Nuosirdziai prisidedu prie sveikinimu!!!Tegu sveikas ir drutas auga tavo sunelis Mazute!!!

QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 09 11, 10:53)
Pagaliau sveikos vis dar
Skaitau temą, ką jūs čia prirašėt ir net šiurpuliukas nubėgo, kai pasigedot manęs
Tai vat, gimdyt išvažiavom rugsėjo 8 d. ryte. Buvo tokie pat sąrėmiai, kaip ir dieną prieš tai (tik tada nuvežus dukrytę į daržiuką jie dingo). Prasidėjo irgi 6 val. Susiruošiau, nuvežėm dukrytę į darželį ir į VGN. Kaklelis buvo prasivėręs jau 4 cm, sąrėmiai kamavo kas 5-6 min (nors pradžioj buvo kas 10 min). Tai paguldė į gimdyklą. Labai daug gimdančių buvo, bet gimdyklą gavom, nors akušerė ir atsiprašė, kad nelabai gero stovio. Bet tai dzin, kokios ten sienos. Prašiau klizmutės, nes tik pirm. buvau atlikus reikalą, bet niekas nedarė, sako, normalu ir nesijaudint dėl to. Taip gimdykloj su vyru sąrėmiavom ant kamuolio, sąrėmiai kartojosi kas 3 min. Pasiprašiau dar dozės šampaninių nuskausminamų
Epidūro neprireikė. Nors po tų vaistų, tai galvojau nualpsiu. Kitos ir vemia, man neteko. Jų esmė tokia, kad sąrėmiai nė kiek ne mažesni, tik tarpuose tarp jų greičiau atsipalaiduoji ir labiau pailsi. Nors man nuo jų galva sukosi. Kai iki stumimo buvo likę apie pusvalandį, gydytoja sako, paruošt vandenų nuleidimui. O aš guliu, matuoja tonukus ir jaučiu, kad jau taip šilta ir šlapia
Patys vandenukai nubėgo ir labai greit prasidėjo stumimas. Per pirmą stumimą kažkaip labai pasimečiau, gal kad jau taip greit, buvo nelabai patogus stalas, gydytoja ir akušerė sakė, ką daryt, o aš nieko negirdėjau. Bet po to sąrėmio buvo ilgas tarpas, susikaupiau, dar pasitikslinau, ką daryti ir per du sąrėmius jau turėjom savo savo ilgai lauktą mažiuką
Gimė berniukas 16.45 52 cm ir 3280 gr
Labai gražus berniukas, putlutis, didelėm tamsiai mėlynom akim
Paguldė mus 4 mamas palatoj
O kadangi mano lelius buvo ramus, tai pailsėti dėl kitų neteko
Bet vakar popiet jau buvom namie, tai ilsiuosi čia. Nors pakankamai skaudžiai susitraukinėja gimda, o pavakar apžiūros ir vėl pasmarkėjo, labai pavargus nesijaučiu.
Vyras labai padėjo ir per gimdymą, ir dabar namie. O leliukas pasibeldė tą dieną, kaip aš ir norėjau
Dar džiaugiuosi, kad pirma prasidėjo sąrėmiai, o ne vandenys. Kaip paaiškino akušerė, gimdymas turi prasidėt nuo sąrėmiu, nes jei nubėga vandenys, tai gali būti gimdos kaklelis nepasiruošės ir po to strigti gimdymas (kaip man buvo su pirma). Džiaugiuosi, kad mažylis gimė pilnai sulaukęs termino, nes tada yra stipresnis, lengviau pašalina mekonijų, lengviau paduotį krūtį.
Dabar sugulę visa šeima ant lovos, mažiukas miega, dukrytė nesitveria savam kaily, tėtis neatsidžiaugia ramiu sūneliu, o aš turiu laisvo laiko sau
Laimingų laukimų

Skaitau temą, ką jūs čia prirašėt ir net šiurpuliukas nubėgo, kai pasigedot manęs

