Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

mano nerodo neiko fotikas, kai reikia tai va neveikia g.gif bandysiu rytoj dar daryti NT gal ryskes ir tada fotika parsivesiu is tevu biggrin.gif bet kad man mm jau turi buti ryt g.gif
Atsakyti
turiu 1 likusi OT, tai pabandysiu siandien pagadinti ir paziureti ka rodys smile.gif
Trizniuke va va, man ir problema yra nufotografuoti, nes niekas nesigauna taip, kaip realiai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Trizniuke @ 2010 07 05, 09:59)
merginos pasidariau NT ispradziu ziuriu nieko neryskeja padejau ateinu ziuriu antra juostele vaiduokliukas  ax.gif  ikelsiu tuoj bandysiu foto pasakysit nuomone  blush2.gif
bet atidziau paziurejus pres sviesa pakelus tai baltas bruksnelis  unsure.gif  schmoll.gif

Labas rytas, mergaites 4u.gif

Trizniuke, zinok, jau man kai NT neigiama rodydavo, tai as prie geriausiu noru nieko neiziuredavau smile.gif. Nicnieko. Taip kad jei kazka matai, tai greiciausiai kazkas ir yra smile.gif
Atsakyti
Selva del skausmu tai va tame ir esme, jog anksciau budavo koks sumaudimas ir jau tipo ovuliaciniai skausmai, tai ir gaudavosi man ju bent keletas per cikla biggrin.gif bet va dabar kazkaip perpratau kokie tie tikrieji skausmai, tai va kazkaip pora ciklu jau tikrai kai taip maudzia strenas ir pilva, bei sona ir pasitvirtina, jog BT soka i virsu.. dabar lygiai tokie pat skausmai buvo.. tai va suprantu, kad nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
kai paziuri normaliai i ta NT tai matyt kad kaskas stambesnio ir spalvute yra bet pries langa tai ryzelis permatomas bent jau man taip atrodo. tai bandysiu dar kita dienuke pasidaryt tikiuosi pamatyti ryskesnius ||
4u.gif tikra teisybe kad fotografuojant nesigauna taip kaip matai.. g.gif
auxxe pabandyk OT idmomu rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noreciau prie jusu prisijungti smile.gif

Turim su vyru plana chuligana sia vasara pastoti. Su pirma irgi matavausi BT, ir antrame cikle pavyko. Taigis tikiuosi ir si karta nebus sudetinga.

Tiesa, pradesiu matyt nuo kito ciklo, nes sis jau ipusejes rolleyes.gif

Kokius vitaminus be folio rugsties vartojate? kazkaip viskas pasimirse... jauciuos kaip pirma planuociau hihihi.gif

Atsakyti
smile.gif
QUOTE(zanetito @ 2010 07 05, 11:16)

Sveika prisijungus 4u.gif
Folio r. - gerai, o daugiau vitaminu nereikia gerti, ypac tokiu metu, kai galim valgyti daug uogu, vaisiu, darzoviu mirksiukas.gif
Linkiu, kad ir antra pagautum taip pat greit
Atsakyti
nu jega, pagavau ir as savaji teigiama OT thumbup.gif vadinasi bandziau pagreitinti ivykius spredama pagal maudimus, kurie visgi kartais ir nesutampa su O kazkodel g.gif nes nei vakar, nei siandien nejauciu isvis nieko
Selva matai ten priekyje antros juosteles yra tas tamsesnis siulas, tai va uzvakar buvo tik tas siulas uzsidazes ir viskas smile.gif dar as paskubinau nufotografuoti, dabar ziuriu net dar ta II ryskesne, o tas siulas net ryskiai bordo bigsmile.gif zodziu sekantis BT suolis jau bus tikrasis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 05, 13:10)
nu jega, pagavau ir as savaji teigiama OT  thumbup.gif 

Na va Auxxe, super duper - sis tikrai teigiamas thumbup.gif ryt jau turetum soktelt bigsmile.gif
Atsakyti
Kristiandra niu jo, su OT pirmas blynas siek tiek pasviles buvo, bet man naujas dalykas, plius jei nebutu tada skaudeje taip, buciau net nebandziusi makaluotis, bet kai taip maude viska ir dar ta BT pasoko iki II fazes, tai ir susimaise viskas blush2.gif o man BP dar meunliukas siandien kabo, tai mazu atnes sekme rolleyes.gif dabar jau lauksim..
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 05, 11:10)
Selva matai ten priekyje antros juosteles yra tas tamsesnis siulas, tai va uzvakar buvo tik tas siulas uzsidazes ir viskas smile.gif dar as paskubinau nufotografuoti, dabar ziuriu net dar ta II ryskesne, o tas siulas net ryskiai bordo  bigsmile.gif  zodziu sekantis BT suolis jau bus tikrasis  rolleyes.gif

Taip, saulele, dabar jau panasu, kad viskas pas tave sutampa. Tai liux, daug ko gali pasimokyti is sio ciklo- kad ir kantrybes, nevertinti visko is karto, paluketi- tas liecia ir OT, ir BT, ir tokius organizmo pojucius kaip skausmeliai. Vertinti reikia stengtis visuma, neiskeliant i virsu kazkokio vieno aspekto (nors as asmeniskai virsenybe teikciau BT- bet dauguma giniu su manim nesutiktu biggrin.gif, o geriausia mano manymu, kombinacija yra BT+OT).

Kaip ir tau, taip ir man OT padejo ciek tiek susigaudyti cikle, nes pries pradedant naudoti OT, mano BT pries O keleta ciklu sugalvojo pakilti ir as susimaisydavau vertindama, kuris pakilimas galejo buti tikra O. OT siek tiek paryskino situacija wink.gif Zinau, akd kartais tie OT- tikra interpretacija, reikia vertinti ryskejima, blankima, tad nepatarciau ju toms, kurios tik si metoda naudoja planavimui ir pas kurias reti bei nereguliarus ND. Bet OT+BT tai nebloga kombinacija- sutik?.. mirksiukas.gif

Visoms matuotojoms linkiu sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Selva taip, sutinku.. drinks_cheers.gif na nieko, svarbiausia viskas isejo gerai. nesustojom su ND ties 11 CD, taigi nesam pavelave ar pan, viskas tvarkinga, dabar lauksim rezultatu.. maciau, jog grisi pilnai i etery liepos 16, o as kaip tik tadien bandysiu jau NT gadinti rolleyes.gif
Atsakyti