Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(raketa @ 2010 09 09, 21:48)
Jo, man su pirmu irgi kažkokia nesamonė buvo, jokių požymių, nuvažiavau į ligoninę terminui atėjus, tai sekančios dienos ryte gydytojai nusprendė skatinti ir viskas, tai taip ir nežinau kaip turi prasidėti blush2.gif

Lauksim Deimantes, kad papasakotu kaip jai viskas prasidejo ir vyko smile.gif
Atsakyti
Tai vistik manai, kad jau smile.gif Jetau kaip smalsu ax.gif
Atsakyti
Stai ir mums ne tiek jau daug laiko iki stebuklelio atejimo i si pasauli liko smile.gif Kol kas jokiu pozymiu, bet mes dar juk turime laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 09, 21:48)
Jo, man su pirmu irgi kažkokia nesamonė buvo, jokių požymių, nuvažiavau į ligoninę terminui atėjus, tai sekančios dienos ryte gydytojai nusprendė skatinti ir viskas, tai taip ir nežinau kaip turi prasidėti blush2.gif

Idomiai cia... g.gif Kol su pernesiotukais gulejau patologiniame, tai nei vienai neskatino tik terminui suejus.Kurios pacios nepagimde, tom skatinti pradedavo tik 42sav.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 10, 11:57)
Idomiai cia...  g.gif  Kol su pernesiotukais gulejau patologiniame, tai nei vienai neskatino tik terminui suejus.Kurios pacios nepagimde, tom skatinti pradedavo tik 42sav.

Tai čia dar nieko, kai gimė mažylis, gydytojai pasakė, kad jis gimė keliom savaitėm anksčiau, nu bet aš pas tokią G vaikščiojau, kad niekam nelinkėčiau. Aš labai jauna pastojau, tai kai ji patvirtino nėštumą, jos pirmas klausimas buvo : - tai ką, abortas? Bet kadangi buvau pakankamai stipri ir labai nusistačiusi prieš tokius dalykus, sakiau išnešiosiu ir nė sekundėlės dėl to nepasigailėjau, labai myliu savo dičkį ir jo tėvelį, taigi tokia va tokia mano sutrumpinta istorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 10, 12:56)
Tai čia dar nieko, kai gimė mažylis, gydytojai pasakė, kad jis gimė keliom savaitėm anksčiau, nu bet aš pas tokią G vaikščiojau, kad niekam nelinkėčiau. Aš labai jauna pastojau, tai kai ji patvirtino nėštumą, jos pirmas klausimas buvo : - tai ką, abortas? Bet kadangi buvau pakankamai stipri ir labai nusistačiusi prieš tokius dalykus, sakiau išnešiosiu ir nė sekundėlės dėl to nepasigailėjau, labai myliu savo dičkį ir jo tėvelį, taigi tokia va tokia mano sutrumpinta istorija ax.gif

Nu tokie gydytojai tai fui fui fui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 10, 12:56)

Gydytoju pareiga bandyti atkalbeti mamytes, kurios nori darytis aborta, o cia pati dar pasiule doh.gif . Siaubas kazkoks ir dar paskatino vaikuti gimti per anksti schmoll.gif .
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 09 10, 10:54)
Tai vistik manai, kad jau smile.gif Jetau kaip smalsu ax.gif

Manau, kad taip. Nes ji kiekviena diena ateidavo i sm ir parasydavo ka nors. O dabar jau antra diena jos nera, manau kad jau turiu savo dziaugsmeli 4u.gif . Lauksim is jos naujienu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ataner.s @ 2010 09 10, 11:19)
Stai ir mums ne tiek jau daug laiko iki stebuklelio atejimo i si pasauli liko smile.gif Kol kas jokiu pozymiu, bet mes dar juk turime laiko smile.gif

