Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

Ateinu pasigirti, kad šiandien triumfavo kvapas - TM - Alien Eau Luminescence
user posted image
Ėjau per koridorių - staiga bendradarbė susistabdė ir ėmė uostinėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na sako čia tai kvapas, prabangus....tai užsimanė ir ji dabar doh.gif doh.gif doh.gif Po to išmėginom ir kitam kabinete - tai ten taip pat liko pastebėti ir išgirti thumbup.gif
Atsakyti
Aquawoman 2 dienas ant bangos wub.gif
Atsakyti
Tik užsipurškiau Miss Balmain, iš karto kaliega klausia: kas čia pas tave taip kvepia?
Atsakyti
Labai daznai komplimentu sulaukia Versace Versence EDT, tiesa pasakius, niekada tiek daug komplimentu darbe nesulauke nei vieni is mano turimu kvepalu. As maloniai nustebinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CINEMA: 21 liepos 2010 - 16:30
QUOTE(CINEMA @ 2010 07 21, 17:29)
Labai daznai komplimentu sulaukia Versace Versence EDT, tiesa pasakius, niekada tiek daug komplimentu darbe nesulauke nei vieni is mano turimu kvepalu. As maloniai nustebinta biggrin.gif

Ka sake? As irgi jais kvepiu.
Atsakyti
keistas dalykas ( o galir nevisai keistas) as labai retai kada sulaukiu komplimentu del kvepalu, itariu todel kad mano skonis skiriasi nuo daugumos aplinkiniu, megstu saldesnius ir prieskoninius kvapus, pastebejau kad dauguma dazniausiai renkasi gaivius kvepalus g.gif
Atsakyti
Šiandien buvo išgirti bendradarbės šie
user posted image
Įėjusi tiesiog alpo - kas čia taip skaniai kvepia....nors atrodo pati jau nesuodžiu biggrin.gif biggrin.gif Nosis priprato. Pas mus darbe triumfuoja TM Alien limituotos versijos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 07 22, 01:59)
keistas dalykas ( o galir nevisai keistas) as labai retai kada sulaukiu komplimentu del kvepalu

Pusiau rimtai, pusiau juokais: per mažai prisikvėpini. Šiek tiek padidink kvepalų kiekį, tuomet bus ir reakcijos (nebūtinai neigiamos).
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 07 22, 19:28)
Pusiau rimtai, pusiau juokais: per mažai prisikvėpini. Šiek tiek padidink kvepalų kiekį, tuomet bus ir reakcijos (nebūtinai neigiamos).

Pastebėjimas geras. Pati aš irgi purškiuosi labai saikingai (matyt net perdaug saikingai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 liepos 2010 - 19:48
QUOTE(vavuum @ 2010 06 30, 14:40)
Vakar buvau pas drauge sveciuose, jos vyras tik iejas i namus, suprato, kad as esu, gavau komplimenta, kad namai laaaabai skaniai kvepia mano kvepalais. Ir siaip daznai is aplinkiniu sulaukiu klausimu kokiais kvepinuosi, kad taip skaniai kvepia.  Kvapas - GIVENCHY Hot Couture (edp)
kiek pšykų purkšteli ant savęs? nes aš turbūt niekada taip nekvepiu, kad jaustųsi visuose namuose. o norisi, bet padaugint nenorisi biggrin.gif

QUOTE(margot @ 2010 07 22, 19:28)
kaip tik norėjau klaust, kiek reikia purkštis, kad jaustųsi aplinkiniams. nes aš irgi labai labai retai sulaukiu komentarų apie savo kvepalus, tegu kad ir neigiamų, nors kvepinuosi kasdien.

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 21, 19:01)
Ka sake? As irgi jais kvepiu.

smile.gif Visos klausinejo - kas cia taip skaniai kvepia? kokie gaivus kvepalai, vasariski...O viena bendradarbe paklause, kuom taip skaniai kvepiu, jau keleta dienu galvojo apie mano kvepalus. Kai pasakiau, kad tai Versace Versence, pradejo juoktis, nes ji irgi juos turi, bet ant mano odos jie jai kvepia visiskai kitaip, net neatpazino biggrin.gif
Atsakyti
paskutiniai susilaukę komplimentų - Christian Lacroix Rouge, Frapin Passion Boisee, Salvador Dali Eau de Rubylips, Escada Into the Blue, ir šiandien - Amouage Jubilation 25 didis.gif
Atsakyti