Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

sveikutes 4u.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 07 01, 17:34)
Ortodonta  4u.gif eisiu dabar rugpjuti,paskui po puses metu smile.gif Kai valgau nusiimu mazdaug valandai,nes dar kramsnoju ka nors, ,buna,kad ir dvi,tai biski jauciasi tempimas priekiniu,bet seip viskas ok,jauciu,kad saziningai nesioju,tik valgymui nusiimu,nepiknaudziauju 4u.gif

blush2.gif biggrin.gif
aiskumelis.. 4u.gif

QUOTE(natale @ 2010 07 01, 21:04)
Sveikos  4u.gif  na as su Herbstu draugauju jau nuo antradienio  ax.gif  jokiu skausmu ir niekas netrina schmoll.gif  tiesa, valgyt tik minksta maista galiu. kol kas niekas dar to Herbsto ar varztu nepastebejo  thumbup.gif  as pati neiskenciu ir parodau  blush2.gif  zmones issigasta  biggrin.gif  tik vat kai kalbu jauciasi sveplavimas ir tariu zodzius biski keistai. nes eina lankas apacioj prie apatiniu dantu, tai liezuvis kliuna  doh.gif  o siaip viskas ok. paziuresiu kaip bus po 2 sav, sake kad viskas turi but daug geriau, kazin kas ten gerau bus, kad man ir dabar nieko blogo nesijaucia  g.gif

na va pagaliau juda reikalai i prieki. 4u.gif .turbut jau baigi priprasti?
man tai juda juda po biski dantukai..tarpukai tik daros..
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 03, 20:08)
Tai kol yra noras tai eik i pirma konsultacija. pasiklausk kiek kaunuos visas gydymas, kiek uztruks, kokios pas  pas tave problemos ir t.t. nedvejok, greiciau uzsidesi -greiciau nuims  mirksiukas.gif

tai as jau buvau padare nuotrauka dantu anspaudus kazkokius dabar reikia kad paskaiciuotu dantis nelabai supratau ka ten skaiciuos ir pasakys kaip toliau nes minejo kad reiks visus protinius rauti ir gal dar du is virsaus g.gif o breketu anksciau spalio neuzdes nera vietu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita0604 @ 2010 07 03, 23:14)
tai as jau buvau padare nuotrauka dantu anspaudus kazkokius dabar reikia kad paskaiciuotu dantis nelabai supratau ka ten skaiciuos ir pasakys kaip toliau nes minejo kad reiks visus protinius rauti ir gal dar du is virsaus  g.gif o breketu anksciau spalio neuzdes nera vietu  lotuliukas.gif

Kaip negreitai g.gif man išėjo apie mėnesį laukti, nes anskčiau pati negalėjau, tai ir taip jau prailgo laukimas doh.gif na bet tik savaitėlė beliko smile.gif
man per konsultaciją dantų antspaudų nedarė, sakė darys iškart tą dieną prieš dedant.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 liepos 2010 - 22:21
QUOTE(jurgita0604 @ 2010 07 03, 23:14)
tai as jau buvau padare nuotrauka dantu anspaudus kazkokius dabar reikia kad paskaiciuotu dantis nelabai supratau ka ten skaiciuos ir pasakys kaip toliau nes minejo kad reiks visus protinius rauti ir gal dar du is virsaus  g.gif o breketu anksciau spalio neuzdes nera vietu  lotuliukas.gif

sakes kokios eiles doh.gif man 2 men reikejo laukti galvojau isprotesiu doh.gif man irgi isoperavo protinius apacioje. friends.gif svarbu pradzia padaryta drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 03, 23:18)
Kaip negreitai  g.gif  man per konsultaciją dantų antspaudų nedarė, sakė darys iškart tą dieną prieš dedant..

man irgi ta pacia diena antspaudus padare ir breketus uzdejo.
Atsakyti
pridirbau čia kažką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 liepos 2010 - 22:21
QUOTE(Tinar @ 2010 07 03, 21:52)
sveikutes 4u.gif

na va pagaliau juda reikalai i prieki. 4u.gif .turbut jau baigi priprasti?
man tai juda juda po biski dantukai..tarpukai tik daros..

bye1.gif
jo, baigiu priprasti. tarpai tarp zandikauliu mazeja, kalbet irgi jau pramokau. tik valgau vis dar vaikiska maista ax.gif pasirodo nebaisus tas herbstas kaip isivaizdavau. tik veltui sau nervus gadinau ax.gif
smagu kad ir pas tave viskas ciki friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 03 liepos 2010 - 22:25
Mergaites kurios su herbstu tikrai drasios, nzn net ar pasiryzciau tokiam zingsniui, aisku kai reikia ir nori grazios sypsenos turbut viskam esi pasiryzes 4u.gif
P.s. sian ikeliau kelias foto su savo apacia tom kuriom buvo idomu kaip atrodo breketai be priekiniu keturiu breketuku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 07 04, 00:02)
Mergaites kurios su herbstu tikrai drasios, nzn net ar pasiryzciau tokiam zingsniui, aisku kai reikia ir nori grazios sypsenos turbut viskam esi pasiryzes 4u.gif

Hmm, jei jau pradedi tvarkytis dantukus, tai negi sustosi pusiaukelėje? smile.gif
Pamenu pas Stomą konsultacijoje kai buvau, šnekėjom apie herbstą , sakė žmonėms visiems baisu atrodo, bet kai sužino, kad arba operacija, arba herbstas, iš karto herbstas ne toks baisus pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 02, 17:51)
jo jo, zinau kaip ta vielute tiesiog pjauna  doh.gif labai plona ir astri ir nesilipdo ant jos vaskas, nukrenta...
pas mane kruminai dantys tokie platus ir daug ten vielos eina nuo vieno iki kito breketo, tai irgi sonus ta viela pjaudavo. man atrodo mane vata isgelbejo. bet ant priekiniu tai jos nenesiosi. nebent nakti gali uzsideti, aprims tas erzinimas ir pjovimas  4u.gif

Pritariu.. Aš gi irgi dviejų breketų neturiu, tai tik vata gelbėja, bet jei pamirštu užsidėt načiai jos, tai ryte vos ne iki kraujo būna į žandą įsirėžus viela schmoll.gif
Atsakyti
smile with herbst appliance

user posted image

labai labai isiziojus

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 04, 11:53)
smile with herbst appliance

Toj pirmoj foto nelabai ir matosi, nežinočiau, nepastebėčiau matyt smile.gif
O šiaip vistiek keistas daiktas, siaubą man šiek tiek kelia žiūrint kitas foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 04, 12:09)
Toj pirmoj foto nelabai ir matosi, nežinočiau, nepastebėčiau matyt smile.gif
O šiaip vistiek keistas daiktas, siaubą man šiek tiek kelia žiūrint kitas foto  biggrin.gif

tai jo ir nesimato kai kalbi arba sypsais, na visiems skirtingai, priklauso nuo zandikauliu pozicijos ir dantu linijos ax.gif man irgi jis baisiai atrode, kol jo neturejau biggrin.gif bet as jau su jo susidraugavau smile.gif
Atsakyti