Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

Yra nebrangių skrydžių iš Frankfurto į JAV (Los Andželą ir kt.).
Atsakyti
Gal kas skridot i Madeira? per kur butu pigiausia?
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2010 09 06, 12:56)

iš Lisabonos su easyjet
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2010 09 06, 11:56)

Pernai lapkriti esu skridusi per Londona su Easyjet. I prieki skridau per Gatwick, atgal per Stansted.
Atsakyti
Mum reiktu nuo spalio 16 d iki spalio 24 d. itin pigiu skyrdziu bet kur, tik kaip darot su nakvynem? Kaip ieksot pigesniu viesbuciu?
Atsakyti
QUOTE(drewexsas @ 2010 09 08, 11:00)
Mum reiktu nuo  spalio 16 d iki spalio 24 d. itin pigiu skyrdziu bet kur, tik kaip darot su nakvynem? Kaip ieksot pigesniu viesbuciu?

Gali per google ieškoti "cheep hotels in ..."

Mes randam gerų pasiūlymų per wotif.com. Čia yra australų sistema, bet net Europoj galima rasti pigesnių viešbučių nei siūlo europinės sistemos.
Atsakyti
o kruizai kur geriau pirkti? pvz i karibus?
Atsakyti
QUOTE(drewexsas @ 2010 09 08, 11:00)
Mum reiktu nuo  spalio 16 d iki spalio 24 d. itin pigiu skyrdziu bet kur, tik kaip darot su nakvynem? Kaip ieksot pigesniu viesbuciu?

Jei Europoje (na, ir Niujorke), man patinka šitas pigių nakvynės įstaigų tinklas.

Papildyta:
QUOTE(melagele @ 2010 09 10, 15:57)
o kruizai kur geriau pirkti? pvz i karibus?

Žiūrint iš kur ruošiesi išplaukti. Pigiausia turbūt bus pas amerikonus.
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 09 12, 10:57)
Jei Europoje (na, ir Niujorke), man patinka šitas pigių nakvynės įstaigų tinklas.

Kur Jūs ten matote viešbučių rezervaciją? Jūsų puslapyje jos neradau, tik tradedoubler linkus.
Atsakyti
Man reikia kovo menesiui bilietu i Paryziu blush2.gif
Gal kas matet kur pigiai??????
Atsakyti
o gal kas žino, kur ieškoti pigesnių bilietų į Šveicariją? Nesvarbu į kurį oro uostą, ateinantiems liepos - rugpjūčio mėnesiams? 4u.gif
Atsakyti
Ieskau pigaus bilieto is Edinburgh i betkur biggrin.gif Spalio 14,15,16 dienom drinks_cheers.gif Jeika rasite gero,butu malonu kad pasidalintumet 4u.gif
Atsakyti