Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 13, 22:49)
Manau, nėra tokių kvepalų, kurie absoliučiai visiems patiktų.
Lempickų ir nebeturiu. Bet kad jos būtų maniškį (ar kažką iš aplinkos) žavėję, tai nepasakyčiau.
Beje, turėta Lempicka "L" man labai greitai atsibodo, pradėjo varginti tas kvapas. Daugiau prie "L" tikrai nebegrįšiu schmoll.gif

Kvepalai ir jų ,,savininkas'' turi ,,derintis tarpusavyje'' - saldūs valgomi kvepalai tik iš pirmo žvilgsnio atrodo labai skanūs , bet juos ,, panešti'' nėra nė kiek lengviau nei kokius smilkalinius. - juk kiek yra istorijų apie dovanų išrinktus Angel ar Adict ir paskui tiek dovanotojo, tiek gavusiojo dovanų nusivylimą ir nesusigyvenimą. Daugeliui kvepalų reikia tam tikros patirties- ne tos, kuri įgyjama su amžiumi , bet kažkokios vidinės. Tarkim, visuotinė Black orchid mada labai greitai baigėsi, nes tai yra labai išskirtiniai, charizmatiški kvepalai, ir bent aš esu tikrai, kad iki jų nepriaugęs žmogus su jais kontrastuos ir greičiau erzins aplinkinius . Arba Chapms- elysees - aš su jais sulaukiu marias komplimentų ir visi labai nustemba, kad čia tie patys seni visiems žinomi kvepalai, bet jei jų nebūtų ir nei vieno, aš vistiek juos dievinčiau , nes jie man patinka iki tokio lygio, kad į aplinkinių nuomonę tikrai galiu nusispjauti.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 13, 22:58)
Na, gal per drąsu sakyti "visi"  g.gif Maniškis nei jų, nei panašių negiria. Labiausiai giria Agent Provocateur, o paskui Opium ir Statkevičių.

na gal tikrai ne taip parasiau blush2.gif blush2.gif tiesiog gal daugiausia pagyrimu isgirstu , todel taip parasiau. Nera man jie paciai patys patys mylimiausi, bet siuo metu laiku man jie patinka ir pati nustebau, kad butent juos labai pastebi, pasako, kad kazkas skaniai kvepia. Tik tai norejau parasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 15, 16:16)
Kvepalai ir jų ,,savininkas'' turi ,,derintis tarpusavyje'' - saldūs valgomi kvepalai tik iš pirmo žvilgsnio atrodo labai skanūs , bet juos ,, panešti'' nėra nė kiek lengviau nei kokius smilkalinius. - juk kiek yra istorijų apie dovanų išrinktus Angel ar Adict  ir paskui tiek  dovanotojo, tiek  gavusiojo dovanų nusivylimą ir nesusigyvenimą. Daugeliui kvepalų reikia tam tikros patirties- ne tos, kuri įgyjama su amžiumi , bet kažkokios vidinės. Tarkim, visuotinė Black orchid mada labai greitai baigėsi, nes tai yra labai išskirtiniai, charizmatiški kvepalai, ir bent aš esu tikrai, kad iki jų nepriaugęs žmogus su jais kontrastuos ir greičiau erzins aplinkinius . Arba Chapms- elysees - aš su jais sulaukiu marias komplimentų ir visi labai nustemba, kad čia tie patys seni visiems žinomi kvepalai, bet jei jų nebūtų ir nei vieno, aš vistiek juos dievinčiau , nes jie man patinka iki tokio lygio, kad į aplinkinių nuomonę tikrai galiu nusispjauti.

Turbūt tavo žodžiuose yra tiesos drinks_cheers.gif Bet pagal tai, kaip kvapą ant manęs vertina kiti, aš niekad kvepalų nesirenku. Man svarbiausia, kad jie patiktų man pačiai, kad su jais gerai jausčiausi. Ir tų kvepalų pas mane margumynas- visokioms nuotaikoms, visokioms dvasinėms būsenoms.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 15, 17:00)
Turbūt tavo žodžiuose yra tiesos drinks_cheers.gif  Bet pagal tai, kaip kvapą ant manęs vertina kiti, aš niekad kvepalų nesirenku. Man svarbiausia, kad jie patiktų man pačiai, kad su jais gerai jausčiausi. Ir tų kvepalų pas mane margumynas- visokioms nuotaikoms, visokioms dvasinėms būsenoms.

