Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Tik$a @ 2010 11 25, 10:15)
Kalbėjau apie Escada 2005 (pamečiau skaičiuką  blush2.gif) Man jie tokie bezabydni, nesuprantu, kuo jie kažkam užkliūt gali...

nu va, bobutės iš bažnyčios ir valerijonai - tai čia gi liuks thumbup.gif juokauju. šiaip aš juose nieko panašaus neįžvelgiu (dėl to ir pagalvojau apie tuos senesnius escada) g.gif bet va, viena anksčiau čia gyrėsi, kaip su jais grindis plauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 25 lapkričio 2010 - 10:25
QUOTE(katalike @ 2010 11 25, 10:08)
aš turiu porą Escados kvepalų: 2005 metų Escada (žalsvos spalvos) ir Into the Blue. nu normalūs vasariniai kvepalai, nei ten kokie saldūs "kompotai", nei ką. panašaus stiliaus kaip L'eau par Kenzo ir kiti tokio tipo kvepalai. gal ne super išskirtiniai, bet neįsivaizduoju, už ką juos reiktų keiksnoti. taip pat visai norėčiau pabandyti kai kurias iš senesnių Escados limitkių.
tai man toks suabsoliutinimas... schmoll.gif "uosčiau 2 spalvotus escados kvepalus, bet nekenčių visų" doh.gif

Tuos žalsvus Escada žinau, kažkada turėjau jų miniuką. Kvepaliukai kaip kvepaliukai, normalūs, nenurašyčiau, nes kaip ir nėr už ką biggrin.gif Galbūt man pačiai juose pritrūko išraiškos, cinkelio. Bet kas mėgsta tokio tipo lengvus kvapus (aš pati nelabai mėgstu), manau, visai normalus pasirinkimas.
Apie Escada limitkes mažiausiai žinau, nelabai ir teko jų uostyti. O ir netraukia prie jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 25, 10:48)
kaip supratau, kalba eina apie šituos escada http://www.fragranti...scada-3869.html
o bent uostei juos? rolleyes.gif

išvis, kokia čia tendencija visus escados kvepalus sutapatinti su jos paskutinių metų vasarinėm limitkėm. maždaug: apvemk escadą - pademonstruok savo gerą skonį didis.gif

oi, kokie mes pikti ir kandžiojamės, katalike, bigsmile.gif neįžvelgiu jokios tendencijos tapatinti visas escadas smile.gif man jie tiesiog nepatinka, o jei nepatinka escados tai jau čia blogis? smile.gif Man ir Guerlain daugelis nepatinka ir ką? argi tai nekokio ar gero skonio demonstravimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 11 25, 10:36)
oi, kokie mes pikti ir kandžiojamės, katalike,  bigsmile.gif  neįžvelgiu jokios tendencijos tapatinti visas escadas  smile.gif  man jie tiesiog nepatinka, o jei nepatinka escados tai jau čia blogis?  smile.gif  Man ir Guerlain daugelis nepatinka ir ką? argi tai nekokio ar gero skonio demonstravimas?  smile.gif

Tai kad buvo parašyta, cituoju:
gerą skonį vyras turi, jei escadų nemėgsta nes daugeliui vyrų patinka tokie

Iš šito posto reiktų turbūt suprasti, kad jeigu, ginDie, kokia Escada vyrui patiko, tai jau viskas, jo skonis totaliai blogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 25, 11:43)
gerą skonį vyras turi, jei escadų nemėgsta  nes daugeliui vyrų patinka tokie 

Iš šito posto reiktų turbūt suprasti, kad jeigu, ginDie, kokia Escada vyrui patiko, tai jau viskas, jo skonis totaliai blogas g.gif

