Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(natale @ 2010 07 04, 12:13)
tai jo ir nesimato kai kalbi arba sypsais, na visiems skirtingai, priklauso nuo zandikauliu pozicijos ir dantu linijos  ax.gif  man irgi jis baisiai atrode, kol jo neturejau  biggrin.gif  bet as jau su jo susidraugavau  smile.gif

Tai manau, kad baisiausia buvo, kai neturėjai, o dabar pripranti ir viskas tvarkoje jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 07 03, 22:02)

P.s. sian ikeliau kelias foto su savo apacia tom kuriom buvo idomu kaip atrodo breketai be priekiniu keturiu breketuku  cool.gif

paziurejau foto, aha turbut plecia tau apatini zandikauli, kad atsirastu vietos kur tiem pirmukam ir antrukam i viena linija sustoti.
o tos plombos/kalneliai tai tikras pravalas doh.gif man irgi panasiai buvo. nei burnos uzdaryt, nei lupu suciaupti normaliai nejo. bet cia, turbut del to, kad kazkur tavo virsutiniai dantukai stumia apatinius, tai kad jie vieni kitiem netrukdytu judeti, reikia kuri laika buti issiziojus.
kaip tau valgyti sekasi su tokiu tarpu? ar trintu maistu maitiniesi ?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 04, 13:32)
paziurejau foto, aha turbut plecia tau apatini zandikauli, kad atsirastu vietos kur tiem pirmukam ir antrukam i viena linija sustoti.
o tos plombos/kalneliai tai tikras pravalas  doh.gif  man irgi panasiai buvo. nei burnos uzdaryt, nei lupu suciaupti normaliai nejo. bet cia, turbut del to, kad kazkur tavo virsutiniai dantukai stumia apatinius, tai kad jie vieni kitiem netrukdytu judeti, reikia kuri laika buti issiziojus.
kaip tau valgyti sekasi su tokiu tarpu? ar trintu maistu maitiniesi ?

Tos pliombos sake tam, kad nenusivalgyciau breketu, nes viena jau prarijau, o kai uzdejo apacia tai sukandus virsutiniai dantukai liete apatinius breketus gale doh.gif ir tam, kad virsutiniai nestumtu apatiniu rolleyes.gif Pirmom dienom bandziau kosytes ir tyreles vel valgyt, bet nepavalgau as nuo tokio maisto doh.gif bandau pasirinkt ka minksciau, bet be mesos gyvent vistiek negaliu biggrin.gif tai vakar smulkinausi saslyka su peiliu i gabaliukus mazycius biggrin.gif buvo tikras isukis lotuliukas.gif o siaip, kadangi kramtyt isties sunku tai finale gaunasi, kad praryju didelius gabalus blush2.gif Vis tikiuosi, kad tuos kalnelius kaipnors apsikramtysiu ir nustosiu bent jau svepluot doh.gif
Atsakyti
šiandien mano breketukams 2 mėnesiai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 07 04, 20:49)
šiandien mano breketukams 2 mėnesiai clap.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,natale faina kad jau turi herbsta dziaugiuosi kad tau viskas gerai. man tai siuo metu labai pradejo trinti viduj kur ta vielute istatyta ant danties nes as kazkaip nusikramciau jos virsu. Pati jau ir kaip ir pripratau prie to naujo daikto burnoj bet vis tiek penktadieni vaziuosiu i kauna pas gydytoja. tiesa, penktadieniais ji kaune dirba ar ne?
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 07 04, 23:39)
Sveikos,natale faina kad jau turi herbsta dziaugiuosi kad tau viskas gerai. man tai siuo metu labai pradejo trinti viduj kur ta vielute istatyta ant danties nes as kazkaip nusikramciau jos virsu. Pati jau ir kaip ir pripratau prie to naujo daikto burnoj bet vis tiek penktadieni vaziuosiu i kauna pas gydytoja. tiesa, penktadieniais ji kaune dirba ar ne?

zinok ji Kaune dirba tik antradieniais ir ketvirtadieniais! man kol kas nesusikramte ta vielute, nes man dantys pilna nesueina tai ir nenukramtau jos smile.gif man irgi kartais biski patrina tai ten tai sian, bet zandai jau priprate nuo breketu, kad pastoviai vis kur nors trina, tai nera lb skaudziai. o kaip tau bendrtas vasizdas, jau pagerejo g.gif kaip sekas kalbet, man tai vis dar biski trugdo ta viela kur apacioje prie apatiniu dantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 05, 00:44)
zinok ji Kaune dirba tik antradieniais ir ketvirtadieniais! man kol kas nesusikramte ta vielute, nes man dantys pilna nesueina tai ir nenukramtau jos  smile.gif man irgi kartais biski patrina tai ten tai sian, bet zandai jau priprate nuo breketu, kad pastoviai vis kur nors trina, tai nera lb skaudziai. o kaip tau bendrtas vasizdas, jau pagerejo  g.gif  kaip sekas kalbet, man tai vis dar biski trugdo ta viela kur apacioje prie apatiniu dantu  doh.gif

