Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(Gitusia @ 2010 08 04, 16:38)
lauksiu foto
O koks plokštelių nešiojimo "grafikas"?
Ačiū.
Prižadu aprašyti nuėmimo procedūrą.
Kainą jau žinote  4u.gif

Man istisa para verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 02, 10:13)
sveika:)  aš kaip tik tokia, su geležiukais smile.gif
dėjausi "Dentavitoj" pas E.Bogušienę, šiaip kainos ten nėra mažos, bent jau man..bet kadangi nelabai yra pas mus kaime iš ko rinktis, tai nori nenori jau tenka susitaikyti  4u.gif
jei visi metaliniai breketai, tai kainuoja 1300 lt vienam žandikauliui..aš pati prieky susidėjau peršviečiamus..
klausk, jei dar kas rūpi  4u.gif

beje, kas domisi krepšiniu - tai sveikinu su auksu  lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif
Papildyta:
beje, man šiandien du mėnesiai  assa.gif

Sveika,o kaip ten su mokejimu ?Ar is karto reikejo sumoketi? nu visa suma ir ar is karto apatinius ir virsutinius deda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 08 04, 18:25)
Sveika,o kaip ten su mokejimu ?Ar is karto reikejo sumoketi? nu visa suma ir ar is karto apatinius ir virsutinius deda? 4u.gif

Sveika smile.gif
na man ir viršų, ir apačią vienu metu sudėjo smile.gif kas dėl apmokėjimo, tai pati mokėjau iškart, bet žinau, kad galima ir dalimis..

o aš jau trečia diena kaip kankinuosi..visa burna sudraskyta verysad.gif nakčiai prisigrūdu pilną burną vatos, dieną su vašku zylioju, nu bet kaip negyja, taip negyja..net kalbėt nesinori ph34r.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakyma,muset reikes gal imtis sito reikalo,jei bus imanoma dalim sumoketi,bet visu pirma valdiskai dantukus suremontuosiu...nes is vis man kosmine suma gausis,dar neaisku man su protiniais ka reikes daryti nes jie man auga kreivai i kuru dantu puse
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 04, 20:26)
Sveika smile.gif
na man ir viršų, ir apačią vienu metu sudėjo smile.gif kas dėl apmokėjimo, tai pati mokėjau iškart, bet žinau, kad galima ir dalimis..

o aš jau trečia diena kaip kankinuosi..visa burna sudraskyta  verysad.gif  nakčiai prisigrūdu pilną burną vatos, dieną su vašku zylioju, nu bet kaip negyja, taip negyja..net kalbėt nesinori  ph34r.gif

Labas, o as tave paguosiu. Bent jau zinai dabar kad tau veiksmas vyksta. Nes man dantys jauciasi retai, kazkur kas 1,5 sav. jie pajautreja truputi ir tik tada man atrodo, kad kazkas ir vyksta tokio intensyvesnio. taigi tavo kancios su rezultatais bent jau. O as siandien jau svenciu 5 men. jubilieju, o dar net virsaus neturiu ir dar net neminejo kada uzdes, nes labai ilgai vargstam su apacia. ten dar tiek darbo. O tau viskas gal eisis greiciau, bet uztat tau ir padrasko, jautru.
Pas mane dabar sukamas zandikaulis i desine, nes buvo nukryoes, tai israutu dantu vietose dar vis skyles ir dabar labiau uzdarineja jas po desine, o kaireje puseje jos tik dideja. Viskas labai letai ir palaipsniui. Butu gal greiciau, bet kaip supratau is gydytojos, tai esu nelankstus variantas, dantys nemazi, tvirti, metai jau savo daro. Oi daug man kantrybes reiks. Visiems savos bedos.
Papildyta:
QUOTE(Sunkissed @ 2010 08 04, 21:08)
Dekui uz atsakyma,muset reikes gal imtis sito reikalo,jei bus imanoma dalim sumoketi,bet visu pirma valdiskai dantukus suremontuosiu...nes is vis man kosmine suma gausis,dar neaisku man su protiniais ka reikes daryti nes jie man auga kreivai i kuru dantu puse

