Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

Auxxe - artėji prie tikslo smile.gif

DomingoFaustas atšilsi ir tu wink.gif aukščiau nosį smile.gif dažniausiai tokios keistos temperatūros ir duoda gerus rezultatus, nes iš jų niekas nieko nebesitiki wink.gif
Atsakyti
Domingo kilsi kilsi.. 4u.gif
nu va pavyko isgauti realu vaizda, radau nustatymus tel.. tai istrinu ana foto ir ikeliu normalia
user posted image
dabar ir man atrodo siandieninis ryskiausias.. vadinas laukiam toliau smile.gif siandien jau desine kiauside maude ryte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxxe: 01 liepos 2010 - 13:57
auxxe - siandieninis testukas ryskesnis, manau jaugreitai O apturesi thumbup.gif

Panos patarkite kaip man zymeti siandieninias isskyras nes jos yra laba vandeningai kremines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 14:51)
Domingo kilsi kilsi..  4u.gif
nu va pavyko isgauti realu vaizda, radau nustatymus tel.. tai istrinu ana foto ir ikeliu normalia
user posted image
dabar ir man atrodo siandieninis ryskiausias.. vadinas laukiam toliau smile.gif siandien jau desine kiauside maude ryte  ax.gif

O man vakar tai netgi labai labai maude pilvo apacia, ir netgi nakti tai maniau tikrai O vyksta, o cia se tau kad nori doh.gif Nuimiau dabar ta teigiama OT, tai jeigu ryt ivedu pakilima vistiek rodo kad O ivyko 17 CD unsure.gif Bet jeigu dar velkasi tokia zema ir tik veliau kyla tai rodo kad O siandien, bet jau snd tai tikrai nepasakyciau kad man O vyksta, didziausius pozymius jauciau vakar doh.gif Mokiau mokiau cia auxxe nestradalint be reikalo, tai dabar pati siku miltais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2010 07 01, 15:05)
auxxe - siandieninis testukas ryskesnis, manau jaugreitai O apturesi  thumbup.gif

Panos patarkite kaip man zymeti siandieninias isskyras nes jos yra laba vandeningai kremines?  g.gif

zymeciau W unsure.gif
Atsakyti
Flamingo zinok as nebepasitikiu maudimais.. anksciau isivaizduodavau, jog jei maudzia, tai jau vyksta, dabar pastebejau, jog man maudzia dazniausiai pries O buvima.. va kad ir siandien desine kiauside gan jautriai maude, bet O tai tikrai nevyksta dar..
irute as gal irgi W zymeciau
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 15:29)
Flamingo zinok as nebepasitikiu maudimais.. anksciau isivaizduodavau, jog jei maudzia, tai jau vyksta, dabar pastebejau, jog man maudzia dazniausiai pries O buvima.. va kad ir siandien desine kiauside gan jautriai maude, bet O tai tikrai nevyksta dar..

Sakai g.gif Nors OT pirmadieni jau teigiamas buvo kaip reikalas... Nu vienu zodziu, nusisaut galima, na bus matyt ka BT rodys rytoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 14:51)
Domingo kilsi kilsi..  4u.gif
user posted image
dabar ir man atrodo siandieninis ryskiausias.. vadinas laukiam toliau smile.gif siandien jau desine kiauside maude ryte  ax.gif

ir pas mane taip vaiduokliavo, o vieną dieną iš karto ryškus pasidarė, kitą ir ryškus buvo, o toliau vėl tokie pat vaiduokliai.
Manau ryt arba poryt sulauksi jau teigiamo
Atsakyti
Domingo nors siaip manau, jog tavo suolis buvo ovuliacinis.. tik tiek,, jog si cikla BT zemesne pas tave ir tiek.. pas mane irgi viena cikla horizontali buna ties 36.4, kita jau ties 36.6.. taigi nusiramink, gausi ryt linija jau 4u.gif
Puika nu tai va ir as manau, jog turetu pas mane greitai kazkaip isrysketi, nes pagal situs tempus tai dar savaites reiktu iki teigiamo, bet pagal pojucius tikrai nemanau, jog dar savaite O nesulaukciau.. siandien kaklelis isvis aukstai, isskyros jau praktiskai C.. nu ziuresim kas cia bus toliau tiek su BT, tiek su OT g.gif
Atsakyti
sveikutes, senokai pas jus bebuvau 4u.gif
nieko gero nesitikiu is sio ciklo, o pries tai buves is vis kazkoks "grybas" buvo .... doh.gif
grafikiukas
Atsakyti
kioske normalus tas grafikelis.. nieko blogo jame nematau smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(kioske @ 2010 07 01, 20:20)
sveikutes, senokai pas jus bebuvau  4u.gif 
nieko gero nesitikiu is sio ciklo, o pries tai buves is vis kazkoks "grybas" buvo ....  doh.gif

nugi viskas labai grazu...ir praejes normalus grafikelis, tik manau BP biski pagrybavo (mano nuomone irgi ten buvo 15 CD O). Sis irgi grazus grafikelis, laukiam laimingos pabaigos bigsmile.gif

Auxxe, idomu kada soktelsi bigsmile.gif
Atsakyti
Kristiandra tai va ir man idomu kaip cia bus si men.. vel kiekvieno ryto laukimas smile.gif
Atsakyti