Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuoju vyro draugą

QUOTE(kustuce @ 2013 01 23, 11:07)
O ar normalu svetimą vyrą sapnuoti du metus  doh.gif
Ji matyt jo žiauriai nori, todėl ir sakau, kad mestų kvailystes sapnuot, nes matyt galvoja, kad jis jai skirtasis.
Sava santuoka nenusisekė, o čia tas, sapninis svajonių vyras, su kuriuo gal visai būtų ir gražus gyvenimėlis, negi neaišku

lotuliukas.gif Mesk sapnuot lotuliukas.gif
Kažin ar išeina taip atsisėdi vakare ant lovos krašto ir užsiprogramuoji ką sapnuosi blush2.gif.
Ne sapnai čia griauna šeimą, o plati vyro gerklytė.
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 23, 12:45)
lotuliukas.gif Mesk sapnuot  lotuliukas.gif
Kažin ar išeina taip atsisėdi vakare ant lovos krašto ir užsiprogramuoji ką sapnuosi  blush2.gif.
Ne sapnai čia griauna šeimą, o plati vyro gerklytė.

Na nenormalu du metus sapnuot tą patį vyrą, netikiu, kad ji jį sapnuoja, greičiau svajoja vis dar apie jį.
Plati gerklytė griauna be kalbų, bet skaitykite ką rašo ji, kad vis dar sapnuoja jį ir kiek įmanoma stengiasi apie jį negalvoti, nenori griauti nei savo, nei jo šeimos, tai kur paslėpta mintis biggrin.gif
Draugauja su jo drauge ir varvina seilę, nes per tiek laiko, jau tikrai turėjo tas bernas jai iš galvos išgaruoti, bet kadangi savas pasitaikė ne koks, tai vis dar taikosi į kitą, kuris yra šalia
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 23, 12:50)
kadangi savas pasitaikė ne koks, tai vis dar taikosi į kitą, kuris yra šalia

Tiesa.
Man tai atrodo čia ne esmė ar tas draugas, ar kitas, ar bendradarbis koks žavesnis pasitaikytų ir sapnuotų ir svajotų apie jį. Esmė ta, kad jeigu namuose dūmai akis griaužia, tai nori nenori mąstai, kaip gera ten lauke už lango...
Atsakyti
smile.gif+2010 10 27, 22:48-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 27, 22:48)
Tai čia jokie ne sapnai. Ko čia stebėtis, kad sapnuojat, "kas vyksta", jei "patinka, susižavėjimas"... irnesakyk.gif

Pasižiūrėjau, kad autorė nuo liepos galo sm nebesirodo, tai tiek to...

Autorė, tiesiog yra susikūrusi kitą nick' ą, o šitu naudojasi TIK ŠIAI TEMAI. Nieko nearlybėje nevyksta su kitu vyru, o jei ir vyktų nematau reikalo slėpti čia sm, nes ir taip viskas anonimiškai. Neesu iš tų, kurios prikuria įvairių dalykų, sukurdamos temą ir norėdamos sulaukti patarimų ar kritikos. Dėkoju už viską, ką man žmonės pasako. Bet matau, čia skaito ir rašo moterys galvojančios, kad nuolat visi meluoja ir kupinos nepasitikėjimo. Tad jei tokios esate, tai nekomentuokite to, ko nėra, kad pavydžiui aš turiu santykius su tuo draugu ir t.t..

QUOTE(Dvyniuke @ 2011 02 10, 11:52)
Manyčiau tokiais atvejais reikia surast tikrąsias priežastis - kas už viso to slypi, ko žmogui trūksta, nes sapnai tai išduoda akivaizdžiai. Tiesiausias ir geriausias kelias - pas psichologą atlikti savianalizę - apie save sužinosit daug dalykų, kurių net neįtarėt esant - ir pasaulis nušvis kita spalva  mirksiukas.gif

Šiuo patarimu pasinaudosiu, nes akivaizdžiai manyje kažkokia vidinė sumaištis... Dėl to ir Jums rašau, kad sulaukčiau kritikos ir nuomonių iš šono.

QUOTE(carablanca @ 2013 01 23, 15:53)
Tiesa.
Man tai atrodo čia ne esmė ar tas draugas, ar kitas, ar bendradarbis koks žavesnis pasitaikytų ir sapnuotų ir svajotų apie jį. Esmė ta, kad jeigu namuose dūmai akis griaužia, tai nori nenori mąstai, kaip gera ten lauke už lango...

Taip, labai pastebiu ir net baltas pavydas ima, kai matau gražiai bendraujančias poras. Esu gal per daug didelė šeimos idealistė ir netvarka mano šeimoje, pasireiškia per sapnus išgyvenant idealius santykius juose su kitu vyru.

Ačiū.
Temą uždarau.

Atsakymą gavau.

Atsakyti
Sapnuoja,nes galvoja apie ta zmogu ax.gif .
Atsakyti
Turiu draugą. Sutariame visame kame, užtenka žvilgsnio. Galime užbaiginėti vienas kito pradėtus sakinius. Galime šnekučiuotis valandų valandas - nei vienam neatsibosta. Abipusė fizinė trauka taip pat didžiulė, oras tarp mūsų pastoviai įelektrintas. Bet...
Jis gana laimingai vedęs. Nors ne vieną kartą užsiminė, kad norėtų intymesnių santykių su manimi, tačiau esu įjungusi šaltą protą. Jei pasiduosim geismui, kelio atgal nebus. Arba kankinsimės patys, arba nuskriausim krūvą kitų žmonių. Su metais įgauni išminties, suvoki, kad nebūtina savintis patinkančio žmogaus, kad kokybiškai bendrauti galima ne tik lovoje.
Aš autorės vietoje toliau bendraučiau su ta draugų pora, juk draugai šiaip jau gatvėje nesimėto... Tik viską reikia daryti su protu, tam jis žmogui ir duotas...
Atsakyti
oho, na ir situacija...ateik i kita tema "pagundos darbe", ten galesi pasidalinti placiau. beje, autores guost nebereik, ji gi atsakyma gavo, tema uzdare. moterims,pastebejau, daznai ne problema ilgai/ilgokai likti virsutines dalies draugais su priesinga lytim ir testi tokius santykius. kaip sakoma, dvasinis orgazmas, palaima ir dvasinis seksas, what not. kazi kiek vyrai ta tempia. tai labai priklauso nuo kiekvieno, ir ne kiekvienas vyras yra toks kaip pristato pvz vyru zurnaluose FHM.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Su nuomone @ 2013 04 07, 10:12)
Turiu draugą. Sutariame visame kame, užtenka žvilgsnio. Galime užbaiginėti vienas kito pradėtus sakinius.  Galime šnekučiuotis valandų valandas - nei vienam neatsibosta. Abipusė fizinė trauka taip pat didžiulė, oras tarp mūsų pastoviai įelektrintas. Bet...
Jis gana laimingai vedęs. Nors ne vieną kartą užsiminė, kad norėtų intymesnių santykių su manimi, tačiau esu įjungusi šaltą protą. Jei pasiduosim geismui, kelio atgal nebus. Arba kankinsimės patys, arba nuskriausim krūvą kitų žmonių.  Su metais įgauni išminties, suvoki, kad nebūtina savintis patinkančio žmogaus, kad kokybiškai bendrauti galima ne tik lovoje.
Aš autorės vietoje toliau bendraučiau su ta draugų pora, juk draugai šiaip jau gatvėje nesimėto... Tik viską reikia daryti su protu, tam jis žmogui ir duotas...

o jo žmona nežino, kad oras tarp jūsų įelektrintas?
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2013 04 08, 11:04)
o jo žmona nežino, kad oras tarp jūsų įelektrintas?

Ne, nežino, juk mūsų kartu praktiškai nemato. O kadangi mes susiję profesijos srityje, bendravimas "legalus".
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 04 07, 19:25)
oho, na ir situacija...ateik i kita tema "pagundos darbe", ten galesi pasidalinti placiau. beje, autores guost nebereik, ji gi atsakyma gavo, tema uzdare. moterims,pastebejau, daznai ne problema ilgai/ilgokai likti virsutines dalies draugais su priesinga lytim ir testi tokius santykius. kaip sakoma, dvasinis orgazmas, palaima ir dvasinis seksas, what not. kazi kiek vyrai ta tempia. tai labai priklauso nuo kiekvieno, ir ne kiekvienas vyras yra toks kaip pristato pvz vyru zurnaluose FHM.
mirksiukas.gif

Ačiū už kvietimą, bent paskaityt tai užeisiu. 4u.gif
Šiaip tai visiškai nemanau, kad turiu problemą, jau greičiau džiaugiuosi, kad turiu artimą žmogų, taip kad verkšlenti ir guostis nesiruošiu smile.gif Viskas priklauso nuo mūsų požiūrio, nuo gyvenimiškos patirties...
FHM neskaitau, tai nesupratau, į kur lenkiate biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Su nuomone: 08 balandžio 2013 - 11:47
Bet ar tai draugiškumas, jei norisi daugiau g.gif
Atsakyti
Nedarykit to ir net minčių neturėkit. Patariu iš asmeninės patirties. Esu turėjus tokį "džiaugsmą" gyvenime,labai gaila,bet nebuvo kas pataria. O patirties nebuvimas ir jaunas amžius taip pat nepasitarnavo. Su draugės pora draugavom šeimom keletą metų,iškylos kartu,gimtadieniai kartu,kartais net Kalėdos ir Naujieji kartu. Praktiškai geriausi draugai. Tuos "įelektrinimus" mes su jos vyru jautėm praktiškai nuo pradžių,bet kažkaip visada išsisukdavom,nes net ir progų pabūt atskirai nebūdavo. Kol vieną kartą,jai išvykus į užsienį "sugriešijom". Patikėkit,tuo metu atrodo,kad protas aptemęs ir nieko negalvoji,bet paskui. Kokį pusmetį man buvo kone depresija,pastovi įtampa bendraujant su drauge,nerimas,kad nesužinotų,nors abu prisiekėm,kad tai buvo pirmas ir paskutinis kartas ir kad tylėsim. Taip tylim jau kokius tris metus,bendraujam kaip bendravę,bet tas sąžinės graužimas prieš draugę,tikrai didžiulis. Aišku,suvoki,kad tai buvo klaida,bet nelabai tepadeda. Žodžiu,jei kam iškyla tokių abejonių-kategoriškai galiu patart nesivelti,nes tai gali sugriaut kitų žmonių gyvenimus. Aš pasimokiau.
Atsakyti
o tas vyras nenorėjo kartoti? Jūs pabrėžiat kaltę prieš draugę, o jūsų vyras kaip?
Atsakyti