QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 09:16)
Ai as nieko jau nebenoriu, mano vyro manymu vaikai is meiles turi ateiti, o ne per sitokia prievarta ir jeigu as taip zliumbsiu net su visais nerviniais priepuoliais kad net oro ikvept darosi sunku, tai jam isvis atrodo absurdas didziausias

Tai jau po tokiu pasakymu si menesi gal paliksiu teket viska sava vaga, jis vaiku nori, bet jam nereikia taip kaip man kad butu viskas cia ir dabar, jo manymu kada Dievas duos, tada ir bus, ir jo neperkalbesi niekaip
manau šį mėnesį tikrai geriau nusiraminti ir pailsėti.. jei jau manai, tai nebeužtaikyti ND, tai nusiramink ir nebestresuok.. po va iki kito ciklo ir pati pailsėjus būsi ir vyras bus pamiršęs tavo ašaras, tai gal ir gausis užkabint kokį žirmiuką... žinau,kad kitiems patarinėti lengva.. aš va ir pati gi turiu išvažiuoti keliom dienom pailsėti ir sakiau nebematuosiu temperatūros, nes vis tiek netiksli bus, bet viduje kirba,kad visgi gal reikia termometrą įsimesti..

šianakt net sapnavau kaip matuoju temperatūra

žodžiu, matyt mums visoms jau reikėtų gero poilsio nuo visokių matavimų ir galvojimų kada gi

nes taip tik sekiname pačios save...
Moteris visada skraidys. O ant sparnų ar ant šluotos - priklausys tik nuo vyro.