QUOTE(raketa @ 2010 09 19, 21:06)
Na pas mane jis irgi pasirode, bet jis nebega, o tik paspaudus pasirodo, as vis pergyvenu, kad tik pienuko tureciau
Pienuko tikrai turesit. Tik reikia nepadaryti tokiu klaidu kaip as padariau su savo pirmaja mergyte. Sake taip nebuna kad mamyte neturetu pienelio, tad visos galit buti ramios. Tik vienoms dirbti reikia daug sunkiau ir daugiau. KAi gimsta vaikelis to priespienio buna vos keli lasai, gali buti ir tik vienas laselis. Bet vaikuciui to pakanka, tik kadangi jis nesotus ir jo labai mazai, tai mazylis labai greitai isalksta ir vel nori valgyti, tad reikia uzsikoncervuoti kantrybe

ir viskas bus gerai. O as su pirmaja galvodavau kad pas mane cia niekas nebega, mergaite uzmiega penkioms minutems ir vel rekia kad nori valgyti, tai ir pagalvojau kad ji alkana ir pradejau duoti misinukus, tada ji uzmigdavo valandai rami. Bet cia buvo didziausia mano klaida kuria padariau, nes pasirodo is pradziu taip ir turejo buti, kad to priespieno mazai, o pienukas pradeda atsiradineti tik i penkta para.
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 09 20, 07:13)
Labas rytas, as irgi sunerimus

Nuo vakar vakaro mano leliukas irgi itin ramus, jauciu tik zagsejima arba retus judesiukus, gal jis irgi kaupa jegas gimimui
Mano tai is vis ramutelis dabar, net jau neramu darosi, vakar per visa diena tik subangavo pilvukas siek tiek, net nezagsejo. Beje vakar sumasciau nueiti iki savo mamos pesti, apie kokius 3 km. Tai ka as vakar vakare kentejau

Kai atsiguliau i lova prasidejo saremiai ir toki skausmingi, jau pradejau skaiciuoti, bet po kokios pus antros valandos praejo, tik pilvuka dabar istisai maudzia taip skausmingai. Dar vakar ir viduriavau, o pasisiverusi sveriau kilogramu maziau nei pries kelias dienas. TAi tiek ivairiu pozymiu kad arteja man tas gimdymas, tai tikrai galvojau jau nakti teks vaziuoti i GN bet viskas praejo. Bet siandien istisai maudena pilvuka o kartais taip stipriau sumaudzia

O dabar is kur zinoti kada is tikruju prasides tas gimdymas

Jau net neramu darosi kada cia reikes vaziuoti