Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

Sveikutes nestuke.gif nežinau ar tai artėjančio gimdymo požymis,bet kojos tai ištino nežmoniškai,nesuprantu kodėl ? Iki šių dienų viskas buvo normoj,gal kas žino kokį tepalą kojoms,nuo tinimo. ax.gif
Atsakyti
Labau ryta. As be eiles nenoriu lyst ir anksciau gimdyt. Tad busiu draugiska ir visoms kam priklauso gimdyti anksciau prasom. O man tik atsikelus vel pradejo maudenimai. Bet kazkaip netikiu kad cia kas vyksta. Gal tk siap. Penktadieni einu pas gine, tai pasakys kad kaklelis kaip cementu uzpiltas ir niekur nejuda, o tik siap man cia skaudena, zinot ruosiasi. lotuliukas.gif
QUOTE(Nemezide321 @ 2010 09 19, 09:00)
Sveikutes  nestuke.gif  nežinau ar tai artėjančio gimdymo požymis,bet kojos tai ištino nežmoniškai,nesuprantu kodėl ? Iki šių dienų viskas buvo normoj,gal kas žino kokį tepalą kojoms,nuo tinimo. ax.gif

O tu pakankamai skysciu geri? Man patinimai atsiranda,kai per mazai skysciu isgeriu. As turiu isgerti apie 2 litrus per diena, tada niekas netinsta schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Gioia,2010 09 19, 10:26]
Labau ryta. As be eiles nenoriu lyst ir anksciau gimdyt. Tad busiu draugiska ir visoms kam priklauso gimdyti anksciau prasom. O man tik atsikelus vel pradejo maudenimai. Bet kazkaip netikiu kad cia kas vyksta. Gal tk siap. Penktadieni einu pas gine, tai pasakys kad kaklelis kaip cementu uzpiltas ir niekur nejuda, o tik siap man cia skaudena, zinot ruosiasi. lotuliukas.gif

O gal bus atvirksciai smile.gif . Smagu jei ir anksciau tas mazylis susiruos ateiti smile.gif . Mano tai tikrai niekur neskuba, nes nieko nejauciu, kad kazkas darytusi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nemezide321 @ 2010 09 19, 10:00)
Sveikutes  nestuke.gif  nežinau ar tai artėjančio gimdymo požymis,bet kojos tai ištino nežmoniškai,nesuprantu kodėl ? Iki šių dienų viskas buvo normoj,gal kas žino kokį tepalą kojoms,nuo tinimo. ax.gif

Na mano taip pat siuo metu kazkaip kojos ir rankos nemazai patine unsure.gif . Siaip tai tepaliuku nezinau ar yra, man daktare liepe aukstai iskelus kojas paguleti, labai daug gerti skysciu ir dar saltame vandenukyje kojas pamirkyti. Pabandyk ka nors gal pades smile.gif
Atsakyti
Niu, laukiam toliau ax.gif Jau kasdien tvarkaus namie, einu pasivaiksciot, jauciu kaip dazniau uzeina paruosiamukai ir rimsta mazylis.Vakar labai pergyvenau, nes beveik visa diena nieko nejauciau, tik pora kartu gerai pasisparde.Nakti irgi jau antra miegu ramiai, gal tik tris kartus atsibudau, maziukas irgi ramiai nakteles leidzia.Tai tikiuos kad jau greit...Pamenu pirma nestuma po poros tokiu ramiu dieneliu ir prasidejo gimdymas.Arba cia mus oras veikia, arba tikiuos ruosiasi mano pipiriukas.Jau ryt pradedam gimtadieniu buma, tai gal prisijungs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 19, 17:47)
Niu, laukiam toliau  ax.gif Jau kasdien tvarkaus namie, einu pasivaiksciot, jauciu kaip dazniau uzeina paruosiamukai ir rimsta mazylis.Vakar labai pergyvenau, nes beveik visa diena nieko nejauciau, tik pora kartu gerai pasisparde.Nakti irgi jau antra miegu ramiai, gal tik tris kartus atsibudau, maziukas irgi ramiai nakteles leidzia.Tai tikiuos kad jau greit...Pamenu pirma nestuma po poros tokiu ramiu dieneliu ir prasidejo gimdymas.Arba cia mus oras veikia, arba tikiuos ruosiasi mano pipiriukas.Jau ryt pradedam gimtadieniu buma, tai gal prisijungs  tongue.gif

As taip pat dabar kaip niekad miegu. Net nakti i tualeta keliuosi daug reciau ir smagiai ramiai issimiegu. thumbup.gif Gal kokia nors tyla pries audra ax.gif , nes mano taip pat pilvukas beveik nejuda, net sunerimstu kartais.
Atsakyti
Sveikutes user posted image
omsone manau, kad tikrai niekas nesistengs taves pralenkti, as irgi dar zadu palaukti savo eiles mirksiukas.gif

