Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuoju vyro draugą

QUOTE(D3MO @ 2010 10 19, 10:56)
Siaip dar ir kaip jis galetu isduot drauga, buna blogesniu situaciju, kai brolis ishduoda broli:)  o chia du draugai.

O tave lengva suprast, ar tik kartais neperdaug tas "draugas" pas jus namie lankosi? ar nera apie ji per daug kalbama?  koks jis toks ir anox kaip jis daro ta ar kazhka?  o gal "draugas" kartais atlieka guodejo veiksmus? kai jus apsipykstat su savuoju? pasakydamas grazesni zodi ? ar uzhstodamas tave? nebuna namu be dumu, paprasciausiai pasistenk pati susivokti nuo ko viskas prasidejo ir stenkis vengti tokiu situaciju.. aishku nebent tave tai kaitina ish vidaus ir tau patinka tas vidinis nuodemes geismas. Galiu pasakyt viena, jei taip ir toliau gyvensit susizavejimas nedings, jis persekuis metus du. kol galu gale ishtikro pachiupinesit vienas kita, tada prasides slapti pasimatymai, slapti sms. kol galu gale anksciau ar veliau vistiek ishlys viskas i dienos shviesa, mano patarimas paprasciausiai butu pasikalbet su savuoju kol dar niekas neivyko.  Gal su vyru /vaikinu jus jau gyvenat kaip pasene diedai:)  vyras ishgirdes tokias  naujienas visu pirma apribos tavo matymasi su tuo draugu, kitas dalykas pykti nelabai ir yra uzh ka juk visi mes zmones... paprasciausiai pradesit gal kitaip i viska ziuret.  daugiau kalbetis kas kam ant dusios, daugiau kazhko veikti kartu, isheiti kartu. gau gale nebeturekit paslapciu vienas nuo kito.  kartais atsimerkus abiems  viskas pasitaiso, nemanau kad ir jis neturi kokiu pasleptu dalyku. ir jums isikalbejus abu gautumet savotishka shoka supurciusi jusu gyvenima ir ishkraciusi visa mesla ish jusu galvu.

sutinku 100 procentu su siuo pasisakymu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaštanka @ 2010 08 03, 17:55)

visada sakiau - boba patampa problema, kai sedi namie ir neturi darbo.nes prisigalvoja visokiu biesu

liuks, cia superiniai zodziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(persikykiuke @ 2010 06 30, 12:25)
Aciu uz patarimus  4u.gif neteketi uz draugo negalvoju del to, kad patinka jo draugas. Juk gal but tai tik laikinas susizavejimas.

Tai čia jokie ne sapnai. Ko čia stebėtis, kad sapnuojat, "kas vyksta", jei "patinka, susižavėjimas"... irnesakyk.gif

Pasižiūrėjau, kad autorė nuo liepos galo sm nebesirodo, tai tiek to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 spalio 2010 - 21:02
QUOTE(alvyde @ 2010 10 20, 13:41)
nu ne..vyro draugai tebuna tabu cool.gif tai vieni is pirmuju sarase vyru su kuriais nesusideti biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 27, 20:29)
a jėzusmarija  blink.gif  džiaugiuosi, kad ne aš jūsų vietoje bo naktimis kalbu per miegus, tai ir nepajusčiau kaip nutiesčiau sau tiesų kelią pas geriausią vyro draugą arba bent jau iš savo vyro lovos lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kaštanka @ 2010 08 03, 17:55)
tai kad jis nenori su ja miegoti biggrin.gif

Taigi jus to nezinote:P Labai gali buti, kad vaikino draugas pats paskatino ja taip prisisvaigti (gal to nenoredamas).. O gal jausmai abipusiai???

QUOTE(persikykiuke @ 2010 06 29, 12:34)
Kartais pagaunu jo žvilgsnį veriantį mane, bet nežinau ar jis tikras.

Bet netgi tokiu atveju - argi del sio susizavejimo verta griauti santykius su vaiko teciu? Ir draugu pasitikejima? Gal cia tikrai tik iliuzija, kad kitur zole zalesne.....

Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 08 03, 16:55)
tai kad jis nenori su ja miegoti biggrin.gif

autorei reikia istrukt is namu, dazniau iseit prasiblaskyt, o dar geriau - susirast darba ir vaika i darza arba su seneliais.

susizavejima ji sau susigalvojo. nereikia ieskot kitur, kai yra salia. tik reikia pastangu.
visada sakiau - boba patampa problema, kai sedi namie ir neturi darbo.nes prisigalvoja visokiu biesu

Papildyta:
manau, tai tik laikinas susizavejimas, tad siulau nemest kelio del takelio ax.gif
Atsakyti
Manyčiau tokiais atvejais reikia surast tikrąsias priežastis - kas už viso to slypi, ko žmogui trūksta, nes sapnai tai išduoda akivaizdžiai. Tiesiausias ir geriausias kelias - pas psichologą atlikti savianalizę - apie save sužinosit daug dalykų, kurių net neįtarėt esant - ir pasaulis nušvis kita spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zazza @ 2011 02 06, 03:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Taigi jus to nezinote:P Labai gali buti, kad vaikino draugas pats paskatino ja taip prisisvaigti (gal to nenoredamas).. O gal jausmai abipusiai???
Bet netgi tokiu atveju - argi del sio susizavejimo verta griauti santykius su vaiko teciu? Ir draugu pasitikejima? Gal cia tikrai tik iliuzija, kad kitur zole zalesne.....