tavo vietoje jokiu budu to nedaryciau. As pati visa gyvenima tik valdiskai prasigydzius, todel tiek ir bedu dabar. Jie deda prastas plombas, netinkamai kazkaip, tau neuzdes ant tu suplombuotu dantu breketu. Susiremontuosi, o vistiek reikes draskyti ir keisti, na nezinau, bet bent jau man taip buvo. nebent tavoji valdiska klinika kazkokia stebuklingesne, su super stomatologais. o kad pinigai grazus, tai pritariu. man dantys suede daug. Visu plombu pakeitimai, kanalu tvarkymai, protiniai kainavo turbut virs 2000 lt. Tada neskaiciavau dar kazkaip, nes nenorejau saves liudinti tais skaiciais, betgi pamenu kiek mokedavau. bet neturejau kitos iseities, jei norejau taisyklingo veido, be kreivumu ir placiai sypsotis. Buvau galvojus apie protezavima, bet mano atveju, kiek as norejau susigrazinti kaina butu 12 000 lt. Plius sugadintu, nuzulintu sveikus dantis ir tie protezai nelaikytu amzinai, kristu, ypac, kai sakandis blogas, tai velgi islaidos pastovios. breketai su visais sutvarkymais kur sakiau 2000 lt is virs kainuos kazkur su viskuo 10000 lt grubiai. tai islosiu 2000 lt sau i kisene kaip sakoma. o po breketu kaip ir po protezavimo vistiek ir toliau reikes moketi, lankytis, higienas darytis. Zodziu, nedvejok ir taupyk breketams. krize amzinai nebus, atsigausim kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 04, 18:26)
Sveika smile.gif

o aš jau trečia diena kaip kankinuosi..visa burna sudraskyta  verysad.gif  nakčiai prisigrūdu pilną burną vatos, dieną su vašku zylioju, nu bet kaip negyja, taip negyja..net kalbėt nesinori ph34r.gif

jo, jo, kuo daugiau sneki, tuo daugiau drasko, atsimenu as ta reikala doh.gif
bet zinok turetu praeiti, as gal pirmus 3 men be vasko nezinau kaip buciau isgyvenus, dedavaus ir i sonus, ir i prieki, ir i virsu, ir i apacia, ir ten kur vielute baigias... o po to eme ir nustojo trinti ir iki dabar nebetrina.

Sunkissed, kai kuriom breketukus virsuj ir apacioj ta pacia diena deda, bet daugumai pirma virsuj, o po keliu men apacioj. kiekviena situacija individuali, kai jau nueisi i konsultacija gyd pasakys kaip tau geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 08 04, 22:01)

tavo vietoje jokiu budu to nedaryciau. As pati visa gyvenima tik valdiskai prasigydzius, todel tiek ir bedu dabar. Jie deda prastas plombas, netinkamai kazkaip, tau neuzdes ant tu suplombuotu dantu breketu. Susiremontuosi, o vistiek reikes draskyti ir keisti, na nezinau, bet bent jau man taip buvo. nebent tavoji valdiska klinika kazkokia stebuklingesne, su super stomatologais. o kad pinigai grazus, tai pritariu. man dantys suede daug. Visu plombu pakeitimai, kanalu tvarkymai, protiniai kainavo turbut virs 2000 lt. Tada neskaiciavau dar kazkaip, nes nenorejau saves liudinti tais skaiciais, betgi pamenu kiek mokedavau. bet neturejau kitos iseities, jei norejau taisyklingo veido, be kreivumu ir placiai sypsotis. Buvau galvojus apie protezavima, bet mano atveju, kiek as norejau susigrazinti kaina butu 12 000 lt. Plius sugadintu, nuzulintu sveikus dantis ir tie protezai nelaikytu amzinai, kristu, ypac, kai sakandis blogas, tai velgi islaidos pastovios. breketai su visais sutvarkymais kur sakiau 2000 lt is virs kainuos kazkur su viskuo 10000 lt grubiai. tai islosiu 2000 lt sau i kisene kaip sakoma. o po breketu kaip ir po protezavimo vistiek ir toliau reikes moketi, lankytis, higienas darytis. Zodziu, nedvejok ir taupyk breketams. krize amzinai nebus, atsigausim kazkaip.

