Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

QUOTE(Vilmuutee @ 2010 09 15, 13:20)
Ieskau pigaus bilieto is Edinburgh i betkur  biggrin.gif  Spalio 14,15,16 dienom  drinks_cheers.gif  Jeika rasite gero,butu malonu kad pasidalintumet  4u.gif

Iš Londono į tolimus kraštus netiks?
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 09 15, 19:23)

Tada reikia bilieto i Londona mirksiukas.gif Bet kurio atveju aciu, ir seip labai gera nuorodo ateiciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
KalevaTravel.lt pasiūlymai iš Vilniaus į Aziją rudeniui su Finnair: http://www.kalevatra...ulymai/;id:224;
Atsakyti
sveiki,

ieskau bilietu i Sicilija rugsejo m. pab. - spalio pr. is LT, nes su 6 men. kudikiu norime keliauti. gal pagelbetumet? mirksiukas.gif is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Ieškau tiesioginio skrydžio į Madridą,bet randu tik su Airbaltik,gal kas daugiau tiesiogiai skraidina ?
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2010 09 17, 18:37)
Ieškau tiesioginio skrydžio į Madridą,bet randu tik su Airbaltik,gal kas daugiau tiesiogiai skraidina ?

Į Madridą neskraidina iš LT. Mano sesuo su čekais per Prahą skrido. Dar Lufthansa per Franfurtą siūlo.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 09 17, 18:40)
Į Madridą neskraidina iš LT. Mano sesuo su čekais per Prahą skrido. Dar Lufthansa per Franfurtą siūlo.

Taip,iš Rygos radau su Airbaltic tiesiogiai,bet daugiau nieko nerandu...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 17, 16:27)
KalevaTravel.lt pasiūlymai iš Vilniaus į Aziją rudeniui su Finnair: http://www.kalevatra...ulymai/;id:224;

O į Indiją akcijų metu su Finnair'u už kiek galima suskraidyti? Ar 1600 lt per Finnair'ą padori kaina, ar būna ir mažiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2010 09 20, 11:21)
O į Indiją akcijų metu su Finnair'u už kiek galima suskraidyti? Ar 1600 lt  per Finnair'ą padori kaina, ar būna ir mažiau  g.gif

Šiemet, man atrodo, padori. Mes pernai už 1390 Lt į Seulą skridom, bet šiemet apie tokias kainas tik pasvajoti galima. Finnair labiausiai nukentėjo nuo tų pelenų, todėl šiemet nėra tokie dosnūs akcijom. Man tai su jais skristi nerealiai patiko, tikiuosi ir Lufthansa neapvils.
Atsakyti
Gal kas uzmatete pigesniu bilietu i Viena ar Bratislava gruodzio menesiui? smile.gif Bandziau ziuret per ryanair i Bratislava su persedimu, bet vis dienos nesutampa, reik nakvot kazkur viena nakti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 20 rugsėjo 2010 - 23:14
Per kur butu galima rast pigiausia varianta i Japonija,reikia lapkricio pabaigai-vasario galui

aciu uz suteikta info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2010 09 21, 00:17)
Per kur butu galima rast pigiausia varianta i Japonija,reikia lapkricio pabaigai-vasario galui

aciu uz suteikta info 4u.gif

Mes per Lufthansa pirkom, bet tada buvo akcijos. Šiaip gali per Finnair pasižiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2010 09 21, 00:13)
Gal kas uzmatete pigesniu bilietu i Viena ar Bratislava gruodzio menesiui? smile.gif Bandziau ziuret per ryanair i Bratislava su persedimu, bet vis dienos nesutampa, reik nakvot kazkur viena nakti  g.gif

Į Vieną iš Vilniaus tiesiogiai skraido Austrian arrows. Galiu pasakyti, kad teko su jais skristi į Ciurichą, tikrai liko tik patys geriausi prisiminimai. thumbup.gif
Atsakyti