Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

Šiandien praeinant pro vyriškius iš kolektyvo girdžiu: - mmm, koks parfumas, skanumas... sekantis antrina: - saldumas... galiausiai trečias: - o man tai kelnėse jau ankštumas... doh.gif Užskaitom kaip komplimentą Lolitos Lempickos "L" hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazilė: 15 lapkričio 2010 - 19:07
Bazilė
Super lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Et, kai kvėpinuosi mėgstamais Chloé, šeimynykščiai raukosi. dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 19 lapkričio 2010 - 17:24
QUOTE(je t'aime @ 2010 11 19, 17:22)
Et, kai kvėpinuosi mėgstamais Chloé, šeimynykščiai raukosi. dry.gif

ahhh, ir pataisyt nebegaliu biggrin.gif
Atsakyti
Hermes Eau des Merveilles buvo išvadinti poliklinika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 19, 18:55)
Hermes Eau des Merveilles buvo išvadinti poliklinika biggrin.gif

buvo ir man tokia diena.
bet čia SM skaičiau kaip buvo arklidėmis išvadinti biggrin.gif dėl kvapo koncepto, ok, bet.... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 19, 18:46)
buvo ir man tokia diena.
bet čia SM skaičiau kaip buvo arklidėmis išvadinti biggrin.gif dėl kvapo koncepto, ok, bet.... biggrin.gif

pamenu tas arklides biggrin.gif

aš po paprasto pasakymo "mmm, kvepi" tiesiog iškvočiau žmogų. nenorėjo sakyt, bet mano atmintis gera, kad prieš porą metų jis juos vaistais vadino cool.gif tai prisipažino, kad "jo jo, nenorėjau įžeist" biggrin.gif "bet man primena polikliniką iš vaikystės, žinai, tos baisios poliklinikos" laugh.gif
Atsakyti
Siandien susilauke komplimenta YSL NU (edp). Drauge juos apibudino kaip nuostabu smilkalini-prieskonini aromata.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 19, 19:46)
bet čia SM skaičiau kaip buvo arklidėmis išvadinti biggrin.gif

Prisimenu ir aš tą dieną biggrin.gif
Dar galiu pridėti, kad ir lentpjūve...
Viena pažįstama testavo SM prisiskaičiusi liaupsių - tai sakė "pati sau kvepiu pjuvenomis"... Negalėčiau ginčytis nė dėl vieno iš šitų "komplimentų"...
Ale kai kas nors parašo, kad jie kvepia jūra, saule, kopomis, apelsinais - nors verk... Nu kodėl man neduota pažint to džiaugsmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 20, 10:55)
Prisimenu ir aš tą dieną  biggrin.gif
Dar galiu pridėti, kad ir lentpjūve...
Viena pažįstama testavo SM prisiskaičiusi liaupsių - tai sakė "pati sau kvepiu pjuvenomis"... Negalėčiau ginčytis nė dėl vieno iš šitų "komplimentų"...
Ale kai kas nors parašo, kad jie kvepia jūra, saule, kopomis, apelsinais - nors verk... Nu kodėl man neduota pažint to džiaugsmo  lotuliukas.gif

tongue.gif
aha, o arčiausiai šalia manęs būnantiems jie kvepia manim prie jūros, kopose, saulėtą dieną, žodžiu kelia tik geras emocijas ir aš mėgaujuosi tuo, kad galiu dar vienu savo keistalu kvepėti ramiai ir drąsiai, tuo pačiu niekieno nekraupindama.....

Atsakyti
Pasikvepinus siais skevapalais sulaukiu begales komplimentu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Tik ka vyras pasake "komplimenta" biggrin.gif As pasikvepinau riesa Sikkim Lancome, vyras ieina i kambari ir sako ko cia taip jodu smirda.
Atsakyti