Praėjo 2 metai... Susiradau šią temą. Tarp vyrodraugo ir manęs nieko neįvyko. Bet sapnuoju jį toliau. Likimo ironija - jo draugė - mano draugė, jis ir dukrytę turi. Kaip įmanoma stengiuosi apie jį negalvot, nenoriu griaut nei jo šeimos, nei savo. O ir su vyru santykiai irsta... Santuokoje 2 metus gyvenam. Mėgsta jis alkoholį, vartoja jį kasdien. Varo tai mane iš proto... Nenoriu, kad mano vaikai matytų tai, ką aš matydavau šeimoje. Mano tėtis irgi gerdavo. Vyrui taip ir neišdrysau prisispažinti apie tuos savo sapnus. Vienu metu nebesapnuodavau jo, kai labai suartėjom su jo drauge, kai gimė dukrytė.... Parašysiu tęsinį kiek vėliau. Turiu bėgt.
Atsakyti
QUOTE(persikykiuke @ 2013 01 22, 14:04)
Praėjo 2 metai... Susiradau šią temą. Tarp vyrodraugo ir manęs nieko neįvyko. Bet sapnuoju jį toliau. Likimo ironija - jo draugė - mano draugė, jis ir dukrytę turi. Kaip įmanoma stengiuosi apie jį negalvot, nenoriu griaut nei jo šeimos, nei savo. O ir su vyru santykiai irsta... Santuokoje 2 metus gyvenam. Mėgsta jis alkoholį, vartoja jį kasdien. Varo tai mane iš proto... Nenoriu, kad mano vaikai matytų tai, ką aš matydavau šeimoje. Mano tėtis irgi gerdavo. Vyrui taip ir neišdrysau prisispažinti apie tuos savo sapnus. Vienu metu nebesapnuodavau jo, kai labai suartėjom su jo drauge, kai gimė dukrytė.... Parašysiu tęsinį kiek vėliau. Turiu bėgt.

Jau du vaikus užgyvenote per du metus?
Tik nesugalvok griauti draugės gyvenimo schmoll.gif
Atsakyti
Netyčiukai abu. Pirmas gimė dar iki santuokos. Tai 2 vaikai per 5 metus kartu.
O draugės gyvenimo net nesiruošiu griaut. Nesikišiu į jų santykius. Tik noriu pamąstymų, kaip tas mintis dėl savo šeimos nukreipt gera linkme. O dėl draugės vyro nebesuku galvos ir tie sapnai nebe tokie reikšmingi. Išmokau save nuteikt. Nes tie santykiai tikrai niekur nenuves. Tik daug skausmo aplinkiniams ir patiems.
Atsakyti
QUOTE(persikykiuke @ 2013 01 22, 17:51)
Netyčiukai abu. Pirmas gimė dar iki santuokos. Tai 2 vaikai per 5 metus kartu.
O draugės gyvenimo net nesiruošiu griaut. Nesikišiu į jų santykius. Tik noriu pamąstymų, kaip tas mintis dėl savo šeimos nukreipt gera linkme. O dėl draugės vyro nebesuku galvos ir tie sapnai nebe tokie reikšmingi. Išmokau save nuteikt. Nes tie santykiai tikrai niekur nenuves. Tik daug skausmo aplinkiniams ir patiems.

Ne mintis reikia gera linkme kreipti, o gelbėti savo santuoką. Per tuos sapnus apie svetimą vyrą, tuoj savą prarasit
Atsakyti
vajei tikrai per sapnus tik ir imanoma prarast...dar viena juokdare...
kita vertus, sis praradimas butu autorei labai naudingas.
geriantys vyrai - jomajo, turiu ka pasakyt ta tema....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 22, 23:16)
vajei tikrai per sapnus tik ir imanoma prarast...dar viena juokdare...
kita vertus, sis praradimas butu autorei labai naudingas.
geriantys vyrai - jomajo, turiu ka pasakyt ta tema....

O ar normalu svetimą vyrą sapnuoti du metus doh.gif
Ji matyt jo žiauriai nori, todėl ir sakau, kad mestų kvailystes sapnuot, nes matyt galvoja, kad jis jai skirtasis.
Sava santuoka nenusisekė, o čia tas, sapninis svajonių vyras, su kuriuo gal visai būtų ir gražus gyvenimėlis, negi neaišku
Atsakyti