QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 04, 20:26)
Sveika
na man ir viršų, ir apačią vienu metu sudėjo

kas dėl apmokėjimo, tai pati mokėjau iškart, bet žinau, kad galima ir dalimis..
o aš jau trečia diena kaip kankinuosi..visa burna sudraskyta

nakčiai prisigrūdu pilną burną vatos, dieną su vašku zylioju, nu bet kaip negyja, taip negyja..net kalbėt nesinori
Labas, o as tave paguosiu. Bent jau zinai dabar kad tau veiksmas vyksta. Nes man dantys jauciasi retai, kazkur kas 1,5 sav. jie pajautreja truputi ir tik tada man atrodo, kad kazkas ir vyksta tokio intensyvesnio. taigi tavo kancios su rezultatais bent jau. O as siandien jau svenciu 5 men. jubilieju, o dar net virsaus neturiu ir dar net neminejo kada uzdes, nes labai ilgai vargstam su apacia. ten dar tiek darbo. O tau viskas gal eisis greiciau, bet uztat tau ir padrasko, jautru.
Pas mane dabar sukamas zandikaulis i desine, nes buvo nukryoes, tai israutu dantu vietose dar vis skyles ir dabar labiau uzdarineja jas po desine, o kaireje puseje jos tik dideja. Viskas labai letai ir palaipsniui. Butu gal greiciau, bet kaip supratau is gydytojos, tai esu nelankstus variantas, dantys nemazi, tvirti, metai jau savo daro. Oi daug man kantrybes reiks. Visiems savos bedos.
Papildyta:
QUOTE(Sunkissed @ 2010 08 04, 21:08)
Dekui uz atsakyma,muset reikes gal imtis sito reikalo,jei bus imanoma dalim sumoketi,bet visu pirma valdiskai dantukus suremontuosiu...nes is vis man kosmine suma gausis,dar neaisku man su protiniais ka reikes daryti nes jie man auga kreivai i kuru dantu puse
tavo vietoje jokiu budu to nedaryciau. As pati visa gyvenima tik valdiskai prasigydzius, todel tiek ir bedu dabar. Jie deda prastas plombas, netinkamai kazkaip, tau neuzdes ant tu suplombuotu dantu breketu. Susiremontuosi, o vistiek reikes draskyti ir keisti, na nezinau, bet bent jau man taip buvo. nebent tavoji valdiska klinika kazkokia stebuklingesne, su super stomatologais. o kad pinigai grazus, tai pritariu. man dantys suede daug. Visu plombu pakeitimai, kanalu tvarkymai, protiniai kainavo turbut virs 2000 lt. Tada neskaiciavau dar kazkaip, nes nenorejau saves liudinti tais skaiciais, betgi pamenu kiek mokedavau. bet neturejau kitos iseities, jei norejau taisyklingo veido, be kreivumu ir placiai sypsotis. Buvau galvojus apie protezavima, bet mano atveju, kiek as norejau susigrazinti kaina butu 12 000 lt. Plius sugadintu, nuzulintu sveikus dantis ir tie protezai nelaikytu amzinai, kristu, ypac, kai sakandis blogas, tai velgi islaidos pastovios. breketai su visais sutvarkymais kur sakiau 2000 lt is virs kainuos kazkur su viskuo 10000 lt grubiai. tai islosiu 2000 lt sau i kisene kaip sakoma. o po breketu kaip ir po protezavimo vistiek ir toliau reikes moketi, lankytis, higienas darytis. Zodziu, nedvejok ir taupyk breketams. krize amzinai nebus, atsigausim kazkaip.