Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(elenuxus @ 2010 09 20, 15:18)
Sian jau 3diena, kaip pas mus gan ramu.Laukiu nerealiai...Vyras sapnavo, kad 25d."rezervuota", tai labai idomu ar issipildys sapnas  ax.gif

Nu lauksim, lauksim 4u.gif Kartais sapnai tikrai buna pranasingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 20, 14:18)
Niu, priespienis pasirode gal apie 31sav. tai labai apsidziaugiau, nes pirma nestuma jo nebuvo ir pasirode tik po gimdymo...net ne ta pacia diena, nes neisspaudziau nei laso, buvau pradejus panikuoti, bet gydytoja nuramino, kad atsiras pienuko.As vis galvojau, ko ta mano mazyle taip intensyviai niuksi, o pasirodo stengesi bent kazka isciulpti...  blush2.gif Gerai, kad viskas gerai baigesi.Dabar jau kazkaip rami jauciuos, kad tikrai bus ka vaikui "pasiulyti pietums"  lotuliukas.gif
Sian jau 3diena, kaip pas mus gan ramu.Laukiu nerealiai...Vyras sapnavo, kad 25d."rezervuota", tai labai idomu ar issipildys sapnas  ax.gif

o kada terminas? bigsmile.gif
Atsakyti
Na o as vis dar kenciu savo skausmelius, ir taip nuo pacio ryto nebuvo praeje, tik tiek kad jie nedazneja ir nestipreja taip kaip turetu manau g.gif . Visai esu pasimetusi ka cia reikes daryti g.gif O nugara skauda istisai ir nemazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 20, 15:38)
Na o as vis dar kenciu savo skausmelius, ir taip nuo pacio ryto nebuvo praeje, tik tiek kad jie nedazneja ir nestipreja taip kaip turetu manau  g.gif . Visai esu pasimetusi ka cia reikes daryti  g.gif O nugara skauda istisai ir nemazai  doh.gif

Ei brangute, gal tu pasiskambink savo G ir pasiklausk, gal jau vistik reiketu po trupuciuka link Kauno vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 20, 14:38)
Na o as vis dar kenciu savo skausmelius, ir taip nuo pacio ryto nebuvo praeje, tik tiek kad jie nedazneja ir nestipreja taip kaip turetu manau  g.gif . Visai esu pasimetusi ka cia reikes daryti  g.gif O nugara skauda istisai ir nemazai  doh.gif

Omsone, jau labai greitai mintyse matau tave sūpuojant savo leliuką smile.gif Viską pasakoji, kas man buvo prieš pat gimdymą smile.gif
Sėkmės tau dideliausios ir lengvo gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mamytes. Jauciu kad teks vaziuoti i GN. Dar norejau paklausti apie tuos paruosiamuosius. Jie po kazkiek laiko turi praeiti, ar gali buti taip kad istisa diena nuolat pamaudena? Bijau praziopsoti gimdyma g.gif Na jau tuoj penkios, vyras gris is darbo ir ziuresim ka cia daryti. Oi kaip jau noreciau laikyti savo mazyli wub.gif
Atsakyti
Jetau user posted image
Atsakyti
Jei paruosiamieji tai nueik i dusa silta ir pabuk po siltu vandeniu. Jei nepraeis tai tikrai jau kazkas vyksta, nes jei paruosiamieji tai turi praeiti. O man plius prisideda (manau) nervo uzdegimas verysad.gif sunku ikvepti, ranka pakelti. Matyt organizmas tiek nusilpo,kad viska renka. verysad.gif doh.gif Dabar geriu zuvu taukus ir antibiotikus. Daugiau nieko negersiu. schmoll.gif Po to gersiu geras bakterijas. tai MB sakiau nebandai tu susirgti, nes o to neileis i gimdykla doh.gif o as bijau viena gimdyt, nu paranojiska baime. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 09 20, 16:48)
Jei paruosiamieji tai nueik i dusa silta ir pabuk po siltu vandeniu. Jei nepraeis tai tikrai jau kazkas vyksta, nes jei paruosiamieji tai turi praeiti. O man plius prisideda (manau) nervo uzdegimas  verysad.gif sunku ikvepti, ranka pakelti. Matyt organizmas tiek nusilpo,kad viska renka.  verysad.gif  doh.gif Dabar geriu zuvu taukus ir antibiotikus. Daugiau nieko negersiu.  schmoll.gif Po to gersiu geras bakterijas. tai MB sakiau nebandai tu susirgti, nes o to neileis i gimdykla  doh.gif o as bijau viena gimdyt, nu paranojiska baime. doh.gif

Sunku sirgti, man gerkle skaudena ir sloga atsiranda, vaistu aisku negeriu ir tikiuosi kad viskas praeis ax.gif
Atsakyti
Jetau su tais sirgimais blink.gif , mano abu vyrukai irgi bande sloguotis, tai kai saviski isvariau is lovos, o mazajam pasakiau, kad mamyte negali su tavimi buciuotis, tai kaip mat pasveiko thumbup.gif Dabar sveiki kaip ridikai cool.gif
Atsakyti
Na va, jauciu, kad omsone jau isvyko susitikiti su savo leliuku user posted image
Na o pas mane visai aprimo vaikiukas ax.gif dabar taip ramu, kad net neramu g.gif , visai atsipalaidavo maziukas, pajuda vos vos ir vel snaudzia, gal jis ruosiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 09 20, 15:27)
o kada terminas? bigsmile.gif

Terminas spalio2,bet man is pradziu garantavo, kad pagimdysiu +- 37sav.nes visokiu ten buvo reikalu...bet ilga istorija ax.gif Jau netiek ir liko, kaip antras gal greiciau ir gims, nepaisant, kad nuo 21sav.grasino, kad neisnesiosiu.
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 09 20, 17:04)
Jetau su tais sirgimais blink.gif , mano abu vyrukai irgi bande sloguotis, tai kai saviski isvariau is lovos, o mazajam pasakiau, kad mamyte negali su tavimi buciuotis, tai kaip mat pasveiko thumbup.gif Dabar sveiki kaip ridikai cool.gif

O maniske susirgo...sian nakti temperatura auksta pakilo...ir koset sunkiai pradejo, tai matyt sesim ant antibiotiku.Sian vyras pas daktare nuves.Ir pats sloguoja...jetus, o kas jei dabar maziukas nuspres ateiti...kad tik nesusirgtume visi doh.gif
Atsakyti