Kažkada namuose pasikvėpinau Chanel Coco Mademoiselle, o į kambarį įėjusi mama pareiškė: "Koks čia dichlofoso kvapas, kambarius sugalvojai išpurkšti?"
Manau, kad tai galima vertinti kaip antikomplimentą
O daug pagyrų, jog skaniai kvepiu sulaukė Chanel Chance Eau Tendre
Šiandien grupiokė pagaliau užuodė mano naujuosius Lancome Hypnose. Bet reakcijos tai nelabai supratau: "Čia gal tavo ta hipnozė?" ir daugiau nieko (prieš tai buvo kalba išėjus apie kvepalus, tai pasigyriau, kad gavau).
Lyg ir nosį buvo suraukus pradžioj...neatkreipiau dėmesio.
Reiks rytoj paklaust kaip patiko, nes šiandien rašėm kolį, tai kažkaip nepaspėjau. Kvepinausi ne pirmąkart tikrai ir standartiniu kiekiu, o pastebėjo tik šiandien...
Gal jai "tos dienos" ar pms'as, tai todėl kitaip sureagavo.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 11, 21:05)
Na, lyg ir ne...
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2010 12 31, 18:51)
Kur ne, visos lempickos paprastai sulaukia komplimentų
Siandien vyras pagyre john galliano edp, sako oj kaip skaniai tu vysniu likeriu kvepi :)dar pridure bet tuo brangesniu 
Beskaitydama temelę, prisiminiau, juokingą kaip ir "komplimentinę" situaciją su vienais kvepaliukais. Buvau pasikvepinusi Paco Rabanne "Ultraviolet". Važiuoju po paskaitų namo sausakimšu autobusu, o šalia manęs vyrukai du stovi, irgi studenčiokai veikiausiai. Ir girdžiu - vienas tik šniurkšt šniurkšt nosim, kaip skaniai kvepia kažkas. Kitas - aga, skaniai. Po to išlipam stotelėj, jie pirmi, o aš kažaip iš paskos. Vėliau aplenkiau juos ir einu pamažėle prieky. Girdžiu, kalbasi tie vaikinukai už manęs: va, va, čia šita mergaitė kvepėjo, ir dabar kvepia! O kitas: nu jos, tos mergaitės moka kažkaip padaryti, kad po to po jų kelias kvepia
QUOTE(miegas_miegelis @ 2011 01 13, 03:12)
savaitgali mano seimos buvo pagirti
sie

trys pshyk,po penkiu sekundziu atsiveria durys ,staiga vyras losteli atgai,ir...o ...kas cia per baznycia pas tave
dabar mano elexyra vadina" trecioji paslaptis" (karta per laidotuves jam uzsifiksavo giesmes zodziai"trecioji pspaslaptis" ,tai dabar viskas ,kas susija su anuo pasauliu ,jis vadina siais zodziais)

trys pshyk,po penkiu sekundziu atsiveria durys ,staiga vyras losteli atgai,ir...o ...kas cia per baznycia pas tave
dabar mano elexyra vadina" trecioji paslaptis" (karta per laidotuves jam uzsifiksavo giesmes zodziai"trecioji pspaslaptis" ,tai dabar viskas ,kas susija su anuo pasauliu ,jis vadina siais zodziais)
Cartier ''Le Baiser Du Dragon '' EDP susilaukė bendradarbio liaupsių. Buvau giliai nustebinta.
Kadangi vos ne nuo galvos iki kojų išsikvepinau šiandien gautais SL Borneo 1834, ta proga MB mestelėjo, jog man nereikėtų nė ryškios oranžinės liemenės, nes "kvepi kaip kelių ruožo darbininkas" (t.y. asfaltuotojas)
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2010 12 31, 21:21)
kas per pavadinimas ?