Rinktis pagal aplinkinių nuomonę visų pirma objektyviai neįmanoma - trimetukams garantuotai patiks , jei kvepėsi Nina Ricci Nina biggrin.gif , šiek tiek vyresniems aišku kokie gaivūs ir Nina atrodys ne lygis , vyrui jau patiks kokie ,,normalūs'' kvepalai, o kolegų skonis iš viso nenusakomas doh.gif taip kad jiem visiems patikti vistiek negalėsi hah.gif Aš tai iš viso su tos nuomonės, kad daugiausia pagyrų sulaukia tie kvepalai ( jei aišku tai apskritai svarbu), kurie patinka iki tokio lygio, kad aplinkinių nuomonė yra paskutinėje vietoje , bent jau man tai visada pasitvirtina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 15, 18:00)
Turbūt tavo žodžiuose yra tiesos drinks_cheers.gif  Bet pagal tai, kaip kvapą ant manęs vertina kiti, aš niekad kvepalų nesirenku. Man svarbiausia, kad jie patiktų man pačiai, kad su jais gerai jausčiausi. Ir tų kvepalų pas mane margumynas- visokioms nuotaikoms, visokioms dvasinėms būsenoms.

Dėl to, kad kažkas giria tai, kas man nepatinka, kvėpintis tikrai nepradėčiau. Bet jeigu supeikia - aš gilinuosi į esmę "kodėl. kuo nepatiko?" Visi argumentai "bobutiški, senoviški, keisti" - nelabai man rūpi. Bet "pykina, skauda galvą, erzina" - rūpi. Galima sau užsiduoti klausimą - kaip gyvenčiau, jeigu man dvoktų mano vyras? sūnus? kolega, su kuriuo uždaroje patalpoje tenka praleisti 8 valandas? Kvapas yra siaubingas dalykas ta prasme, kad kai erzina triukšmas, gali užsikišti ausis, vaizdas - nežiūrėti, bet kai erzina kvapas - ilgai nosies užsispaudęs neišbūsi, langą atsidaryti ne visada įmanoma... Galbūt (na ne galbūt, o faktas) mano jautrumas didesnis nei vidutinis - ne kiekvieną supykina pvz. nuo turginių braškių kvapo (mane - laisvai), ne kiekviena alpsta pamačiusi kraują arba pačiupinėjusi suodusi šviežią, dar šiltą mėsą (man - beveik garantuota reakcija), lygiai taip pat galiu sužiaugčioti nuo gličių, vandeningų, saldžiasūrių kvepalų... Turi būti bent kažkiek tolerantiškas. O ypač - artimųjų nuomonei...
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 15, 17:23)
Aš tai iš viso su tos nuomonės, kad daugiausia pagyrų sulaukia tie kvepalai ( jei aišku tai apskritai svarbu), kurie patinka iki tokio lygio, kad aplinkinių nuomonė yra paskutinėje vietoje , bent jau man tai visada pasitvirtina thumbup.gif

