Sveikos,
faina temele anksciau cia neuzsukdavau, tai net nezinojau, kad tokia yra

Tai vat as irgi breketuota

kol kas holivudines sypsenos dar nesapnuoju, bo matyt iki jos man dar metukai geri like, bet as kantriai laukiu

pastebejau, kad nera cia pazymetos gydytojos Dianos Baubinienes. Superine gydytoja. Kai ieskojausi, kur detis breketus aplankiau tris gydytojas ir ji vienintele buvo, kuri nesikesino man dantu raut

taigi as jau beveik metai kaip su breketais, dantukai tieseja ir visus 32 dantukus dar turiu
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 04, 20:26)
Sveika
na man ir viršų, ir apačią vienu metu sudėjo

kas dėl apmokėjimo, tai pati mokėjau iškart, bet žinau, kad galima ir dalimis..
o aš jau trečia diena kaip kankinuosi..visa burna sudraskyta

nakčiai prisigrūdu pilną burną vatos, dieną su vašku zylioju, nu bet kaip negyja, taip negyja..net kalbėt nesinori
Uzuojauta

Prisimenu ir as sita jausma tai buvo taip, kad net valgant kramtyt sunku buvo, o as kol kas dar tik su virsum, si menesi apacia des, tai ir vel turesiu kankintis...
Papildyta:
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 04, 10:07)
Visų pirma, čia niekas negąsdina, o tik informuoja..

Nematau tikslo čia kažką gąsdinti..
O priežiūros priemonių tikrai daugiau reikia po breketų sudėjimo, negu prieš juos.. Aš iš savo varpinės galiu pasakyt, kad ansčiau pirkdavau pastą už 4-5 lt ir būdavao gerai, dabar perku už 20 lt.. Plius, dantis daug dažniau valai.. Tai ir pastos daugiau reikia.. Kai nenešioji breketų tai nei vieno danties šepetuko, nei tarpdančių nenaudoji.. O ir paprastą šepetuką man asmeniškai neužtenka keisti kas du mėn., nes jau po poros savaičių pradeda "šieptis"..

Taigi per tuos porą metų ir priežiūros priemonėm išleisi nemažai pinigėlių.. Ir tikrai žymiai daugiau, nei nenešiodama breketų..
Na dantukus tikrai krupsciau reikia priziureti, t.y. daug akiliau valyti, bet ar reikia juos dazniau valyti irgi klausimas. Bent jau mano gydytoja sake naudotis vieno danties sepeteliu, tarpdanciu siulu arba sepeteliu, ir paprastu sepeteliu, na ir burnos skalavaimo skysciu, bet tokiu piremoniu reikalauja ir dantukai be breketu. Taip pat ji minejo, kad uztenka dvieju kartu per diena dantims valyti - ryte ir vakare, o po kiekvieno valgio tiesiog gerai (uztenka ir vandeniu) prasiskalauti. Nes daznai bruzinant galima tik dar labiau jiems pakenkti.