Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

aciu, jau turiu pakvietima
Atsakyti
Domingo nera ten sudetinga tame BP uzsiregistruoti. as ir su labai slabna rusu sugebejau tai pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Gal kas galit pasakyti kada mano O įvyko pagal fertilityfriend, įdedu grafikiuką
http://www.babyplan....mp;t=1278072531 mirksiukas.gif
Atsakyti
jutute neverta dar vesti, nes nebres dar O. manau tau O buvo 14 CD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2010 07 02, 14:12)
Labutis visoms  4u.gif
Gal kas galit pasakyti kada mano O įvyko pagal fertilityfriend, įdedu grafikiuką
http://www.babyplan....mp;t=1278072531 mirksiukas.gif

jei BT kils ir nesileis, manau bus ivykusi 14 CD, kol kas dar sunku uztvirtintai sakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 02, 15:03)
Domingo nera ten sudetinga tame BP uzsiregistruoti. as ir su labai slabna rusu sugebejau tai pasidaryti smile.gif

Tai kad as net rusisku raidziu nepazystu doh.gif biggrin.gif O negaletumet kas uz mane suvesti ta pati? blush2.gif Jau cia biski naglai paprasiau, bet jei kuri netingit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 14:26)
Tai kad as net rusisku raidziu nepazystu  doh.gif  biggrin.gif  O negaletumet kas uz mane suvesti ta pati?  blush2.gif  Jau cia biski naglai paprasiau, bet jei kuri netingit  ax.gif

jei dar reikia, rasyk, suvesciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 02, 15:27)
jei dar reikia, rasyk, suvesciau  mirksiukas.gif

oj reikia dar ir kaip thumbup.gif tai va po apacia mano parasas, paziurek ar brezia O linija ar ne verysad.gif Ir pabandyk dar rytojui suvest pvz 36,6 kokius paziurek ar tada brezia verysad.gif jau baigiu nusikamuot kazkoks slykstus sis ciklas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 14:31)
oj reikia dar ir kaip  thumbup.gif  tai va po apacia mano parasas, paziurek ar brezia O linija ar ne  verysad.gif  Ir pabandyk dar rytojui suvest pvz 36,6 kokius paziurek ar tada brezia  verysad.gif  jau baigiu nusikamuot kazkoks slykstus sis ciklas  doh.gif

jei BT nekris jau tu po O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 14:31)
oj reikia dar ir kaip  thumbup.gif  tai va po apacia mano parasas, paziurek ar brezia O linija ar ne  verysad.gif  Ir pabandyk dar rytojui suvest pvz 36,6 kokius paziurek ar tada brezia  verysad.gif  jau baigiu nusikamuot kazkoks slykstus sis ciklas  doh.gif

koks dazniausiai tavo ciklo ilgis?
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 02, 15:36)
jei BT nekris jau tu po O  mirksiukas.gif

Ta as zinau, bet matai man labai svarbu kada ta O buvo, nes FF brezt linkes man, kad O buvo vakar, kas butu nelabai gerai, nes ND butu visai nepataikyti, o et jei BT ryt pakils +0,2, tai tada brezia kad O buvo aantradieni, tada su ND pataikyta vat taip va thumbup.gif Tai va uztai baisiausiai esu susinervinusi, nes arba viskas alright, arba viskas visiskas sudas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 02, 15:39)
koks dazniausiai tavo ciklo ilgis?

hmm, na 30 dienu mazdaug ax.gif
Atsakyti
Domingo pagal tavo ciklo ilgi tau O realiausia 17 CD 4u.gif
Atsakyti