Labau ryta. As be eiles nenoriu lyst ir anksciau gimdyt. Tad busiu draugiska ir visoms kam priklauso gimdyti anksciau prasom. O man tik atsikelus vel pradejo maudenimai. Bet kazkaip netikiu kad cia kas vyksta. Gal tk siap. Penktadieni einu pas gine, tai pasakys kad kaklelis kaip cementu uzpiltas ir niekur nejuda, o tik siap man cia skaudena, zinot ruosiasi.
O tu pakankamai skysciu geri? Man patinimai atsiranda,kai per mazai skysciu isgeriu. As turiu isgerti apie 2 litrus per diena, tada niekas netinsta
QUOTE(Nemezide321 @ 2010 09 19, 09:00)
Sveikutes
nežinau ar tai artėjančio gimdymo požymis,bet kojos tai ištino nežmoniškai,nesuprantu kodėl ? Iki šių dienų viskas buvo normoj,gal kas žino kokį tepalą kojoms,nuo tinimo. 
O tu pakankamai skysciu geri? Man patinimai atsiranda,kai per mazai skysciu isgeriu. As turiu isgerti apie 2 litrus per diena, tada niekas netinsta
[quote=Gioia,2010 09 19, 10:26]
Labau ryta. As be eiles nenoriu lyst ir anksciau gimdyt. Tad busiu draugiska ir visoms kam priklauso gimdyti anksciau prasom. O man tik atsikelus vel pradejo maudenimai. Bet kazkaip netikiu kad cia kas vyksta. Gal tk siap. Penktadieni einu pas gine, tai pasakys kad kaklelis kaip cementu uzpiltas ir niekur nejuda, o tik siap man cia skaudena, zinot ruosiasi.
O gal bus atvirksciai
. Smagu jei ir anksciau tas mazylis susiruos ateiti
. Mano tai tikrai niekur neskuba, nes nieko nejauciu, kad kazkas darytusi 
Papildyta:
Na mano taip pat siuo metu kazkaip kojos ir rankos nemazai patine
. Siaip tai tepaliuku nezinau ar yra, man daktare liepe aukstai iskelus kojas paguleti, labai daug gerti skysciu ir dar saltame vandenukyje kojas pamirkyti. Pabandyk ka nors gal pades
O gal bus atvirksciai
Papildyta:
QUOTE(Nemezide321 @ 2010 09 19, 10:00)
Sveikutes
nežinau ar tai artėjančio gimdymo požymis,bet kojos tai ištino nežmoniškai,nesuprantu kodėl ? Iki šių dienų viskas buvo normoj,gal kas žino kokį tepalą kojoms,nuo tinimo. 
Na mano taip pat siuo metu kazkaip kojos ir rankos nemazai patine
Niu, laukiam toliau
Jau kasdien tvarkaus namie, einu pasivaiksciot, jauciu kaip dazniau uzeina paruosiamukai ir rimsta mazylis.Vakar labai pergyvenau, nes beveik visa diena nieko nejauciau, tik pora kartu gerai pasisparde.Nakti irgi jau antra miegu ramiai, gal tik tris kartus atsibudau, maziukas irgi ramiai nakteles leidzia.Tai tikiuos kad jau greit...Pamenu pirma nestuma po poros tokiu ramiu dieneliu ir prasidejo gimdymas.Arba cia mus oras veikia, arba tikiuos ruosiasi mano pipiriukas.Jau ryt pradedam gimtadieniu buma, tai gal prisijungs
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 19, 17:47)
Niu, laukiam toliau
Jau kasdien tvarkaus namie, einu pasivaiksciot, jauciu kaip dazniau uzeina paruosiamukai ir rimsta mazylis.Vakar labai pergyvenau, nes beveik visa diena nieko nejauciau, tik pora kartu gerai pasisparde.Nakti irgi jau antra miegu ramiai, gal tik tris kartus atsibudau, maziukas irgi ramiai nakteles leidzia.Tai tikiuos kad jau greit...Pamenu pirma nestuma po poros tokiu ramiu dieneliu ir prasidejo gimdymas.Arba cia mus oras veikia, arba tikiuos ruosiasi mano pipiriukas.Jau ryt pradedam gimtadieniu buma, tai gal prisijungs 
As taip pat dabar kaip niekad miegu. Net nakti i tualeta keliuosi daug reciau ir smagiai ramiai issimiegu.
QUOTE(raketa @ 2010 09 19, 19:06)
Sveikutes 
omsone manau, kad tikrai niekas nesistengs taves pralenkti, as irgi dar zadu palaukti savo eiles
Mamytes, as turiu toki klausimeli, ar pas kuria is jusu jau pasirode priespienis

omsone manau, kad tikrai niekas nesistengs taves pralenkti, as irgi dar zadu palaukti savo eiles
Mamytes, as turiu toki klausimeli, ar pas kuria is jusu jau pasirode priespienis

Zinoma niekas nepyks jei ir pralenksit
QUOTE(raketa @ 2010 09 19, 20:06)
Na pas mane jis irgi pasirode, bet jis nebega, o tik paspaudus pasirodo, as vis pergyvenu, kad tik pienuko tureciau 

Nepergyvenkit ansciau laiko, bus to pieno, nezinosit net kur det. Man priespienis pasirode anksti, ir kartais isbega pats, jauciu kaip slampu. Bet nereik pergyventi, jug tik gimus vaikeliui organizmas pradeda kitaip veikti ir tuoj priespienis pasirodo o po kleiu dienu ir pienelis. Tad ramiakas, bus to pieno
beje mano mazius siandien kaip niekad ramus, net isigandau. Pajudinau pilveli isistikinti kad viskas ok. Tik karts nuo karto sujuda ir pazagsi. Net nesmagu kad taip tylu, nes vakar dar taip davesi
QUOTE(raketa @ 2010 09 20, 06:13)
Labas rytas, as irgi sunerimus
Nuo vakar vakaro mano leliukas irgi itin ramus, jauciu tik zagsejima arba retus judesiukus, gal jis irgi kaupa jegas gimimui 
Nuo vakar vakaro mano leliukas irgi itin ramus, jauciu tik zagsejima arba retus judesiukus, gal jis irgi kaupa jegas gimimui 
o gal tiesiog vietos nebera?
Labas rytas, mano mazoji susirgo
QUOTE(raketa @ 2010 09 19, 21:06)
Na pas mane jis irgi pasirode, bet jis nebega, o tik paspaudus pasirodo, as vis pergyvenu, kad tik pienuko tureciau 

Pienuko tikrai turesit. Tik reikia nepadaryti tokiu klaidu kaip as padariau su savo pirmaja mergyte. Sake taip nebuna kad mamyte neturetu pienelio, tad visos galit buti ramios. Tik vienoms dirbti reikia daug sunkiau ir daugiau. KAi gimsta vaikelis to priespienio buna vos keli lasai, gali buti ir tik vienas laselis. Bet vaikuciui to pakanka, tik kadangi jis nesotus ir jo labai mazai, tai mazylis labai greitai isalksta ir vel nori valgyti, tad reikia uzsikoncervuoti kantrybe
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 09 20, 07:13)
Labas rytas, as irgi sunerimus
Mano tai is vis ramutelis dabar, net jau neramu darosi, vakar per visa diena tik subangavo pilvukas siek tiek, net nezagsejo. Beje vakar sumasciau nueiti iki savo mamos pesti, apie kokius 3 km. Tai ka as vakar vakare kentejau