mano turbut tokia, nes viska liuksiskai sutvarke mano gydytojai, plombos laiko po 5 metus. pliombos dantu spalvos, nes nesimato kuris plombuotas kuris ne rolleyes.gif uz dantuka moku iki 50 lt ax.gif kaip isivaizduoju privaciai kainuotu kaip min 100lt uz dantuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 08 04, 22:28)
mano turbut tokia, nes viska liuksiskai sutvarke mano gydytojai, plombos laiko po 5 metus. pliombos dantu spalvos, nes nesimato kuris plombuotas kuris ne  rolleyes.gif  uz dantuka moku iki 50 lt  ax.gif  kaip isivaizduoju privaciai kainuotu kaip min 100lt  uz dantuka  doh.gif

tai malonu girdeti, kad kazkur dar dirba nuosirdziai. kas del laikymo, tai man laike ir 12-15 metu, nes plombuotu buvo ir labai senaii ir gal iki mirties laikytu, bet esme paciame darbe. Netiko tas darbas Latkauskienei, liepe persiplombuoti. tada paaiskejo, kad plombuodavo ant net ne iki galo isgydyto danties, pagrezia truputeli ir plombuoja, zodziu dirba bile tik dirbti. Todel kaip ten bebutu as niekada niekam nesiulyciau pries breketus tvarkytis valdiskai, nes kai prades judeti dantys, ir pasirodys, kad kazkas nedatvarkyta, tai bus labai negerai.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 04, 20:26)
o aš jau trečia diena kaip kankinuosi..visa burna sudraskyta  verysad.gif  nakčiai prisigrūdu pilną burną vatos, dieną su vašku zylioju, nu bet kaip negyja, taip negyja..net kalbėt nesinori  ph34r.gif

Vargse, man per 3 savaites tik viena karta buvo nudraskyta zaizdele burnoj, bet neskaudejo baisiai ir greitai uzgijo smile.gif
Bet uztai su valgymu man vis dar beda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2010 08 04, 22:01)
Labas, o as tave paguosiu. Bent jau zinai dabar kad tau veiksmas vyksta. Nes man dantys jauciasi retai, kazkur kas 1,5 sav. jie pajautreja truputi ir tik tada man atrodo, kad kazkas ir vyksta tokio intensyvesnio.

Tai cia tikrai taip yra, kad jei skauda, tai vyksta kazkas? nes man nebuvo tokios dienos kolkas, kad neskaudetu nors vieno kokio nors danties ar kad nebutu koks nutirpes rolleyes.gif
Atsakyti
o man pavyzdžiui kaip tik gavos taip, jog ėjau privačiai, paklojau gal 500lt sutvarkyt dantim, bet kai važiavau į Vilnių mokytis, perėjau ten į polikliniką ir ten viską perplombavo, nes nelabai kas laikėsi iš to, ką padarė privačioj. tai vat suplombavo man viską nemokamai, ir tik dabar (po ~2-3m) kur ne kur atsiranda kariesas. ir Damušienei neužkliuvo, kad blogai suplombuota kažkas ar panašiai.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 08 04, 22:06)
jo, jo, kuo daugiau sneki, tuo daugiau drasko, atsimenu as ta reikala  doh.gif
bet zinok turetu praeiti, as gal pirmus 3 men be vasko nezinau kaip buciau isgyvenus, dedavaus ir i sonus, ir i prieki, ir i virsu, ir i apacia, ir ten kur vielute baigias... o po to eme ir nustojo trinti ir iki dabar nebetrina.

man tai jau buvo apsiraminę..nei trynė, nei ką..nu bet db kaip dėjo už du mėnesius, tai maža nepasirodė biggrin.gif
nu bet nieko, būna baisiau:)
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 04, 17:12)
Man istisa para verysad.gif

Ir kiek ilgai? Nes juk paskui reikes tik naktimis nešiot...
Atsakyti