Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

Sveikos,
O as be nuotaikos, vakar nugrojau marsa net pasikukciodama, asaros bego upeliais cry.gif cry.gif cry.gif Vakar niekaip neisejo atlikti ND, snd BT pakilus 0,1 suvedus kitas dienas, brezia kad O buvo vakar doh.gif ND nepataikyti visiskai cry.gif Blyn koks apmaudas dabar, sakes, norisi tik bliauti, ryte atsikeliau sutinus visa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 03:41)
Sveikos,
O as be nuotaikos, vakar nugrojau marsa net pasikukciodama, asaros bego upeliais  cry.gif  cry.gif  cry.gif  Vakar niekaip neisejo atlikti ND, snd BT pakilus 0,1 suvedus kitas dienas, brezia kad O buvo vakar  doh.gif  ND nepataikyti visiskai  cry.gif  Blyn koks apmaudas dabar, sakes, norisi tik bliauti, ryte atsikeliau sutinus visa  doh.gif

Nenusimink, suprantu kaip jautiesi. bet dar matau tu turi jau vaikuciu o va as taip stengiames ta pirma prisisaukti sunkiai.. pamatysi ir tau atsius angeleli i pilveli nestuke.gif wub.gif
neprarask vilties, viskas bus tik gerai. nera to blogo kas neiseitu i gera 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 07:41)
Sveikos,
O as be nuotaikos, vakar nugrojau marsa net pasikukciodama, asaros bego upeliais  cry.gif  cry.gif  cry.gif  Vakar niekaip neisejo atlikti ND, snd BT pakilus 0,1 suvedus kitas dienas, brezia kad O buvo vakar  doh.gif  ND nepataikyti visiskai  cry.gif  Blyn koks apmaudas dabar, sakes, norisi tik bliauti, ryte atsikeliau sutinus visa  doh.gif

pala pala, juk dar ne viskas prarasta , spermiukai islieka gyvybingi net iki7 paru, tep kad jei buvo ND pries tai tai dar galima tiketis mirksiukas.gif
Nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 02 liepos 2010 - 07:47
bet pagalvojus tikrai liudna... taip stengiesi tikiesi lauki svajoji... o kai nepasiseka tai jautiesi tokia sugniuzdyta... taip manau ir man nutiks.. kartais jau padilgcioja kiausides... doh.gif matyt link mm
Atsakyti
QUOTE(Trizniuke @ 2010 07 02, 08:54)
bet pagalvojus tikrai liudna... taip stengiesi tikiesi lauki svajoji... o kai nepasiseka tai jautiesi tokia sugniuzdyta... taip manau ir man nutiks.. kartais jau padilgcioja kiausides... doh.gif  matyt link mm

Tai va, o kai dar nesugebi net per vaisingas dienas ND atlikt, tai ka jau tada isvis kalbeti doh.gif Nu zodziu, esu ziauuuuuuuriai pikta, ziauuuuuuriai nusivylus, nemoku savo busenos apsakyt
Papildyta:
QUOTE(Trizniuke @ 2010 07 02, 08:46)
Nenusimink, suprantu kaip jautiesi. bet dar matau tu turi jau vaikuciu o va as taip stengiames ta pirma prisisaukti sunkiai.. pamatysi ir tau atsius angeleli i pilveli  nestuke.gif  wub.gif
neprarask vilties, viskas bus tik gerai. nera to blogo kas neiseitu i gera  4u.gif  console.gif

Neturiu as vaikuciu, ten gi isvardinti mano du katinai ir tas trecias prarastas nestumas, buvau pastojusi, bet nestumas buvo nustojes vystitis.
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 08:02)
Tai va, o kai dar nesugebi net per vaisingas dienas ND atlikt, tai ka jau tada isvis kalbeti  doh.gif  Nu zodziu, esu ziauuuuuuuriai pikta, ziauuuuuuriai nusivylus, nemoku savo busenos apsakyt
Papildyta:
Neturiu as vaikuciu, ten gi isvardinti mano du katinai ir tas trecias prarastas nestumas, buvau pastojusi, bet nestumas buvo nustojes vystitis.

