Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

as naudoju kavos tirscius + medus + citrinos sultys ir man thumbup.gif aisku veida trinu ne labai stipriai, bet efeltas tai liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 09 29, 17:06)
as naudoju kavos tirscius + medus + citrinos sultys ir man  thumbup.gif  aisku veida trinu ne labai stipriai, bet efeltas tai liuks  mirksiukas.gif

Reikes ir man ismeginti 4u.gif
Manau, kad pacios pasigaminta kosmetika neprilygsta pirktinems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 30 rugsėjo 2008 - 11:06
Ant durniaus nusipirkau EVELINE ultrasvelnu sveitikli veidui ir kaklui su mikrogranulem, proteinais, vit. A, E, F, H ir jaunystes koenzimais Q 10+R
Niu, ir ka galiu pasakyti - likau tiesiog juo suzaveta thumbup.gif
Ir tikrai, kaip ir parasyta - oda paliko toookia minkstute, lygi ir svelni, kaip kasmyras, kaip kudikio uzpakaliukas! biggrin.gif Labai patiko wub.gif
Atsakyti
O as turiu tokia problema g.gif Oda mano misri, PMS laiku pasispuoguoja, bet siaip nemanau kad problemine, naudoju Bioderma kosmetika ( valikli veido ir krema), ant nosies turiu juodu inkstiriuku, ir lupu kampuciuose tokie guzeliai maziukai, paspaudus islenda baltas kazkoks doh.gif ( nu slykstokai aprasiau lotuliukas.gif ), pries kelis metus vaiksciojau pas kosmetologe tai ji man sake kad tu prie lupu neisnaikinsiu, jie per diena atsnaujins, ir siaip mano oda nespuoguota bet kazkokia nelygi, tai va ir kyla man klausimas ar man padetu jeigu naudociau koki sveitikli veido? g.gif Esu turejus viena su grudeliais, tai man jis spuogeliu pridaigindavo doh.gif Kiek cia pasiskaiciau tai man tiktu koks nors enziminis ar emulsinis g.gif Ar teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 09 30, 16:35)
O as turiu tokia problema g.gif Oda mano misri, PMS laiku pasispuoguoja, bet siaip nemanau kad problemine, naudoju Bioderma kosmetika ( valikli veido ir krema), ant nosies turiu juodu inkstiriuku, ir lupu kampuciuose tokie guzeliai maziukai, paspaudus islenda baltas kazkoks doh.gif ( nu slykstokai aprasiau lotuliukas.gif ), pries kelis metus vaiksciojau pas kosmetologe tai ji man sake kad tu prie lupu neisnaikinsiu, jie per diena atsnaujins, ir siaip mano oda nespuoguota bet kazkokia nelygi, tai va ir kyla man klausimas ar man padetu jeigu naudociau koki sveitikli veido? g.gif Esu turejus viena su grudeliais, tai man jis spuogeliu pridaigindavo doh.gif Kiek cia pasiskaiciau tai man tiktu koks nors enziminis ar emulsinis g.gif Ar teisingai supratau?

manau, kad enziminis pilingas butu pats tas smile.gif kadangi jis neturi grudeliu, nereikia atlikti jokiu mechaniniu veiksmu. todel nedirgina odos thumbup.gif uztepi, palaikai siltai ir oda isvalyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2008 09 30, 18:27)
manau, kad enziminis pilingas butu pats tas smile.gif kadangi jis neturi grudeliu, nereikia atlikti jokiu mechaniniu veiksmu. todel nedirgina odos thumbup.gif uztepi, palaikai siltai ir oda isvalyta thumbup.gif

kuo skiriasi enzyminis nuo emulsinio?
gal kokių pasiūlysit šių tipų šveitiklių?
Atsakyti
Prigriebiau siandien maximoj Rasos emulsini sveitikli ( akcija mirksiukas.gif ), bandysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 09 30, 22:20)
Prigriebiau siandien maximoj Rasos emulsini sveitikli ( akcija mirksiukas.gif ), bandysiu tongue.gif

labai lauksim atsiliepimų gerų biggrin.gif
Atsakyti
Tai va jau isbandziau sveitikli tongue.gif Vakar vakare parejus nusisveiciau veida, ir galiu pasakyt kad man labai patiko thumbup.gif Toks svelnus, kaip kremas, tik pamasazuoji ir nuplauni, nesitikejau kad veidas atrodys lygesnis ir svaresnis, bet rezultatas tikrai matosi, net nosies juodi taskeliai atrodo issivale g.gif Ar tik siaip oda svaresne. Vakare net netepiau kremo drekinancio, nes oda minkstute buvo, o ryte irgi liuks atrode, zodziu daiktas neblogas thumbup.gif Rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 30, 17:53)
kuo skiriasi enzyminis nuo emulsinio?
gal kokių pasiūlysit šių tipų šveitiklių?

kiek as suprantu, emulsinis sveitiklis labiau tinka sausai- jautriai odai g.gif kadangi jis pakankamai svelnus. enziminis priklauso fermentiniams pilingams, kurie siek tiek balina oda ir tirpina riebalus smile.gif jis veikia gilesnius odos sluoksnius. pati naudoju oligodermie enzimini pilinga karta per savaite, gerai isvalo odyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2005 07 17, 23:32)
Veidui naudoju-Bozduch žizny  smile.gif

o kur toki rasti?Eurokos? g.gif
Atsakyti
Man tai kol kas geriausias - Matis Vitality Response Energising Scrub (oranžinė tutelė)
Atsakyti