DomingoFaustas atšilsi ir tu
Auxxe - artėji prie tikslo
aukščiau nosį
dažniausiai tokios keistos temperatūros ir duoda gerus rezultatus, nes iš jų niekas nieko nebesitiki
Domingo kilsi kilsi..
nu va pavyko isgauti realu vaizda, radau nustatymus tel.. tai istrinu ana foto ir ikeliu normalia

dabar ir man atrodo siandieninis ryskiausias.. vadinas laukiam toliau
siandien jau desine kiauside maude ryte
nu va pavyko isgauti realu vaizda, radau nustatymus tel.. tai istrinu ana foto ir ikeliu normalia

auxxe - siandieninis testukas ryskesnis, manau jaugreitai O apturesi
Panos patarkite kaip man zymeti siandieninias isskyras nes jos yra laba vandeningai kremines?
Panos patarkite kaip man zymeti siandieninias isskyras nes jos yra laba vandeningai kremines?
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 14:51)
Domingo kilsi kilsi..

O man vakar tai netgi labai labai maude pilvo apacia, ir netgi nakti tai maniau tikrai O vyksta, o cia se tau kad nori
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2010 07 01, 15:05)
auxxe - siandieninis testukas ryskesnis, manau jaugreitai O apturesi
zymeciau W
Flamingo zinok as nebepasitikiu maudimais.. anksciau isivaizduodavau, jog jei maudzia, tai jau vyksta, dabar pastebejau, jog man maudzia dazniausiai pries O buvima.. va kad ir siandien desine kiauside gan jautriai maude, bet O tai tikrai nevyksta dar..
irute as gal irgi W zymeciau
irute as gal irgi W zymeciau
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 15:29)
Flamingo zinok as nebepasitikiu maudimais.. anksciau isivaizduodavau, jog jei maudzia, tai jau vyksta, dabar pastebejau, jog man maudzia dazniausiai pries O buvima.. va kad ir siandien desine kiauside gan jautriai maude, bet O tai tikrai nevyksta dar..
Sakai
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 14:51)
Domingo kilsi kilsi..

ir pas mane taip vaiduokliavo, o vieną dieną iš karto ryškus pasidarė, kitą ir ryškus buvo, o toliau vėl tokie pat vaiduokliai.
Manau ryt arba poryt sulauksi jau teigiamo
Domingo nors siaip manau, jog tavo suolis buvo ovuliacinis.. tik tiek,, jog si cikla BT zemesne pas tave ir tiek.. pas mane irgi viena cikla horizontali buna ties 36.4, kita jau ties 36.6.. taigi nusiramink, gausi ryt linija jau 
Puika nu tai va ir as manau, jog turetu pas mane greitai kazkaip isrysketi, nes pagal situs tempus tai dar savaites reiktu iki teigiamo, bet pagal pojucius tikrai nemanau, jog dar savaite O nesulaukciau.. siandien kaklelis isvis aukstai, isskyros jau praktiskai C.. nu ziuresim kas cia bus toliau tiek su BT, tiek su OT
Puika nu tai va ir as manau, jog turetu pas mane greitai kazkaip isrysketi, nes pagal situs tempus tai dar savaites reiktu iki teigiamo, bet pagal pojucius tikrai nemanau, jog dar savaite O nesulaukciau.. siandien kaklelis isvis aukstai, isskyros jau praktiskai C.. nu ziuresim kas cia bus toliau tiek su BT, tiek su OT
sveikutes, senokai pas jus bebuvau
nieko gero nesitikiu is sio ciklo, o pries tai buves is vis kazkoks "grybas" buvo ....
grafikiukas
nieko gero nesitikiu is sio ciklo, o pries tai buves is vis kazkoks "grybas" buvo ....
grafikiukas
kioske normalus tas grafikelis.. nieko blogo jame nematau
Laba
nugi viskas labai grazu...ir praejes normalus grafikelis, tik manau BP biski pagrybavo (mano nuomone irgi ten buvo 15 CD O). Sis irgi grazus grafikelis, laukiam laimingos pabaigos
Auxxe, idomu kada soktelsi
QUOTE(kioske @ 2010 07 01, 20:20)
sveikutes, senokai pas jus bebuvau
nugi viskas labai grazu...ir praejes normalus grafikelis, tik manau BP biski pagrybavo (mano nuomone irgi ten buvo 15 CD O). Sis irgi grazus grafikelis, laukiam laimingos pabaigos
Auxxe, idomu kada soktelsi
Kristiandra tai va ir man idomu kaip cia bus si men.. vel kiekvieno ryto laukimas