sunku, suprantu, bet nenusimink, auksciau nosyte 4u.gif o nebandet abu susest prie arbatos puodeleio ir ramiai be pykciu pasikalbet. Susideliot kas svarbiau ir ko kuris norit.
Zinau ta situacija yra ir man taip buve console.gif bet pasistenk taip nestresuoti
Atsakyti
DomingoFaustas - atsiprasau uz suklydima... uzjauciu labai.. as ir turejau tokia patirti... tik pas mane buvo dvynukai... geriau nekalbeti... mes pykstame ant saves pacios.. ir nieko neina pakeisti.. bet kaip nors gi reikia susiimti... nors tai ir nelabai imanoma.. jei man ateis mm tai isprotesiu... tau taip pat matau tokia savijauta.. ir kaip istverti viska... neapsakoma zodziais...
o pabandyk ND siandien atlikti, kazkaip girdejau kad ir po O veiksminga atlikti ND.. gal cia blogai as nuskaicius bet tikiuosi ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trizniuke @ 2010 07 02, 09:12)
DomingoFaustas - atsiprasau uz suklydima... uzjauciu labai.. as ir turejau tokia patirti... tik pas mane buvo dvynukai... geriau nekalbeti... mes pykstame ant saves pacios.. ir nieko neina pakeisti.. bet kaip nors gi reikia susiimti... nors tai ir nelabai imanoma.. jei man ateis mm tai isprotesiu... tau taip pat matau tokia savijauta.. ir kaip istverti viska... neapsakoma zodziais...
o pabandyk ND siandien atlikti, kazkaip girdejau kad ir po O veiksminga atlikti ND.. gal cia blogai as nuskaicius bet tikiuosi ne  g.gif

Ai as nieko jau nebenoriu, mano vyro manymu vaikai is meiles turi ateiti, o ne per sitokia prievarta ir jeigu as taip zliumbsiu net su visais nerviniais priepuoliais kad net oro ikvept darosi sunku, tai jam isvis atrodo absurdas didziausias doh.gif Tai jau po tokiu pasakymu si menesi gal paliksiu teket viska sava vaga, jis vaiku nori, bet jam nereikia taip kaip man kad butu viskas cia ir dabar, jo manymu kada Dievas duos, tada ir bus, ir jo neperkalbesi niekaip doh.gif
Atsakyti
Laba rytą, o aš po truputi pradėjau kilti 4u.gif

http://www.fertility...com/home/2f1b36

DomingoFaustas, laikykis 4u.gif Bus dabar ilgas savaitgalis, atsipalaiduok, pailsėk nuo BT, nuo savo minčių ir su nauju ciklu vėl kibk į darbus. Tikiu, kad vieną dieną viskas bus gerai wink.gif Juk šituo ciklu nesibaigia gyvenimas....
Aš kažkaip su savo mintim atvirkšiai darau, laukiu mmm ir nusiteikiu, kad jos ateis, ir kai jos ateina, man nėra taip sunku, žinoma kažkiek apmaudu, bet ne tragedija. O va kai jos neateis, tai bus neapsakomas džiaugsmas.
Stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 09:16)
Ai as nieko jau nebenoriu, mano vyro manymu vaikai is meiles turi ateiti, o ne per sitokia prievarta ir jeigu as taip zliumbsiu net su visais nerviniais priepuoliais kad net oro ikvept darosi sunku, tai jam isvis atrodo absurdas didziausias  doh.gif  Tai jau po tokiu pasakymu si menesi gal paliksiu teket viska sava vaga, jis vaiku nori, bet jam nereikia taip kaip man kad butu viskas cia ir dabar, jo manymu kada Dievas duos, tada ir bus, ir jo neperkalbesi niekaip  doh.gif

manau šį mėnesį tikrai geriau nusiraminti ir pailsėti.. jei jau manai, tai nebeužtaikyti ND, tai nusiramink ir nebestresuok.. po va iki kito ciklo ir pati pailsėjus būsi ir vyras bus pamiršęs tavo ašaras, tai gal ir gausis užkabint kokį žirmiuką... žinau,kad kitiems patarinėti lengva.. aš va ir pati gi turiu išvažiuoti keliom dienom pailsėti ir sakiau nebematuosiu temperatūros, nes vis tiek netiksli bus, bet viduje kirba,kad visgi gal reikia termometrą įsimesti.. doh.gif šianakt net sapnavau kaip matuoju temperatūra doh.gif žodžiu, matyt mums visoms jau reikėtų gero poilsio nuo visokių matavimų ir galvojimų kada gi nestuke.gif nes taip tik sekiname pačios save...
Atsakyti
Gal jus ir teisios panos, reik sita cikla pamirst, ir ramiai laukt mmm, kad ir kaip sunku butu, nors giliai sirdy viltis kirba dar, jei rytoj pakilsiu dar 0,2 tai tada bres man 17CD O, bet jei ne, tai tada ji buvo vakar, ai, viskas reik susiimti, pamirsti ir laukti naujo ciklo verysad.gif Tik kaip tiek bandai tai ir tas vienas ciklas yra labai labai daug doh.gif
Atsakyti
Domingo o tai 17 CD ND buvo kaip suprantu?? jei taip, tai ND yra visiskai gerai uztaikyti ir maziau stresuok wink.gif 4u.gif
o as vis dar laukiu toliau.. siandien vel OT gadinimas smile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/73948
Atsakyti