Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

siandien bendradarbe paklause kuo as kvepiu,o bendradarbis paklause "vel su atominiais pasikvepinai?" smile.gif biggrin.gif
tie "atominiai" buvo annick goutal "songes",esu jais visiskai suzaveta wub.gif wub.gif kiti aplink ,panasu irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2011 05 28, 12:09)
Vakar ėjau per turgų pro žydinčių gėlių skyrių, ir man praeinant dvi moteriškes, viena tarė: kaip skaniai kvepia. ...

hihihi.gif Man panasiai nutiko, tik vaikstant tarp (nezydinciu) medeliu sodinuku ir antrakart mesos skyriuj - moteriskes dairesi, kas cia taip kvepia... o kvepejau Givenchy Eaudemoiselle.
Atsakyti
gavau eilinį komplimentą už Dior Midnight Poison ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 05 28, 22:43)

vat ir aš rolleyes.gif kaip tik jais kvepiu taip ir gaunu krūva komplimentų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 29 gegužės 2011 - 08:35
QUOTE(katalike @ 2011 05 28, 20:43)
QUOTE(gudre755 @ 2011 05 29, 08:35)
vat ir aš  rolleyes.gif kaip tik jais kvepiu taip ir gaunu krūva komplimentų mirksiukas.gif
gerai jums rolleyes.gif aš jais kvepėdama vieno vienintelio atsiliepimo esu sulaukus (kažkada rašiau jau), anyta paklausė, ar žvaigždute pasitepiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2011 05 29, 10:51)
gerai jums  rolleyes.gif aš jais kvepėdama vieno vienintelio atsiliepimo esu sulaukus (kažkada rašiau jau), anyta paklausė, ar žvaigždute pasitepiau  cool.gif

nu kiekvieno nosytė savaip užuodžia smile.gif bet kad šitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
sulaukiau kompimentu uz Britney Spears "Believe" tongue.gif
Atsakyti
Nežinau komplimentas/antikomplimentas, bet šyptelėjau:
-Pypkę rūkei?
-Ką? Arba per langą, arba vaidenasi. Man tai mano kvepalai kvepia smile.gif
-Yra tokio kvapo tabakas, geras...

Kalbėjome apie Love by Kilian... Šiltas, jaukus, gėliškas, posaldis... O kažkam pasirodo - pypkiuotoją primena...
Atsakyti
Vakar buvo komplimentų diena. Vyrai, kurie išdrįsta su manimi apie kvepalus kalbėtis (sutuoktinis, visų pirma) užsimurkė PdE Iskander kvapą užuosdami. Kaip koks afrodiziakas - jaunieji kolegos pirmą kartą apie kvepalus išvis prasižiojo laugh.gif Žodžiu, ambra ir muskusas valdo - ir nieko čia nepadarysi.
Atsakyti
Komplimentas šiandieniniam mano kvepėjimui iš Wika 111 (ačiū 4u.gif )
Robert Piguet Calypso
Atsakyti
Komplimentų nesulaukiau jokių bet prisiminiau šiandien matytas dvi apie 50 m moteriškes parduotuvėj bei jų pokalbį . Viena jų prilėkus prie Britnės ružavų kvepalų , bumbulas toks nepamenu kaip vadinas, pradėjo garsiai juos girt savo draugei,kad tai jos mėgstamiausi kvepalai ir kaifuodama apsipurškė jais . Draugės reakcija privertė mane prunkštelt .
Suraukus nosį , žiaugčiodama ji atšovė draugei . - 'Žinai , kvepi kaip gatvės prostitutė' hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 06 10, 21:17)
Komplimentų nesulaukiau jokių bet prisiminiau šiandien matytas dvi apie 50 m moteriškes parduotuvėj bei jų pokalbį . Viena jų prilėkus prie Britnės ružavų kvepalų , bumbulas toks  nepamenu kaip vadinas,  pradėjo garsiai juos girt savo draugei,kad  tai jos mėgstamiausi kvepalai ir kaifuodama apsipurškė jais . Draugės reakcija privertė mane prunkštelt .
Suraukus nosį , žiaugčiodama ji atšovė draugei . - 'Žinai , kvepi kaip gatvės prostitutė' hihihi.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti