Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Mizantropė @ 2011 03 21, 19:28)
Agent provocateur išprovokavo moterišką komplimentą rolleyes.gif nesitikėjau

ooooo flirt.gif
Atsakyti
Kalbam su kolege apie mano vaika, teiraujasi, ar praejo alergija. Sakau jo, taip ir nesupratom nuo ko. Ji man - gal nuo tavo kvepalu? Jauciu, ganetininai nosi riecia kolegoms.. Reik susimastyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 03 20, 22:55)
nes manes nesutikai laiptinej  lotuliukas.gif

ar bandzius? jei ne, tai susitinkam laiptineje wakarop biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytea.: 22 kovo 2011 - 14:41
QUOTE(pelytea. @ 2011 03 22, 15:38)
ar bandzius? jei ne, tai susitinkam laiptineje wakarop biggrin.gif

nebandzius verysad.gif neblogas pasiūlymas bet su užgulusia nosim kažin ar ka užuosiu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 03 22, 15:14)
nebandzius  verysad.gif  neblogas pasiūlymas bet su užgulusia nosim kažin ar ka užuosiu  biggrin.gif  doh.gif

Nu jei ka tai i az parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien darbe dvi kolegės tarp savęs kalbasi-nesuprantu,iš kur tas pelėsio kvapas,kita-nu,aš ir šaldytuvą apžiūrėjau,nesmirdi ten.O aš sėdžiu,tyliu ir jokio pelėsio neužuodžiu,tik savo Laliq'ų Perlus ax.gif Visada jie kamparu kitiems smirdi,bet pelėsiai išlindo pirmąkart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2011 03 25, 20:49)
Šiandien darbe dvi kolegės tarp savęs kalbasi-nesuprantu,iš kur tas pelėsio kvapas,kita-nu,aš ir šaldytuvą apžiūrėjau,nesmirdi ten.O aš sėdžiu,tyliu ir jokio pelėsio neužuodžiu,tik savo Laliq'ų Perlus ax.gif  Visada jie kamparu kitiems smirdi,bet pelėsiai išlindo pirmąkart lotuliukas.gif

biggrin.gif aš pati juos būtent taip apibūdinu „kamparas ir pelėsiai“ smile.gif man pačiai jie labai patinka.
Atsakyti
Mano irgi vieni mylimiausių rolleyes.gif
Atsakyti
Reakcija į Lancome Sikkim: "man atrodo, kad tavo sausainiai dega".
Atsakyti
O mane pagyrė dėl C-THRU emerald. Net keista buvo kažkaip biggrin.gif nes tokių brandų pigių tik vieninteliai kvepalai, o kai gerais pasipurškiu, retai kas pagiria arba tyli biggrin.gif
Atsakyti
Vakar komplimento sulauke
user posted image

Mano vyrui jie taip pat labai patinka.
Atsakyti
Baisiausio antikomplimento sulaukiau, kai mano Lancome Sikkim vyras išvadino sąvartyno kvapu. Sako, dvelkia kazkokiom supuvusiom atliekom. Paibaisėjau. verysad.gif
Atsakyti