Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

Mano vyras apie Chanel Chance eau tendre sake, kad tai tikras babunes kvapas ir liepe paciai kvepalu nesipirkt, atseit jis isrinks schmoll.gif nezinau turbut dar negreit naujus kvepaliukus isigysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2011 03 27, 11:53)
ir liepe paciai kvepalu nesipirkt, atseit jis isrinks schmoll.gif

Parašykit, ką išrinks mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesiog nuostabu, kokios mūsų moterys nuolankios smile.gif pasakė vyras ir vsio, gipsas. dėl to ir veržias tuntai užsieniečių pas mus žmonos sau ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 kovo 2011 - 10:35
zinoma, vyras sako reik klausyt laugh.gif pioneer.gif ismokau per 9metus paslapcia ir tyliai pirkt hihihi.gif
jei jis isrinks butinai pasigirsiu, nes tai bus staigmena man blink.gif nera dar nei karto nupirkes
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 27, 11:35)
tiesiog nuostabu, kokios mūsų moterys nuolankios  smile.gif pasakė vyras ir vsio, gipsas. dėl to ir veržias tuntai užsieniečių pas mus žmonos sau ieškoti  biggrin.gif

Ir dar tuo didžiuojasi-va,matot,kaip mane vyras myli bigsmile.gif ,pats nupirks ,kad nesmirdėčiau bigsmile.gif .Gerai, kad protingesnės palinksi galva ir toliau daro savo smile.gif .
Atsakyti
kazin ar daug tokiu kurios sedi, laaukia ir didziuojasi, ca turbut tik tos kurios pirmus metus istekejusios wink.gif o paskui ikerti sistema ir darai savo cool.gif
kaip supratau ne taip supratot mano pirma posta, gal as neteisingai issireiskiau, tiesiog su manojo brangiojo tempais ilgai tektu laukti ... nors savo nuomone jis megsta pareiksti pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2011 03 27, 11:58)
zinoma, vyras sako reik klausyt laugh.gif  pioneer.gif ismokau per 9metus paslapcia ir tyliai pirkt hihihi.gif

Linkiu išmokti pagaliau ir garsiai ištarti savo norą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2011 03 27, 09:53)
Mano vyras apie Chanel Chance eau tendre sake, kad tai tikras babunes kvapas ir liepe paciai kvepalu nesipirkt, atseit jis isrinks schmoll.gif nezinau turbut dar negreit naujus kvepaliukus isigysiu unsure.gif

na jau ne man vyras kvepalų nerinko ir nerinks schmoll.gif
Atsakyti
komplimento siandi buvo sulauke sie bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 03 28, 06:47)
na jau ne man vyras kvepalų nerinko ir nerinks schmoll.gif

Tiesiog tikrai neisizeiskit, as cia taip nuosirdziai draugiskai noriu paklaust - kiek metu jus istekejusi ? blush2.gif Matot, as taip irgi sakydavau pirmais santuokos metais, o kai pragyveni beveik 20 metu - kaip kazkas minejo - ikerti sistema - pritari, bet darai savo blush2.gif Antra vertus - juk kvepinames, kad patiktume ne tik sau bet ir aplinkiniams, o tame tarpe ir savo vyrui - tai kodel gi nesikvepinti tais, kurie jam labiausiai patinka ( aisku jeigu paciai tas kvapas migrenos nevaro ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 30, 18:01)
Antra vertus - juk kvepinames, kad patiktume ne tik sau bet ir aplinkiniams,

tai kad nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 30, 19:37)
tai kad nelabai  ax.gif

Tą patį pagalvojau,žodis žodin lotuliukas.gif
Atsakyti