Tai vat, gimdyt išvažiavom rugsėjo 8 d. ryte. Buvo tokie pat sąrėmiai, kaip ir dieną prieš tai (tik tada nuvežus dukrytę į daržiuką jie dingo). Prasidėjo irgi 6 val. Susiruošiau, nuvežėm dukrytę į darželį ir į VGN. Kaklelis buvo prasivėręs jau 4 cm, sąrėmiai kamavo kas 5-6 min (nors pradžioj buvo kas 10 min). Tai paguldė į gimdyklą. Labai daug gimdančių buvo, bet gimdyklą gavom, nors akušerė ir atsiprašė, kad nelabai gero stovio. Bet tai dzin, kokios ten sienos. Prašiau klizmutės, nes tik pirm. buvau atlikus reikalą, bet niekas nedarė, sako, normalu ir nesijaudint dėl to. Taip gimdykloj su vyru sąrėmiavom ant kamuolio, sąrėmiai kartojosi kas 3 min. Pasiprašiau dar dozės šampaninių nuskausminamų

Vyras labai padėjo ir per gimdymą, ir dabar namie. O leliukas pasibeldė tą dieną, kaip aš ir norėjau

Dar džiaugiuosi, kad pirma prasidėjo sąrėmiai, o ne vandenys. Kaip paaiškino akušerė, gimdymas turi prasidėt nuo sąrėmiu, nes jei nubėga vandenys, tai gali būti gimdos kaklelis nepasiruošės ir po to strigti gimdymas (kaip man buvo su pirma). Džiaugiuosi, kad mažylis gimė pilnai sulaukęs termino, nes tada yra stipresnis, lengviau pašalina mekonijų, lengviau paduotį krūtį.
Dabar sugulę visa šeima ant lovos, mažiukas miega, dukrytė nesitveria savam kaily, tėtis neatsidžiaugia ramiu sūneliu, o aš turiu laisvo laiko sau

Laimingų laukimų

Nuostabu ir didziausi sveikinimai

As tai jau visa savaite vaikstau su 3 cm. atidariusiu kakleliu
Saremiai nepastojus, nedazni
Tai lyg ir prasidejo, lyg ir ne

QUOTE(DASIK @ 2010 09 12, 07:37)

Tie saremiai turetu reiksti, kad viskas ruosiasi ir pleciasi. Tik nezinia kiek tai uztruks

QUOTE(DASIK @ 2010 09 12, 06:37)

Kai tik prasidės reguliarūs sąrėmiai, tai jau prasidės gimdymas

Nors man apie 1,5 cm buvo prasivėręs dar prieš 3 sav., o 2 cm prieš 2 savaites.
Deimante Mazute
Labai smagu, kad viskas gerai
Saunuole
DASIK jau greit ir tu savo leliuka ant ranku laikysi
omsone, o kaip tu laikaisi?

QUOTE(raketa @ 2010 09 13, 07:39)
Deimante Mazute
Labai smagu, kad viskas gerai
Saunuole

Dar laikausi

Sako,kad padeda langu valymas ar siaip kokia stipri nuoma ruosa,kur ilgai iskelus rankas palaikyt reik

QUOTE(ateliov @ 2010 09 13, 16:57)
Sako,kad padeda langu valymas ar siaip kokia stipri nuoma ruosa,kur ilgai iskelus rankas palaikyt reik 

As tai susidariau ispudi, kad jokie naturalus skatinimai nepadeda...temele tokia yra, tai kiek skaitau, kurioms padeda vienetai...

O taip noretusi jau paskubinti tuos mazylius savo

As laikausi
Tik man va pilvukas vis kaskart susitraukia, sukieteja ir po kokios minutes atleidzia, tik visiskai neskauda, bet man dar kaip ir ankstoka butu
nors kai pasiskaitau, tai sita situacija gali uzsitesti ir kelias savaites, tai gal r nera ko pergyventi
O del naturalaus skatinimo, tai as manau, kad jei leliukas prabuvo visus devynis menesius per visokius tvarkymus, tai jau paskutinem dienom jis tikrai nepasiduos
Kantriai laukim ir vistiek sulauksim
Beje turiu viena anekdota:
Kalbasi isciose dvynukai:
- Kalusyk, o kas bus kai gimsim?
- Tai aisku, kad mirsim!- atsako kitas
- Kaip tai, taip... ir viskas???
- Na, o ka tu manai, juk is ten dar niekas negrizo.

O del naturalaus skatinimo, tai as manau, kad jei leliukas prabuvo visus devynis menesius per visokius tvarkymus, tai jau paskutinem dienom jis tikrai nepasiduos

Beje turiu viena anekdota:
Kalbasi isciose dvynukai:
- Kalusyk, o kas bus kai gimsim?
- Tai aisku, kad mirsim!- atsako kitas
- Kaip tai, taip... ir viskas???
- Na, o ka tu manai, juk is ten dar niekas negrizo.