Mamytes, as turiu toki klausimeli, ar pas kuria is jusu jau pasirode priespienis user posted image
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 19, 19:06)
Sveikutes user posted image
omsone manau, kad tikrai niekas nesistengs taves pralenkti, as irgi dar zadu palaukti savo eiles mirksiukas.gif

Mamytes, as turiu toki klausimeli, ar pas kuria is jusu jau pasirode priespienis user posted image

Zinoma niekas nepyks jei ir pralenksit biggrin.gif . Na priespienis tai pas mane senokai bega, bet juk ne pas visas buna smile.gif
Atsakyti
Na pas mane jis irgi pasirode, bet jis nebega, o tik paspaudus pasirodo, as vis pergyvenu, kad tik pienuko tureciau user posted image
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 19, 20:06)
Na pas mane jis irgi pasirode, bet jis nebega, o tik paspaudus pasirodo, as vis pergyvenu, kad tik pienuko tureciau user posted image

Nepergyvenkit ansciau laiko, bus to pieno, nezinosit net kur det. Man priespienis pasirode anksti, ir kartais isbega pats, jauciu kaip slampu. Bet nereik pergyventi, jug tik gimus vaikeliui organizmas pradeda kitaip veikti ir tuoj priespienis pasirodo o po kleiu dienu ir pienelis. Tad ramiakas, bus to pieno 4u.gif
beje mano mazius siandien kaip niekad ramus, net isigandau. Pajudinau pilveli isistikinti kad viskas ok. Tik karts nuo karto sujuda ir pazagsi. Net nesmagu kad taip tylu, nes vakar dar taip davesi blink.gif Mazu tyla pries audra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gioia: 19 rugsėjo 2010 - 22:31
Labas rytas, as irgi sunerimus user posted image Nuo vakar vakaro mano leliukas irgi itin ramus, jauciu tik zagsejima arba retus judesiukus, gal jis irgi kaupa jegas gimimui user posted image
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 20, 06:13)
Labas rytas, as irgi sunerimus user posted image Nuo vakar vakaro mano leliukas irgi itin ramus, jauciu tik zagsejima arba retus judesiukus, gal jis irgi kaupa jegas gimimui user posted image

o gal tiesiog vietos nebera?
Labas rytas, mano mazoji susirgo doh.gif Pasieme virusa nuo manes. verysad.gif Tai Mb sakiau tu busi sekantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 19, 21:06)

Pienuko tikrai turesit. Tik reikia nepadaryti tokiu klaidu kaip as padariau su savo pirmaja mergyte. Sake taip nebuna kad mamyte neturetu pienelio, tad visos galit buti ramios. Tik vienoms dirbti reikia daug sunkiau ir daugiau. KAi gimsta vaikelis to priespienio buna vos keli lasai, gali buti ir tik vienas laselis. Bet vaikuciui to pakanka, tik kadangi jis nesotus ir jo labai mazai, tai mazylis labai greitai isalksta ir vel nori valgyti, tad reikia uzsikoncervuoti kantrybe wub.gif ir viskas bus gerai. O as su pirmaja galvodavau kad pas mane cia niekas nebega, mergaite uzmiega penkioms minutems ir vel rekia kad nori valgyti, tai ir pagalvojau kad ji alkana ir pradejau duoti misinukus, tada ji uzmigdavo valandai rami. Bet cia buvo didziausia mano klaida kuria padariau, nes pasirodo is pradziu taip ir turejo buti, kad to priespieno mazai, o pienukas pradeda atsiradineti tik i penkta para.
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 09 20, 07:13)

Mano tai is vis ramutelis dabar, net jau neramu darosi, vakar per visa diena tik subangavo pilvukas siek tiek, net nezagsejo. Beje vakar sumasciau nueiti iki savo mamos pesti, apie kokius 3 km. Tai ka as vakar vakare kentejau doh.gif Kai atsiguliau i lova prasidejo saremiai ir toki skausmingi, jau pradejau skaiciuoti, bet po kokios pus antros valandos praejo, tik pilvuka dabar istisai maudzia taip skausmingai. Dar vakar ir viduriavau, o pasisiverusi sveriau kilogramu maziau nei pries kelias dienas. TAi tiek ivairiu pozymiu kad arteja man tas gimdymas, tai tikrai galvojau jau nakti teks vaziuoti i GN bet viskas praejo. Bet siandien istisai maudena pilvuka o kartais taip stipriau sumaudzia g.gif O dabar is kur zinoti kada is tikruju prasides tas gimdymas g.gif Jau net neramu darosi kada cia reikes vaziuoti unsure.gif
Atsakyti