Šiandien praeinant pro vyriškius iš kolektyvo girdžiu: - mmm, koks parfumas, skanumas... sekantis antrina: - saldumas... galiausiai trečias: - o man tai kelnėse jau ankštumas...
Užskaitom kaip komplimentą Lolitos Lempickos "L"
Bazilė
Super
Super
QUOTE(je t'aime @ 2010 11 19, 17:22)
ahhh, ir pataisyt nebegaliu
Hermes Eau des Merveilles buvo išvadinti poliklinika
QUOTE(katalike @ 2010 11 19, 18:55)
buvo ir man tokia diena.
bet čia SM skaičiau kaip buvo arklidėmis išvadinti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 19, 18:46)
buvo ir man tokia diena.
dėl kvapo koncepto, ok, bet.... 
pamenu tas arklides
aš po paprasto pasakymo "mmm, kvepi" tiesiog iškvočiau žmogų. nenorėjo sakyt, bet mano atmintis gera, kad prieš porą metų jis juos vaistais vadino
Siandien susilauke komplimenta YSL NU (edp). Drauge juos apibudino kaip nuostabu smilkalini-prieskonini aromata.
QUOTE(Renatina @ 2010 11 19, 19:46)
Prisimenu ir aš tą dieną
Dar galiu pridėti, kad ir lentpjūve...
Viena pažįstama testavo SM prisiskaičiusi liaupsių - tai sakė "pati sau kvepiu pjuvenomis"... Negalėčiau ginčytis nė dėl vieno iš šitų "komplimentų"...
Ale kai kas nors parašo, kad jie kvepia jūra, saule, kopomis, apelsinais - nors verk... Nu kodėl man neduota pažint to džiaugsmo
QUOTE(rusma @ 2010 11 20, 10:55)
Prisimenu ir aš tą dieną
Viena pažįstama testavo SM prisiskaičiusi liaupsių - tai sakė "pati sau kvepiu pjuvenomis"... Negalėčiau ginčytis nė dėl vieno iš šitų "komplimentų"...
Ale kai kas nors parašo, kad jie kvepia jūra, saule, kopomis, apelsinais - nors verk... Nu kodėl man neduota pažint to džiaugsmo
aha, o arčiausiai šalia manęs būnantiems jie kvepia manim prie jūros, kopose, saulėtą dieną, žodžiu kelia tik geras emocijas ir aš mėgaujuosi tuo, kad galiu dar vienu savo keistalu kvepėti ramiai ir drąsiai, tuo pačiu niekieno nekraupindama.....
Pasikvepinus siais skevapalais sulaukiu begales komplimentu