eisiu trint posto, nes už nuomonės pareiškimą būsiu suvalgyta biggrin.gif aš paminėjau, kad cituoju gerą skonį vyras turi, jei escadų nemėgsta , ir kur buvau paminėjusi, kad ginDie, kokia Escada vyrui patiko, tai jau viskas, jo skonis totaliai blogas? jei sakau, kad, tarkim, puiku, jog vyras negeria alaus, tai nereiškia, kad visus vyrus, kurie geria alų, išdedu į šuns dienas arba nurašau kaip totalius degradavusius žmones. 4u.gif ar supratote, ką noriu pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 11 25, 10:36)
oi, kokie mes pikti ir kandžiojamės, katalike,  bigsmile.gif  neįžvelgiu jokios tendencijos tapatinti visas escadas  smile.gif  man jie tiesiog nepatinka, o jei nepatinka escados tai jau čia blogis?  smile.gif  Man ir Guerlain daugelis nepatinka ir ką? argi tai nekokio ar gero skonio demonstravimas?  smile.gif

o aš įžvelgiu rolleyes.gif :
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 25, 10:43)
gerą skonį vyras turi, jei escadų nemėgsta  nes daugeliui vyrų patinka tokie 

o dėl Guerlain - kai juos suvarysi, tada ir aiškinsimės, ką tai reiškia mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(SiVidz @ 2010 11 25, 10:53)
aš paminėjau, kad cituoju gerą skonį vyras turi, jei escadų nemėgsta  ,

ir kur buvau paminėjusi, kad ginDie, kokia Escada vyrui patiko, tai jau viskas, jo skonis totaliai blogas

jei sakau, kad, tarkim, puiku, jog vyras negeria alaus, tai nereiškia, kad visus vyrus, kurie geria alų, išdedu į šuns dienas arba nurašau kaip totalius degradavusius žmones.  4u.gif  ar supratote, ką noriu pasakyti  biggrin.gif

to ir užtenka minčiai pagauti.

nebuvai. čia truputį hiperbolizuota, bet parašymo esmės tai nekeičia smile.gif

interpretacijos ir tiek irnesakyk.gif

Atsakyti
right friends.gif
Atsakyti
Is Escados turejau limitke rock`in`rio, komplimentu susilaukdavau is koleges, kuri tais jaunais laikais daugiausia praktikuodavo TBS braskiu skonio body spray biggrin.gif ir is mineto kvapo dovanotojo biggrin.gif
Neseniai tvarkiausi kvepalu/nekvepalu lentynele atradau, kad turiu megineli su senais Escada Island Kiss smile.gif Va sitie is visu Escadu man tokie isskirtinesni, manau uzuodus juos ant zmogaus atpazinciau.

I tema jau kokias tris savaites neislendu is Dior J`adore edp, viena diena uzmirsau pakvepinti ir butent ta diena sulaukiau komplimento is vyriskos lyties, kad skaniai pasikvepinusi blink.gif
Atsakyti
Be Island Kiss, kurią pasitaikius galimybei mielai pauostyčiau smalsumui patenkinti, dar kelis kartus aklai vos neįsigijau Escada Margaretha Ley... Net nenumanau kaip aš į juos reaguočiau (kiek esu uosčius Escados kvepalų, man nė vieni nepatiko), bet šitie traukia...

Už Ocean Lounge aplinkos jauniklės tikrai dažnai gaudavo komplimentų. Ir padovanojusi juos esu jaunai giminaitei (tik prieš tai supažindinau ir nuomonės paklausiau)... Pati nesikvėpinčiau, bet ne todėl, kad turėčiau kažkokių nusistatymų prieš brand'ą. Mane jie erzina kvapu. Apskritai, bet koks braškių kvapas (tikrų ypač) nėra mano mėgstamas.
Atsakyti
Island Kiss maziau to saldumo, kuris budingas Escados limitkem. Man jie ananasu kvepia, nors ten jo kaip ir neturetu buti.
Atsakyti
Vakar kolega klausė, kuo taip saldžiai kvepiu. Žinau, kad tai buvo komplimentas, nes savo žmonai, pasakojo, dovanoja tik tuos, kurie jam pačiam patinka - saldžius.

Kvepėjau TM Alien Liqueur de Parfum smile.gif
Atsakyti
siandien pirma karta gavau is vyro komplimenta susijusi su kvepalais .. biggrin.gif sako "neblogai kvepi " lotuliukas.gif cia buco CK in2u biggrin.gif apsidziaugiau is laimes , nesvarbu kad tik neblogai kvepejau biggrin.gif svarbu kad isvis pastebejo jog kvepiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 25 lapkričio 2010 - 17:45