Nesusimąsčiau apie tai mastau.gif Bet aš visgi ne dėl komplimentų/antikomplimentų pati kvėpinuosi, o dėl savęs. Man kvepalai tai kaip saviraiškos forma, kažkokios geros emocijos juos uodžiant (jei kalbant apie patį kvėpinimąsi, nes plačiąja prasme man jie yra menas).
Aišku, jei aiškiai suprasčiau, kad kažkokioje konkrečioje aplinkoje mano kvepalas buvo neigiamai įvertintas, toje aplinkoje juo nebesikvėpinčiau. Bet kvėpinčiausi kitur, kitiems. Galiausiai - tik sau savo asmeninėje erdvėje.
Papildyta:
QUOTE(rusma @ 2011 01 15, 17:35)
Dėl to, kad kažkas giria tai, kas man nepatinka, kvėpintis tikrai nepradėčiau. Bet jeigu supeikia - aš gilinuosi į esmę "kodėl. kuo nepatiko?" Visi argumentai "bobutiški, senoviški, keisti" - nelabai man rūpi. Bet "pykina, skauda galvą, erzina" - rūpi. Galima sau užsiduoti klausimą - kaip gyvenčiau, jeigu man dvoktų mano vyras? sūnus? kolega, su kuriuo uždaroje patalpoje tenka praleisti 8 valandas? Kvapas yra siaubingas dalykas ta prasme, kad kai erzina triukšmas, gali užsikišti ausis, vaizdas - nežiūrėti, bet kai erzina kvapas - ilgai nosies užsispaudęs neišbūsi, langą atsidaryti ne visada įmanoma... Galbūt (na ne galbūt, o faktas) mano jautrumas didesnis nei vidutinis - ne kiekvieną supykina pvz. nuo turginių braškių kvapo (mane - laisvai), ne kiekviena alpsta pamačiusi kraują arba pačiupinėjusi suodusi šviežią, dar šiltą mėsą (man - beveik garantuota reakcija), lygiai taip pat galiu sužiaugčioti nuo gličių, vandeningų, saldžiasūrių kvepalų...  Turi būti bent kažkiek tolerantiškas. O ypač - artimųjų nuomonei...

Dėl pačių artimiausių žmonių (vyro, vaiko) man gal pasisekė, nes jiems neigiamų reakcijų mano naudojami kvepalai neiššaukia. Galbūt jiedu nėra itin jautrūs kvapams, todėl drąsiai galiu eksperimentuoti. Darbe, suprantama, kitas dalykas. Yra mane pačią erzinančių ar migreną keliančių kvapų, kuriais nenorėčiau, kad kolegai kvepėtų (bent jau šalia sėdintys). Taip pat tokios kiaulės nekiščiau jiems pati. Bet čia juk galima žmogiškai išsiaiškinti, ir sutarti, kad tokiu ir tokiu kvepalu geriau darbo metu nekvepėti. Be to yra kvepalų, kurie į darbą tikrai nedera. Pvz. niekada pati nesikvėpinčiau į darbą Dana Tabu. Einant į kokį teatrą irgi geriau nepadauginti kvėpinantis. Beje aš pati kvėpinuosi saikingai, pora pšikų, na kai noriu ryškiau kvepėti, tų pšikų, aišku, būna daugiau. O nuo pšikų skaičiaus aplinkinių nuomonė juk irgi gali keistis.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 13, 23:18)
Čia Lolita Lempicka L EDP, saldi vanilė su saldžiu, bet išraiškingu  cinamonu ir saldokų sodrių  citrusų užuomina. Bet jų saldumas jaukus, ne toks saldus ir iššaukiantis  kaip Angel ir ne toks saldaininis bonbonkinis kaip  Eskada  Magnetism, aš juos priskiriu prie ,, ypatingai gerai sukurtų kvepalų".

Labai ačiū aprašyta žavingai wub.gif
Atsakyti
Neseniai kolegės buvo pagirti Dior Dune ("Labai skaniai kvepia") ir tuo pačiu išpeikti Sisley Eau du Soir ("O vakar kitaip kvepėjai, aštriai, lyg kažkokiu muilu") unsure.gif Na, kas kad "muilu", o man jie patinka beee.gif
Atsakyti
Sesers komentaras apie Jo Malone "Lime basil & mandarine": taip prisikvepinusią žmonės tave lesbiete palaikytų ...na vyriškai, vyriškai jie ant manęs kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Daug ko,plimentu sulaukia Chloe EDT, TM Alien
Atsakyti
šiandien gavau komplimentą už JPG Classique smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 01 26, 17:38)
Sesers komentaras apie Jo Malone "Lime basil & mandarine": taip prisikvepinusią žmonės tave lesbiete palaikytų ...na vyriškai, vyriškai jie ant manęs kvepia biggrin.gif

ant manęs irgi
Atsakyti