Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(mylimuke @ 2007 12 04, 15:26)
Nežinau, kaip ten buvo, bet granulėmis nušveistas veidas man maloniau  ax.gif

Chm, as tai su enzyminiu sveiciu karta per savaite, veidukas toks glotnesnis, tikrai nusveistas, bet "nenubruzintas" ax.gif cia turbut skirtingi odos tipai skirtingai reaguoja g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Labai rekomenduoju Clinique firmos sveitikli, ypac toms, kuriu oda sausoka ar jautri ivairiems "bruzenimams" smile.gif Kainuoja apie 60-70lt, bet tereikia karta per savaite thumb_yello.gif
Atsakyti
as tai paturejai Clean and Clear SCRUB kazkoki poras valanti, ale sudas... oda svelni, bet nelb super
Atsakyti
Aha, as irgi bandziau toki, ale labai jau oda sausina kazkaip, o po dienos rezultato jokio nesijaucia.. wacko.gif Bet kazkoki sveitikli naudoti butina, nes man tai su laiku "pribresta" reikalas blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(tiponeva @ 2007 12 12, 21:54)
as tai paturejai Clean and Clear SCRUB kazkoki poras valanti, ale sudas... oda svelni, bet nelb super

QUOTE(bitchita @ 2007 12 13, 15:29)
Aha, as irgi bandziau toki, ale labai jau oda sausina kazkaip, o po dienos rezultato jokio nesijaucia..  wacko.gif Bet kazkoki sveitikli naudoti butina, nes man tai su laiku "pribresta" reikalas blush-anim-cl.gif

Turėjau šitą - tikrai ne tas daiktas, į kurį parduotuvėje reikėtų žiūrėti, nes nieko jis ten nešveičia rolleyes.gif
Atsakyti
siulyciau isbandyti Mary Kay rinkinuka odos mikroslifavimui..pati naudoju..puikiai sumazina matomas odos poras, padeda atsikratyti pirmuju rauksliu, neleidzia formuotis spuogams, sveitiklyje yra aliuminio oksido kristalu kompleksas, kuri naudoja kosmetologiniuose kabinetuose, oda atsinaujina, atrodo svelniau, paskaistea..jei ka domintu..galima isbandyti .megineli.. rasykite i az
Atsakyti
man l. patiko avon clearskin vesinantis sveitiklis - puikiai nusveicia, o nusiprausus maloniai vesina oda good.gif
Atsakyti
Man tai cistaja linija visai nieko, retaokai as naudoju, nes retai prisimenu, tai visai patinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal galite pasakyti kuo skiriasi veido valiklis nuo prausiklio blush2.gif gal ir ne cia klausiu, bet tikiuosi pagelbesite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsniukas @ 2007 12 20, 21:01)
Sveikos  smile.gif

Gal galite pasakyti kuo skiriasi veido valiklis nuo prausiklio  blush2.gif  gal ir ne cia klausiu, bet tikiuosi pagelbesite  4u.gif

Prausiklis tai kaip veido dušo želė: reikia nupaluti su vandeniu, o valiklio - nebūtina (jo konsistencija kaip pienelio dažnai būna), nors kai kas mėgsta ir nuplauti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 17, 19:12)
man l. patiko avon clearskin vesinantis sveitiklis - puikiai nusveicia, o nusiprausus maloniai vesina oda good.gif

as irg sita turiu, bet man jis labiau tinka vasara, kai oda misri buna. dabar tai nuo sildymu visokiu sunormalejo. skruostai net i sausuma. tai sitas per grubus. bet tikrai is mano bandytu vienas geresniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 20, 20:06)
Prausiklis tai kaip veido dušo želė: reikia nupaluti su vandeniu, o valiklio - nebūtina (jo konsistencija kaip pienelio dažnai būna), nors kai kas mėgsta ir nuplauti  ax.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti