Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(Tinar @ 2010 07 01, 15:56)
Papildyta:

Papildyta:
kas kiek laiko dbr lankysiesi pas odontologa? ax.gif
kaip dantukai laikosi?nekryspta?

Ortodonta 4u.gif eisiu dabar rugpjuti,paskui po puses metu smile.gif Kai valgau nusiimu mazdaug valandai,nes dar kramsnoju ka nors, ,buna,kad ir dvi,tai biski jauciasi tempimas priekiniu,bet seip viskas ok,jauciu,kad saziningai nesioju,tik valgymui nusiimu,nepiknaudziauju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na as su Herbstu draugauju jau nuo antradienio ax.gif jokiu skausmu ir niekas netrina schmoll.gif tiesa, valgyt tik minksta maista galiu. kol kas niekas dar to Herbsto ar varztu nepastebejo thumbup.gif as pati neiskenciu ir parodau blush2.gif zmones issigasta biggrin.gif tik vat kai kalbu jauciasi sveplavimas ir tariu zodzius biski keistai. nes eina lankas apacioj prie apatiniu dantu, tai liezuvis kliuna doh.gif o siaip viskas ok. paziuresiu kaip bus po 2 sav, sake kad viskas turi but daug geriau, kazin kas ten gerau bus, kad man ir dabar nieko blogo nesijaucia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 01 liepos 2010 - 19:04
QUOTE(natale @ 2010 07 01, 19:04)
nes eina lankas apacioj prie apatiniu dantu, tai liezuvis kliuna  doh.gif

o kodel kliuva? ar is vidines dantu puses kas nors padaryta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 01, 14:30)
o kodel tau du vizitai taip vienas salia kito??  blink.gif

Labas rytas 4u.gif
du vizitai dėl to, kad mano gydytoja pamiršo apačioj sudėt gumytes, separacinės berods vadinasi..na kur praplečia dantukus prieš žiedų uždėjimą..nelabai aš dar gaudausi...
tai pirmiausia eisiu, kad jas sudėtų apačioj, o jau antram kartui sudės žiedus ir tikiuosi, kad bent jau viršuj kažką rimtesnio padarys..
Papildyta:
QUOTE(blondie-girl @ 2010 07 01, 15:25)
Aš truputį ne į temą..  blush2.gif  Kai atsakymą rašai, neištrink viršutinės eilutės quote, nes žiūriu, vis pacituot nesigauna.. Labai sunku suskaityt poto..  biggrin.gif  4u.gif

O, mokinu kitus, o pačiai nesigavo..  lotuliukas.gif  Bandau taisyt..  doh.gif

yes ma'am.. pioneer.gif aš čia dar daug ko nemoku.. blush2.gif man pvž neišeina kelis kartus vienoj žinutėj pacituot.. blush2.gif nesuprantu,kaip čia jums gaunasi blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 07 02, 08:31)
Labas rytas  4u.gif
du vizitai dėl to, kad mano gydytoja pamiršo apačioj sudėt gumytes, separacinės berods vadinasi..na kur praplečia dantukus prieš žiedų uždėjimą..nelabai aš dar gaudausi...
tai pirmiausia eisiu, kad jas sudėtų apačioj, o jau antram kartui sudės žiedus ir tikiuosi, kad bent jau viršuj kažką rimtesnio padarys..
Papildyta:
yes ma'am..  pioneer.gif    aš čia dar daug ko nemoku..  blush2.gif  man pvž neišeina kelis kartus vienoj žinutėj pacituot.. blush2.gif  nesuprantu,kaip čia jums gaunasi  blush2.gif  blush2.gif

pffff...va ir išėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 07 02, 08:02)
o kodel kliuva? ar is vidines dantu puses kas nors padaryta? blink.gif

Na taip, yra toks lankas, bet tu neissigask, tas lankas prie herbsto prijungtas, ne del breketu. tai jei tau Herbstas nesviecia tai buk rami. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Po truputėlį pagaliau ir aš galėsiu pas Jus "grįžti". Liepos 8 einu apsitarti gydymo plano, tai rugpjūtį jau tikiuosi būti su breketukais. smile.gif Kol dar "nepasirašiau", noriu pasiteirauti gal kas lyginot ar labai skiriasi kainos pas skirtingus gydytojus? Kai jau tikrai būsiu apsisprendusi, jog nekeičiu klinikos ir t.t.- surašysiu kur kas kaip. smile.gif
Atsakyti
labas gal kas dejosi briketus panevezyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita0604 @ 2010 07 02, 14:15)
labas gal kas dejosi briketus panevezyje?  smile.gif
[color=blue]

breketai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 02 liepos 2010 - 13:50
QUOTE(Svajaaa @ 2010 07 02, 14:26)
breketai[/color] 4u.gif

Aš irgi kažkada vadinau briketais biggrin.gif
Atsakyti

Labas..aš ax.gif
Atsakyti

As smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 02 liepos 2010 - 15:37
[quote=ajaja,2010 07 01, 13:20]
aha, as irgi pirma karta girdziu, kad ant keturiu priekiniu nedetu breketuku... tai kaip ten pas tave yra, Degtine, tik vielute?? gal foto idesi? 4u.gif

aha pas mane palikta tik vielute ten, kuri rupuze trina ir neina jos apsikarstyt vasku niekaip blink.gif o nedejo ant priekiniu, nes kolkas plecia apacia ir virsu, daro jiem daugiau vietos, o rugpjucio pabaigoj uzdes ir juos. bet siaip viskas ok, tik kad vaizdas sublogejo, nes nuo tu kalneliu ir vielutes db islenda mano kreivukai, kuriu iki tol nesimate doh.gif ikelsiu foto butinai
Atsakyti