kur liniuotes galima rast? :}
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 29, 15:38)
Žiūrinėjau šiandien tuos tarpdančių šepetukus, galvojau nusipirkti pabandyti, gal patiktų, bet pasimečiaus su tais dydžiais, kaip žinoti, kokį imti?  biggrin.gif  g.gif  ar yra koks standartinis, kuris maždaug visiems tinka?  rolleyes.gif

aš nemanau, kad yra dydžiai, šiandien man davė tarpdančių šepetukų pakutį iškart tai jokio dydžio neparašyta, tik parašyta, kad 2mm skersmens jis. :}
Papildyta:
galit man paaiškint kaip padaryt, kad rodytų parašą? blush2.gif nebesuprantu... atrodo viskas gerai, bet nerodo forume. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 07 29, 15:47)

galit man paaiškint kaip padaryt, kad rodytų parašą?  blush2.gif nebesuprantu... atrodo viskas gerai, bet nerodo forume.  unsure.gif

kai parašai žinutę, apačioj uždėk varnelę prie "Įjungti parašą" 4u.gif
Atsakyti
aš nemanau, kad yra dydžiai, šiandien man davė tarpdančių šepetukų pakutį iškart tai jokio dydžio neparašyta, tik parašyta, kad 2mm skersmens jis. :}

Kaip tai nėra dydžių, tikrai yra rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,kaip jūs laikotės?retokai čia beužsuku blush2.gif pas mane tai tarpai tarp krūminių atsiradę,dešinėj pusėj tai jau tokie neblogi,kaip pas natale ft,bet pas mane kai šypsaus,tai iš toli nuotraukose atrodo,kad danties nėra doh.gif
Atsakyti
tai vaaaaa. ;}}}}}} jau oficialiai jungiuos į jūsų gretas. ;}}}}} turiu 5 breketukus metalinius ir 2 žiedus viršuje. vyyyyyyyy. galit dar kartą primint kur liniuotes galima rast? :}
Papildyta:
Papildyta:
galit man paaiškint kaip padaryt, kad rodytų parašą?  blush2.gif nebesuprantu... atrodo viskas gerai, bet nerodo forume.  unsure.gif

tai ir yra dydis mirksiukas.gif
to aistuliaa as turiu dabar viena 0.4 pagal tepe standartus parasyta 0size (ruzavos spalvos) sita naudoju tapdanciam ir turiu zydra valyti tarp vielos ir breketu 0.8 berods- size 5.tai pagal save pasiziurek. as pirma karta pasiemiau beliakoki size 1 ir tada pasiziurejau ar man didesnio reikia ar mazesnio kad tarp dantu tilptu.
Atsakyti
o kaip su siūlu? man draugė sakė, kad būtinai būtinai naudot jį, o Damušienė nieko nesakė...
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 07 29, 22:38)
o kaip su siūlu? man draugė sakė, kad būtinai būtinai naudot jį, o Damušienė nieko nesakė...

Man kokią savaitę, kol skaudėjo labiau, nenaudojau, bet paskui vėl pradėjau wink.gif
Atsakyti
sveiktes 4u.gif as su siulu valau kasdien, man higieniste liepe, manau butent del valymo siulu mano dantenu bukle zymiai pagerejo ax.gif pradejau ji naudoti gal menesi pries breketus. dar anksciau buvau bandzius, bet nezinojau kaip taisyklingai reikia, tai susipjaustydavau dantenas, todel greitai meciau. o po to higieniste parode, kaip reikia taisyklingai blush2.gif

dar norejau priminti, kad sekancia temuke kurs aistuliaa, todel jei norit buti itrauktos i sarasiuka ar yra kokiu pasikeitimu, rasykite jai i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 29, 13:05)
man irgi perklijavo breketus ant dvieju virsutiniu dantuku, o per kita vizita perklijuos ant keliu apatiniu, bet rentgeno nereikejo daryti. tikesimes tavo gyd tau pataikys. o kada jau tau paskirta nestuke.gif pabaigos data?

kaip suprasti dantena "islipo" ?

Vis ner kada prisest normaliai parasyt doh.gif Sorry, labai apleidau temele blush2.gif nestuke.gif
nestuke.gif pabaiga - lapkricio pradzioj rolleyes.gif

O dantena "islipo" - tai daktare pavadino dantenu hipertrofija, radau internete viena nuotrauka - vivadens klinikos puslapyje, bet ten labai jau baisus vaizdas, pas mane taip nera, tiesiog viename tarpdantyje apacioje dantenos virsunele, esanti tarp dantuku (nu nezinau, kaip dar geriau paaiskinti blush2.gif ) atrodo kaip butu tokia truputi patinusi, tokia ne smaila virsunele, bet burbuliukas gaunasi doh.gif Jet kaip neprisiruosiu nusifotkint doh.gif Butu gerokai paprasciau paaiskint blush2.gif

Bet del to dabar kompleksa igavau - bijau dantukus kaip nors scyriau valyt, kad dar ko nors kur nors neuzkabinciau ir dar kur nepradetu taip lipti blush2.gif
Atsakyti
Yra labai geras siulas oral b superfloss, su juo daug lengviau valyti tarpdancius
Atsakyti
na, pirmadienį eisiu pas savo ortodontę, pasiklausinėsiu dėl to siūlo.. nes šiaip niekad nesu naudojus, tai taip ir gaunas.. doh.gif
Atsakyti