o velnias,reiskiasi reiks pasiskambinti jai tada..
man tai ta viela ir dar trukdo kalbeti,kliuna liezuvis uz jos,bet tikiuosi greitai praeis. artimiausi zmones tai sako kad nesimato man herbsto nei kai kalbu nei kai juokiuos tai labai dziaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 07 04, 16:07)
Tos pliombos sake tam, kad nenusivalgyciau breketu, nes viena jau prarijau, o kai uzdejo apacia tai sukandus virsutiniai dantukai liete apatinius breketus gale  doh.gif ir tam, kad virsutiniai nestumtu apatiniu rolleyes.gif  Pirmom dienom bandziau kosytes ir tyreles vel valgyt, bet nepavalgau as nuo tokio maisto  doh.gif  bandau pasirinkt ka minksciau, bet be mesos gyvent vistiek negaliu biggrin.gif tai vakar smulkinausi saslyka su peiliu i gabaliukus mazycius biggrin.gif buvo tikras isukis  lotuliukas.gif  o siaip, kadangi kramtyt isties sunku tai finale gaunasi, kad praryju didelius gabalus  blush2.gif  Vis tikiuosi, kad tuos kalnelius kaipnors apsikramtysiu ir nustosiu bent jau svepluot doh.gif

Aš tai kai pirmą kart uždėjo kalnelius, juos naktį nugriežiau, nes tada labai griždavau dantimis biggrin.gif Poto kai antrą kart uždėjo jau saugojausi įvairiom absurdiškom priemonėm kad tik jis liktų vietoj, nes kitaip būtų vienas dantukas neišsitiesinęs biggrin.gif O poto jį taip daugmaž nuvalgiau, tai dabar dar kai apačią sudėjo dantys remiasi į žiedus ir išvis jų nesijaučia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 01, 13:20)
aha, as irgi pirma karta girdziu, kad ant keturiu priekiniu nedetu breketuku...  tai kaip ten pas tave yra, Degtine, tik vielute?? gal foto idesi?  4u.gif

the_wanted, man irgi vizitas liepa, tik nepamenu ar 7d ar 9d, zodziu bet kuriuo atveju beveik kartu su tavim smile.gif kita savaite. jau greitai  smile.gif 
o virsuj tu turi galvoj kad elastikus nesioji, taip?

Turiu ir virsuje ir apacioje elastikus :-) Bijau reikes nuekelti vizita, nespesiu gryzti, tai norisi dar prie juros pabut kai yra galimybe
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Kadangi dar tik ruosiuosi detis breketuku (rugseji desiuos), todel dabar intensyviai duomiuosi kainomis. Gal galetumete pagelbeti sio kl.
Noreciau deti Damon ir priekyje 6-is keramikinius. Nezinau ar tai imanoma..Gal jus zinote?
Issirinkau tokias klinikas:

http://odontologijos...dex.php/kainos/
http://www.denticija...ORTODONTIJA/104
http://www.vicklinik.../lt/faq?id=1027

Medikus denta man negirdeta, bet kainos priimtinos ir breketu ir gydymo. Manau su beligaturiais isisukciau i kokius 5tukst, na plius jeigu keramika ant keliu priekiniu.
Gal zinoe apie denticijos kainas? Nes ten beligaturiai kainuotu visai burnai vos ne 8 tukst blink.gif Girdejau kad ten labai gerai gydo..taciau kaina pribloske..
Gal zinote kokios kainos beligaturiu ir keramikos VIC?

Busiu labai dekinga jums uz atsakyma ax.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2010 07 06, 09:17)
Sveikos merginos  4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif
na del kainu as tau nepatarsiu, nes pati ne Lt gyvenu, bet siaip man atrodo vidutiniskai panom iseina visas gydymas su breketais ir vizitais apie 6-8 tukst litu, jei klystu, panos, pataisykit.
o del breketuku, tai tau gyd per konsultacija patars kokius detis. buna, kad kombinuoja keramikinius su paprastais metaliniais, bet keramikinius su beligaturiniais damon, dar negirdejau, kad kartu detu g.gif
bet dabar yra nauji beligaturiniai panasus i keramikinius, smart clip clarity, gal tau tie tiktu. nors turbut jie brangesni nei metaliniai. kaip matai, yra tuose breketuose truputis metalo, bet siaip panasus i keramikinius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 06 liepos 2010 - 11:29