šiandien sulaukiau komplimento dėl Pacifica Waikiki Pikake

QUOTE(Roxetė @ 2011 05 01, 20:40)
Man butent panasus abu minetieji kvapai, kad ir kaip ziauriai tai skambetu
Kokie cia kvepalai? Gal pilnais pavadinimais galima?

Jaučiu širdimi, ŠIE

Man butent panasus abu minetieji kvapai, kad ir kaip ziauriai tai skambetu

*

**costume national 21
Kad jau apie diklofosą šneka eina...
Mano mama išvadino Prados irisą būtent taip. Kažkaip iki tol net nebuvau pagalvojus apie tokias asociacijas, bet dabar kažkaip tikrai jaučių kažką iš viršutinių natų diklofosiškai besielgiant.
Ale, man tai netrukdo...

nuo pat rytp isgirti

Costume National 21

Šiandien darbe pagaliau ilgai laukusi bent kokio komentaro - sulaukiau antikomplimento
Matyt jau neapsikentusi Thierry Mugler - Alien kvapo atėjo bendradarbė iš kito kabineto ir pasakė, kad kvepia visas ofisas. O jai kaip supratau kvapas saldokas, tai negera darosi. Nes ji netoleruoja saldžių kvapų. Kita šalia sėdinti kolegė neužuodė mano kvepalų. Na o šalia sėdintys vyrai nieko nesakė. Reiks gal paklausti, ar nereikia lango atidaryti ir jiems

Aš irgi noriu pasigirti.
Senokai komplimentų negavau, nes šiuo metu nedirbu.
Bet labiausiai komplimentų (dažniausiai - iš moterų) išgirstu dėl Hypnotic Poisson
Prieš kokius 10 metų dovanų gavau 100 ml. Ir dar tebeturiu.
Man jie toookie skanūs.
Kai gavau, buvau dar labai jauna ir man ne visada tikdavo, nors kvapas patikdavo ir traukdavo. O ir kiek ilgai laikosi! O dabar bijau visus išnaudoti. Kai nueinu į kokią parduotuvę pauostyti testerio, tai jis man visiškai nekvepia.
Kažkodėl man ne taip kvepia.
Dar MB visada giria Nina Ricci Nina. Aišku, giria, nes pats dovanojo.

Bet labiausiai komplimentų (dažniausiai - iš moterų) išgirstu dėl Hypnotic Poisson

Kai gavau, buvau dar labai jauna ir man ne visada tikdavo, nors kvapas patikdavo ir traukdavo. O ir kiek ilgai laikosi! O dabar bijau visus išnaudoti. Kai nueinu į kokią parduotuvę pauostyti testerio, tai jis man visiškai nekvepia.

Dar MB visada giria Nina Ricci Nina. Aišku, giria, nes pats dovanojo.

- Kvepi tokiu stipriu muilu. - Taip pasakė mano vyras, kai pėdinau šalia jo pasikvėpinusi Thierry Mugler "Alien" kvepalais.
- O čia gerai ar blogai? - sakau tada jam.
- Aišku kad gerai, labai skaniai kvepia, - pasakė man jis
- O čia gerai ar blogai? - sakau tada jam.
- Aišku kad gerai, labai skaniai kvepia, - pasakė man jis

Mmmm, kaip skaniai kvepi...
- kolegė pagyrė mano naują pirkinį Costume National 21.

Pirmą kartą buvau "pastebėta" darbe. Kolegė nei iš šio, nei iš to, ir visai ne į temą, staiga kad drėbtels - "Sakyk kvepalus!". Mane per sekundę apėmė jausmas, kad susimaišė virtualus ir realus pasauliai ir staiga atsidūriau SM parfumerijos skyrelio viduje, kur turiu sakyt kažkokius kvepalus, ir dar greit greit pagalvojau - o iš kur ji žino, kad aš skaitau apie kvepalus?
Na, bet viskas greit atsistojo į savo vietas - juk klausė tik pavadinimo, nes neva kvepia "labai gerai".
Robert Piguet Calypso

Robert Piguet Calypso