Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(katalike @ 2010 08 01, 14:58)
paskutiniai susilaukę komplimentų - Christian Lacroix Rouge, Frapin Passion Boisee, Salvador Dali Eau de Rubylips, Escada Into the Blue, ir šiandien - Amouage Jubilation 25 didis.gif

Kažkodėl man atrodo, kad čia ne kvepalai susilaukia komplimentų, o asmuo jais besikvėpinantis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 07 23, 14:42)
kaip tik norėjau klaust, kiek reikia purkštis, kad jaustųsi aplinkiniams. nes aš irgi labai labai retai sulaukiu komentarų apie savo kvepalus, tegu kad ir neigiamų, nors kvepinuosi kasdien.

Nu gi labai priklauso nuo to, kokie kvepalai biggrin.gif Pvz. kokiu nors lengvu, tokiu kaip Chanel Cristalle eau Verte, ar Annick Goutal Le Chevrefeuille, ir 6 pshikus padarau ramia sazine, o pvz. kai kuriu Serge Lutens kvepalu net vienas pshikas jau perdaug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 01 rugpjūčio 2010 - 16:13
QUOTE(AMARILIS @ 2010 08 01, 16:13)
Nu gi labai priklauso nuo to, kokie kvepalai  biggrin.gif  Pvz. kokiu nors lengvu, tokiu kaip Chanel Cristalle eau Verte, ar Annick Goutal Le Chevrefeuille, ir 6 pshikus padarau ramia sazine, o pvz. kai kuriu Serge Lutens kvepalu net vienas pshikas jau perdaug  doh.gif

Net smalsu, o kurių SL čia perdaug tas vienas pšikas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 17:19)
Net smalsu, o kurių SL čia perdaug tas vienas pšikas? unsure.gif

Man pvz. Fleur d'Oranger vienas didelis psikas- jau per daug biggrin.gif Paprastai darau puse, ir ta paskirstau- ant riesu, uz ausu ir t.t. Kazkada, prisimenu, kai tik ji nupirkau, - padariau gal 3 psikus, ir dar pries ilipant i lektuva doh.gif Kai pagaliau nusileidom oro uoste, buvau vos gyva lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 01 rugpjūčio 2010 - 16:40
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 01, 15:14)
Kažkodėl man atrodo, kad čia ne kvepalai susilaukia komplimentų, o asmuo jais besikvėpinantis  tongue.gif

Siuo atveju ir as taip manau.

QUOTE(AMARILIS @ 2010 08 01, 17:38)
Man pvz. Fleur d'Oranger vienas didelis psikas- jau per daug  biggrin.gif  Paprastai darau puse, ir ta paskirstau- ant riesu, uz ausu ir t.t. Kazkada, prisimenu, kai tik ji nupirkau, - padariau gal 3 psikus, ir dar pries ilipant i lektuva  doh.gif  Kai pagaliau nusileidom oro uoste, buvau vos gyva  lotuliukas.gif

O i debeseli nebandei izengti?

Siom dienom Versace Versense buvo pastebeti. Vakar buvo pasakyta "tavo kvepalai beveik vyriski" rolleyes.gif Na ir siandien komplimenta gavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 01 rugpjūčio 2010 - 16:57
QUOTE(Malena @ 2010 08 01, 17:50)
O i debesely nebandei izengti?

Reiks kada nors pabandyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 01, 15:14)
Kažkodėl man atrodo, kad čia ne kvepalai susilaukia komplimentų, o asmuo jais besikvėpinantis  tongue.gif

nemanau tongue.gif

QUOTE(Malena @ 2010 08 01, 17:50)
Siuo atveju ir as taip manau.

kodėl? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 01 rugpjūčio 2010 - 17:00
QUOTE(AMARILIS @ 2010 08 01, 16:38)
Man pvz. Fleur d'Oranger vienas didelis psikas- jau per daug  biggrin.gif  Paprastai darau puse, ir ta paskirstau- ant riesu, uz ausu ir t.t. Kazkada, prisimenu, kai tik ji nupirkau, - padariau gal 3 psikus, ir dar pries ilipant i lektuva  doh.gif  Kai pagaliau nusileidom oro uoste, buvau vos gyva  lotuliukas.gif

Bet juk jie iš lengvesniųjų SL kvapų, sakyčiau g.gif Tai ką tada sakyti apie sunkiąją artileriją - Arabie, Ambre Sultan etc.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 18:00)
Bet juk jie iš lengvesniųjų SL kvapų, sakyčiau g.gif Tai ką tada sakyti apie sunkiąją artileriją - Arabie, Ambre Sultan etc.

Manau, cia visgi labai individualus dalykas g.gif Man Fd'O nors ir priskiriami prie geliniu, nera lengvi... sakyciau, tokie "super-ryskus". Dar prie tokiu priskyrciau A La Nuit. O stai pvz. Datura Noir, ar Un Lys- be problemu galeciau padaryti standartinius3-4 psikus. Del SL rytietisku kvepalu nieko negaliu pasakyti, jie tiesiog nera mano skonio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 08 01, 17:30)
Manau, cia visgi labai individualus dalykas  g.gif Man Fd'O nors ir priskiriami prie geliniu, nera lengvi... sakyciau, tokie "super-ryskus". Dar prie tokiu priskyrciau A La Nuit. O stai pvz. Datura Noir, ar Un Lys- be problemu galeciau padaryti standartinius3-4 psikus. Del SL rytietisku kvepalu nieko negaliu pasakyti, jie tiesiog nera mano skonio  blush2.gif

Tai va, kad labai individualus dalykas drinks_cheers.gif
Aš kaip tik atvirkščiai gėlinių SL kvapų nemėgstu, o va tie juodieji pats tas thumbup.gif Bet tikiu, kad aplinkiniams 4 jų (juodųjų) pšikai būtų perdaug, tai pasitenkinu 1-2.
Kiek pamenu (kažkada turėjau mėginėlį), tai Fd'O nepasirodė man labai ryškūs. Na bet jie ne visai mano skonio, gražus kvapas, bet ne mano, tai nesu objektyvi. O va tokie kaip Datura Noir man kaip tik pasirodė gan pritvojantys...
Atsakyti
Bendradarbe pagyre mano Nina Richi Nina
Atsakyti
Esu malonių komplimentų sulaukusi dėl šių kvepalų
user posted image
Atsakyti