+2010 10 27, 22:48-->
QUOTE(hi

@ 2010 10 27, 22:48)
Tai čia jokie ne sapnai. Ko čia stebėtis, kad sapnuojat, "kas vyksta", jei "patinka, susižavėjimas"...
Pasižiūrėjau, kad autorė nuo liepos galo sm nebesirodo, tai tiek to...
Autorė, tiesiog yra susikūrusi kitą nick' ą, o šitu naudojasi TIK ŠIAI TEMAI. Nieko nearlybėje nevyksta su kitu vyru, o jei ir vyktų nematau reikalo slėpti čia sm, nes ir taip viskas anonimiškai. Neesu iš tų, kurios prikuria įvairių dalykų, sukurdamos temą ir norėdamos sulaukti patarimų ar kritikos. Dėkoju už viską, ką man žmonės pasako. Bet matau, čia skaito ir rašo moterys galvojančios, kad nuolat visi meluoja ir kupinos nepasitikėjimo. Tad jei tokios esate, tai nekomentuokite to, ko nėra, kad pavydžiui aš turiu santykius su tuo draugu ir t.t..
QUOTE(Dvyniuke @ 2011 02 10, 11:52)
Manyčiau tokiais atvejais reikia surast tikrąsias priežastis - kas už viso to slypi, ko žmogui trūksta, nes sapnai tai išduoda akivaizdžiai. Tiesiausias ir geriausias kelias - pas psichologą atlikti savianalizę - apie save sužinosit daug dalykų, kurių net neįtarėt esant - ir pasaulis nušvis kita spalva
Šiuo patarimu pasinaudosiu, nes akivaizdžiai manyje kažkokia vidinė sumaištis... Dėl to ir Jums rašau, kad sulaukčiau kritikos ir nuomonių iš šono.
QUOTE(carablanca @ 2013 01 23, 15:53)
Tiesa.
Man tai atrodo čia ne esmė ar tas draugas, ar kitas, ar bendradarbis koks žavesnis pasitaikytų ir sapnuotų ir svajotų apie jį. Esmė ta, kad jeigu namuose dūmai akis griaužia, tai nori nenori mąstai, kaip gera ten lauke už lango...
Taip, labai pastebiu ir net baltas pavydas ima, kai matau gražiai bendraujančias poras. Esu gal per daug didelė šeimos idealistė ir netvarka mano šeimoje, pasireiškia per sapnus išgyvenant idealius santykius juose su kitu vyru.
Ačiū.
Temą uždarau.
Atsakymą gavau.