QUOTE(auxxe @ 2010 07 05, 11:10)
Selva matai ten priekyje antros juosteles yra tas tamsesnis siulas, tai va uzvakar buvo tik tas siulas uzsidazes ir viskas

dar as paskubinau nufotografuoti, dabar ziuriu net dar ta II ryskesne, o tas siulas net ryskiai bordo

zodziu sekantis BT suolis jau bus tikrasis
Taip, saulele, dabar jau panasu, kad viskas pas tave sutampa. Tai liux, daug ko gali pasimokyti is sio ciklo- kad ir kantrybes, nevertinti visko is karto, paluketi- tas liecia ir OT, ir BT, ir tokius organizmo pojucius kaip skausmeliai. Vertinti reikia stengtis visuma, neiskeliant i virsu kazkokio vieno aspekto (nors as asmeniskai virsenybe teikciau BT- bet dauguma giniu su manim nesutiktu

, o geriausia mano manymu, kombinacija yra BT+OT).
Kaip ir tau, taip ir man OT padejo ciek tiek susigaudyti cikle, nes pries pradedant naudoti OT, mano BT pries O keleta ciklu sugalvojo pakilti ir as susimaisydavau vertindama, kuris pakilimas galejo buti tikra O. OT siek tiek paryskino situacija

Zinau, akd kartais tie OT- tikra interpretacija, reikia vertinti ryskejima, blankima, tad nepatarciau ju toms, kurios tik si metoda naudoja planavimui ir pas kurias reti bei nereguliarus ND. Bet OT+BT tai nebloga kombinacija- sutik?..
Visoms matuotojoms linkiu sekmes!