Matau kad pirmas gimdymas, tad linkiu sekmes. Kazkaip su pirmais gimdymais beveik visoms jokiu pozymiu nebuna iki tos dienos kai prasideda gimdymas. smile.gif O kurios jau su antru nestuma, tai daugumai ivairiausi dalykai kankina, ir saremiai tie paruosiamieji skausmingi buna doh.gif
Atsakyti
Na,man jau su kiekviena atrodo,kad tuoj tuoj..Kai pirmas vaikelis,tai nieko nezinau,kiekvienas stipresnis spazmas atrodo,kad cia jau gimdymo pozymis.. smile.gif o vaikelis sau tupi pilve,vartaliojas ir vargo nemato.. smile.gif Jau siandien galvojau vaziuot teks tikrai,bet praejo ir praejo spazmai..dabar vel uzeina,tai vat ir laukiu,kada cia kas bus.. smile.gif
Atsakyti
Pagaliau sveikos vis dar nestuke.gif
Skaitau temą, ką jūs čia prirašėt ir net šiurpuliukas nubėgo, kai pasigedot manęs 4u.gif
Tai vat, gimdyt išvažiavom rugsėjo 8 d. ryte. Buvo tokie pat sąrėmiai, kaip ir dieną prieš tai (tik tada nuvežus dukrytę į daržiuką jie dingo). Prasidėjo irgi 6 val. Susiruošiau, nuvežėm dukrytę į darželį ir į VGN. Kaklelis buvo prasivėręs jau 4 cm, sąrėmiai kamavo kas 5-6 min (nors pradžioj buvo kas 10 min). Tai paguldė į gimdyklą. Labai daug gimdančių buvo, bet gimdyklą gavom, nors akušerė ir atsiprašė, kad nelabai gero stovio. Bet tai dzin, kokios ten sienos. Prašiau klizmutės, nes tik pirm. buvau atlikus reikalą, bet niekas nedarė, sako, normalu ir nesijaudint dėl to. Taip gimdykloj su vyru sąrėmiavom ant kamuolio, sąrėmiai kartojosi kas 3 min. Pasiprašiau dar dozės šampaninių nuskausminamų lotuliukas.gif Epidūro neprireikė. Nors po tų vaistų, tai galvojau nualpsiu. Kitos ir vemia, man neteko. Jų esmė tokia, kad sąrėmiai nė kiek ne mažesni, tik tarpuose tarp jų greičiau atsipalaiduoji ir labiau pailsi. Nors man nuo jų galva sukosi. Kai iki stumimo buvo likę apie pusvalandį, gydytoja sako, paruošt vandenų nuleidimui. O aš guliu, matuoja tonukus ir jaučiu, kad jau taip šilta ir šlapia thumbup.gif Patys vandenukai nubėgo ir labai greit prasidėjo stumimas. Per pirmą stumimą kažkaip labai pasimečiau, gal kad jau taip greit, buvo nelabai patogus stalas, gydytoja ir akušerė sakė, ką daryt, o aš nieko negirdėjau. Bet po to sąrėmio buvo ilgas tarpas, susikaupiau, dar pasitikslinau, ką daryti ir per du sąrėmius jau turėjom savo savo ilgai lauktą mažiuką smile.gif Gimė berniukas 16.45 52 cm ir 3280 gr lotuliukas.gif Labai gražus berniukas, putlutis, didelėm tamsiai mėlynom akim tongue.gif Paguldė mus 4 mamas palatoj sad.gif O kadangi mano lelius buvo ramus, tai pailsėti dėl kitų neteko sad.gif Bet vakar popiet jau buvom namie, tai ilsiuosi čia. Nors pakankamai skaudžiai susitraukinėja gimda, o pavakar apžiūros ir vėl pasmarkėjo, labai pavargus nesijaučiu.
Vyras labai padėjo ir per gimdymą, ir dabar namie. O leliukas pasibeldė tą dieną, kaip aš ir norėjau smile.gif
Dar džiaugiuosi, kad pirma prasidėjo sąrėmiai, o ne vandenys. Kaip paaiškino akušerė, gimdymas turi prasidėt nuo sąrėmiu, nes jei nubėga vandenys, tai gali būti gimdos kaklelis nepasiruošės ir po to strigti gimdymas (kaip man buvo su pirma). Džiaugiuosi, kad mažylis gimė pilnai sulaukęs termino, nes tada yra stipresnis, lengviau pašalina mekonijų, lengviau paduotį krūtį.
Dabar sugulę visa šeima ant lovos, mažiukas miega, dukrytė nesitveria savam kaily, tėtis neatsidžiaugia ramiu sūneliu, o aš turiu laisvo laiko sau wub.gif
Laimingų laukimų 4u.gif
Atsakyti
[quote=Deimante Mazute,2010 09 07, 12:28]
Labukas. Labai džiugu iš tavęs išgirsti tokias nuostabias naujienas thumbup.gif Didžiausi, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Smagu, kad viskas taip greit ir lengvai praėjo lotuliukas.gif Net ašara trykšta
Noriu paklausti, kodėl važiavai į GN? Aš buvau lygiai 40 sav., tai sakė dar savaitėlę palaukt. Tai vat, galvoju iki ketv. palauksiu ir jei nieko, tada jau važiuosiu gultis. Kaži kaip VGN, ar iškart skatina, ar dar stebi. Tikiuosi, kad bent penkt pradės skatint ir naują savaitę sutiksim namučiuose jau keturiese.

Labutis Deimante Mazute. 4u.gif
Turbut jau ir tu pagaliau namuose keturiese 4u.gif
Atleisk kad neatrasiau iskart, bet kazkaip vis nesigavo prieiti prie kompo doh.gif
Tikiosi kad ir tau viskas praejo lengvai rolleyes.gif wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Į VGN važiavau, nes prasidėjo reguliarūs ir pakankamai skausmingi sąrėmiai.
Kiek žinau, tai VGN guldo jau 41 sav., o ar iškart skatina, priklauso nuo kiekvienos atskirai. Aišku, kai aš buvau pasitikrint VGN 40 sav., irgi minėjo, kad jei noriu, galiu pasilikti ir laukti, jei tik man bus ramiau. Bet bet koks laukimas yra malonesnis namuose, tai ir nepasilikau.
O aš ir pati jau ruošiausiai ketv. važiuoti ir gultis, bet treč. sugalvojo leliukas pats pasibelsti smile.gif
Atsakyti
Oi doh.gif tik dabar pamaciau tavo nauja zinute blush2.gif
Nuosirdziausi sveikinimai Mazute!!!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti