Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

Kažkada namuose pasikvėpinau Chanel Coco Mademoiselle, o į kambarį įėjusi mama pareiškė: "Koks čia dichlofoso kvapas, kambarius sugalvojai išpurkšti?" blink.gif Manau, kad tai galima vertinti kaip antikomplimentą lotuliukas.gif O daug pagyrų, jog skaniai kvepiu sulaukė Chanel Chance Eau Tendre thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien grupiokė pagaliau užuodė mano naujuosius Lancome Hypnose. Bet reakcijos tai nelabai supratau: "Čia gal tavo ta hipnozė?" ir daugiau nieko (prieš tai buvo kalba išėjus apie kvepalus, tai pasigyriau, kad gavau). biggrin.gif Lyg ir nosį buvo suraukus pradžioj...neatkreipiau dėmesio. g.gif Reiks rytoj paklaust kaip patiko, nes šiandien rašėm kolį, tai kažkaip nepaspėjau. Kvepinausi ne pirmąkart tikrai ir standartiniu kiekiu, o pastebėjo tik šiandien... lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal jai "tos dienos" ar pms'as, tai todėl kitaip sureagavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 11, 21:05)
Gal jai "tos dienos" ar pms'as, tai todėl kitaip sureagavo. smile.gif

Na, lyg ir ne... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2010 12 31, 18:51)
O stai ir mano komplimentiniai  bigsmile.gif O as euforijoj su jais wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

Kur ne, visos lempickos paprastai sulaukia komplimentų beee.gif Mane labai prajuokino reakcija į Chopard Wish( jie už Lempicka L dar saldesni doh.gif )- žmogus įėjo, pradėjo kažkaip juokingai į save traukti orą, kol galų gale neištvėrė: kas čia taip kvepia, čia jūs taip kvepiate bigsmile.gif Ir visa tai buvo labai oficialioj ir tam visai netinkamoj aplinkoj biggrin.gif Ir dar panašią reakciją sukelia Champs-Elysees, bet kaip ne keista, juos aš dievinu tik ant savęs, o kai užuodžiu pasikvėpinus ką nors kitą, man tai sukelia kažką neigiamo, ir tai yra ne pats kvapas, o jausmas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 11 sausio 2011 - 23:32
Siandien vyras pagyre john galliano edp, sako oj kaip skaniai tu vysniu likeriu kvepi :)dar pridure bet tuo brangesniu smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Beskaitydama temelę, prisiminiau, juokingą kaip ir "komplimentinę" situaciją su vienais kvepaliukais. Buvau pasikvepinusi Paco Rabanne "Ultraviolet". Važiuoju po paskaitų namo sausakimšu autobusu, o šalia manęs vyrukai du stovi, irgi studenčiokai veikiausiai. Ir girdžiu - vienas tik šniurkšt šniurkšt nosim, kaip skaniai kvepia kažkas. Kitas - aga, skaniai. Po to išlipam stotelėj, jie pirmi, o aš kažaip iš paskos. Vėliau aplenkiau juos ir einu pamažėle prieky. Girdžiu, kalbasi tie vaikinukai už manęs: va, va, čia šita mergaitė kvepėjo, ir dabar kvepia! O kitas: nu jos, tos mergaitės moka kažkaip padaryti, kad po to po jų kelias kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miegas_miegelis @ 2011 01 13, 03:12)
tos mergaitės moka kažkaip padaryti, kad po to po jų kelias kvepia  rolleyes.gif

biggrin.gif man gerokai anksčiau (na, beveik "mergaičių" laikotarpy) buvo su dviem tuo metu pakaitom naudojamais kvepalais ir dviem pusdraugiais vyrais: kai tik tekdavo susidurti bendroje kompanijoje, vienas vis sakydavo - paskui tokią moterį eičiau ir eičiau - Versace CRYSTAL NOIR, o kitas tiesiog - nu jau kaip skaniai kvepia, tai negaliu - Mango ADORABLY.
Atsakyti
savaitgali mano seimos buvo pagirti biggrin.gif sie
user posted image
trys pshyk,po penkiu sekundziu atsiveria durys ,staiga vyras losteli atgai,ir...o ...kas cia per baznycia pas tave blink.gif
dabar mano elexyra vadina" trecioji paslaptis" (karta per laidotuves jam uzsifiksavo giesmes zodziai"trecioji pspaslaptis" ,tai dabar viskas ,kas susija su anuo pasauliu ,jis vadina siais zodziais)
Atsakyti
Cartier ''Le Baiser Du Dragon '' EDP susilaukė bendradarbio liaupsių. Buvau giliai nustebinta.
Atsakyti
Kadangi vos ne nuo galvos iki kojų išsikvepinau šiandien gautais SL Borneo 1834, ta proga MB mestelėjo, jog man nereikėtų nė ryškios oranžinės liemenės, nes "kvepi kaip kelių ruožo darbininkas" (t.y. asfaltuotojas) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2010 12 31, 21:21)
O stai ir mano komplimentiniai  bigsmile.gif O as euforijoj su jais wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

kas per pavadinimas ? blush2.gif
Atsakyti