Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(auxxe @ 2010 07 02, 14:45)
Domingo pagal tavo ciklo ilgi tau O realiausia 17 CD  4u.gif

ir pagal BT panasu, kad ji 17 CD buvo, gaila tavo ND nematau Domingo
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 02, 15:45)
Domingo pagal tavo ciklo ilgi tau O realiausia 17 CD  4u.gif

sakai g.gif nu ***** kad butu tavo teisybe doh.gif Nes jau siandien mano nuotaika... vyras kencia mano surugusia nuotaika visa diena tongue.gif Bet tikrai is ryto tai jauciausi ne tai kad pikta, bet nusivylus gyvenimu absoliutiskai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 02, 15:47)
ir pagal BT panasu, kad ji 17 CD buvo, gaila tavo ND nematau Domingo

13, 15 ir 16 CD unsure.gif
Atsakyti
Domingo nu as uz 17 wink.gif todel dek sypsena ant veido ir nebevargink vyro su bloga nuotaika wink.gif
Atsakyti
Na stai tavo grafikelis:

user posted image

jei bandau ivesti ryt 36.6 nieko nerodo dar, o dvi dienas i prieki neleidzia ivedineti temperaturos. Bet mano galva, jei ryt kilsi, tai O tau turetu but 17 CD.

Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 02, 15:58)
Na stai tavo grafikelis:

user posted image

jei bandau ivesti ryt 36.6 nieko nerodo dar, o dvi dienas i prieki neleidzia ivedineti temperaturos. Bet mano galva, jei ryt kilsi, tai O tau turetu but 17 CD.

Na matysim ka rytoj BT parodys, aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
panos turiu klausima, ar esat kuri eksperimentavusi su BT dienos metu ar skiriasi ji I fazej ir II fazej? zinau jog dienos metu BT nereiksminga, tik man idomu ar ji buna zemesne I fazej nei II, ar gali buti ir vienoda nepriklausomai nuo fazes..
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 02, 15:11)
panos turiu klausima, ar esat kuri eksperimentavusi su BT dienos metu ar skiriasi ji I fazej ir II fazej? zinau jog dienos metu BT nereiksminga, tik man idomu ar ji buna zemesne I fazej nei II, ar gali buti ir vienoda nepriklausomai nuo fazes..

kazkaip pirmoj fazej dienos metu ir nematavau BT, o antroj fazej ji man aukstesne buna, o mm diena net diena pakrenta zemiau 37
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 02, 16:11)

hm, cia geras klausimas, man asmeniskai tai zinok nezinau daba kaip paaiskint biggrin.gif Diena ji visada buna aukstesne kokiom 0,3 padalom, tai pvz jei ryte 36,3, tai diena ar vakare rodo 36,6-36,7 bet pvz jei esu susilusi, rodo ir virs 37, II fazej ji visada buna virs 37 bet irgi aukstesne nei ryte. Priklauso nuo mano bukles dienos metu, todel jei diena knieti pasimatuot tai bent jau stengiuosi as tada kokias 30 minuciu pabuti ramybes busenoje ir tada matuot unsure.gif Tikiuosi supratai ka nors ka norejau pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Domingo supratau.. as kazkaip irgi niekada nesu sugalvojusi I fazeje pamatuoti ir diena ir gailiuos kodel vakar nesugalvojau smile.gif nu dabar jau laukiu rytojaus BT kad pasiziureti ar kazkas pasitvirtins, ar visiskai niekas biggrin.gif ziuresiu ar bent siek tiek pazistu savo organizma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 02, 15:31)
oj reikia dar ir kaip  thumbup.gif  tai va po apacia mano parasas, paziurek ar brezia O linija ar ne  verysad.gif  Ir pabandyk dar rytojui suvest pvz 36,6 kokius paziurek ar tada brezia  verysad.gif  jau baigiu nusikamuot kazkoks slykstus sis ciklas  doh.gif

Žinai, tavo BT panašiai kaip ir man - bet 36,7 neskaityčiau kad buvo O. Jei ryt užkils iki tiek, tai sakyčiau kad O buvo 19 cd, na bet ND nepamaišytų, mesk tas blogas nuotaikas, gi savaitgalis prasideda mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui merginos uz gerus zodzius mano grafikiukui, tik as pati vilciu i ji nededu, nes po tiekos menesiu jau kazkaip nieko gero nebesitikiu .... unsure.gif 4u.gif
BT
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2010 07 02, 16:59)
dekui merginos uz gerus zodzius mano grafikiukui, tik as pati vilciu i ji nededu, nes po tiekos menesiu jau kazkaip nieko gero nebesitikiu ....  unsure.gif  4u.gif
BT

Nu tai ko taip? Sakyčiau kaip tik reik turėti, nes šuolis tai labai panašus į tą kur buvo kai užkibimas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti