Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(auxxe @ 2010 07 04, 10:28)
kioske kokio ilgio tavo ciklai? jau turi ateiti mm??

siaip tai rytoj turetu jau ateiti mmm
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 05 liepos 2010 - 16:30
kioske nu ir palaukim to rytojus ir ziuresim 4u.gif
bet jau kiek mazai BT matuotju belike unsure.gif pameu anksciau cia ryte sijungdavai ir rasdavai jau vos ne kelis psl pripliurpta.. dabar randi 3-4 grafikelius ir viskas g.gif
Papildyta:
jolantida matau pasijungus.. kaip laikais? kada nelauki mm? neknieti dar BT pamatuoti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 05, 15:51)
jolantida matau pasijungus.. kaip laikais? kada nelauki mm? neknieti dar BT pamatuoti?  cool.gif

labukas susekei mane blush2.gif biggrin.gif
laikausi po truputi,visokiu rupesciu rupesteliu yra doh.gif dziaugiuosi vasara thumbup.gif mmm nelaukiu liepos 14-15 dienom,tiksliai nezinau nes nematuoju BT ,bet skaiciuoju kaip seniau kad budavo smile.gif .zinok labai sunku buvo pirmom dienom doh.gif taip ir norisi paziureti kokia BT doh.gif ,bet kazkaip atsispyriau pagundai lotuliukas.gif .tik tas kad per daug jau apie save zinau tai sunku nepastebeti kada O buvo na bent jau mazdaug galiu paskayti lotuliukas.gif nes ir gleives maciau tokias kokias reikia ir skausmeliai buvo .per beveik metus laiko saves stebejimo daug ko ismokau biggrin.gif na o kaip bus taip ziuresim kas cia gausis rolleyes.gif
tik visa sia savaite , po O( as manu kad ji buvo 15CD tongue.gif ) pradejo kazkaip pilvo apacia mausti kaip pries mmm bet iki mmm dar tolokai tai galvoju gal kas negerai cia su manim g.gif , bet veju blogas mintis salin ir bandau negalvoti apie nieka ax.gif
tai va tokios naujienos pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantida: 05 liepos 2010 - 17:29
jolantida ar esi tikra, jog O buvo butent tada? biggrin.gif ziurek kaip man si cikla doh.gif siandien vyksta O, o visiskai nieko nejauciu schmoll.gif o va skausmai visi buvo 10-12 CD, ir E isskyros buvo tada smile.gif as zinok nebepasitikiu pojuciais visiskai smile.gif
o del maudimu, yra ir man buve kad pradejo maudenti jau savaite po O ir taip iki mm.. nors as aisku linkiu, jog tau tos mm ir neateitu wink.gif mano drauge dabar kur pastojo, tai ji rigi sake jog maudeno ir iki siol maudena jau nuo seniai..
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Gal kuri zinot, kaip buna, kai nelaiku pamatuoji BT, ji buna aukstesne uz ta, kuri butu teisingai pamatuota, ar zemesne?

As paprastai matuoju ±8:00-8:30 ryto, bet siandien teko 5ta, vezt MB i darba, ir tada grizt. Ir tik atsikelus 5ta ji buvo 36.9, o paskui, 9:00 (kai grizau namo ir dar ±3 val pamiegojau) - 37.2.

Aisku, kad suzinot, ar ji nekrenta del artejanciu menesiniu, matyt, reikes laukt rytojaus, bet gal kas zinot, kokie tie BT pokyciai miegant buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 07 05, 16:38)
Labas vakaras  4u.gif
Gal kuri zinot, kaip buna, kai nelaiku pamatuoji BT, ji buna aukstesne uz ta, kuri butu teisingai pamatuota, ar zemesne?

As paprastai matuoju ±8:00-8:30 ryto, bet siandien teko 5ta, vezt MB i darba, ir tada grizt. Ir tik atsikelus 5ta ji buvo 36.9, o paskui, 9:00 (kai grizau namo ir dar ±3 val pamiegojau) - 37.2.

Aisku, kad suzinot, ar ji nekrenta del artejanciu menesiniu, matyt, reikes laukt rytojaus, bet gal kas zinot, kokie tie BT pokyciai miegant buna smile.gif

matuojant BT veliau, ji buna aukstesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 05, 18:42)
matuojant BT veliau, ji buna aukstesne  4u.gif

Tai jei teisingai supratau, mano BT pakritima leme butent tai, kad matavau ja 3 valandomis anksciau, nei iprastai?

ps. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 05, 16:35)
jolantida ar esi tikra, jog O buvo butent tada? biggrin.gif ziurek kaip man si cikla doh.gif siandien vyksta O, o visiskai nieko nejauciu  schmoll.gif  o va skausmai visi buvo 10-12 CD, ir E isskyros buvo tada smile.gif  as zinok nebepasitikiu pojuciais visiskai smile.gif
o del maudimu, yra ir man buve kad pradejo maudenti jau savaite po O ir taip iki mm.. nors as aisku linkiu, jog tau tos mm ir neateitu wink.gif mano drauge dabar kur pastojo, tai ji rigi sake jog maudeno ir iki siol maudena jau nuo seniai..

na nesu tikra bet is po 15CD isskyros buvo creamy tai ir galvoju kad O buo 15CD ax.gif na o kaip bus taip irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 07 05, 16:44)
Tai jei teisingai supratau, mano BT pakritima leme butent tai, kad matavau ja 3 valandomis anksciau, nei iprastai?

ps. aciu  4u.gif

Greiciausiai. Miegant kuno temperatura krenta. Bt- tai kuno temperatura zemiausiame taske, ramybes busenoj. Tam tradiciskai reikia 4val nepertraukiamo miego. Atsikelus ir pavaiksciojus bt bus nebetiksli.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 05, 21:32)
Greiciausiai. Miegant kuno temperatura krenta. Bt- tai kuno temperatura zemiausiame taske, ramybes busenoj. Tam tradiciskai reikia 4val nepertraukiamo miego. Atsikelus ir pavaiksciojus bt bus nebetiksli.

Aciu uz atsakymus, merginos smile.gif ka as be Jusu daryciau. Cia per kelias dienas tieeeek suzinojau!

O sakykit, subfebrili kuno temperatura (cia jau matuojant diena, pazastyje) - 37.4 - normalu? Galvoju, jei ziema taip persalus buciau, tai jau pasienius ramstyciau is blogumo. Dabar gi visai gerai jauciuos, gal kiek galva sunkoka tik...

Atsakyti
dekui uz priemima smile.gif

jurgacka tokiu oru manau normali temperatura 4u.gif gal perkaitai g.gif

merginos, dar nesidomejau, ale kur perkat OT? vaistineje buna? blush2.gif kai pirma planavom apie tokius net nezinojau blush2.gif

del skausmu per O, tai po gimdymo pradejau jausti doh.gif ale taaaip jauciu, kad koki pusvalandi nieko daryt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 07 05, 22:42)
dekui uz priemima smile.gif

jurgacka tokiu oru manau normali temperatura  4u.gif  gal perkaitai  g.gif

merginos, dar nesidomejau, ale kur perkat OT? vaistineje buna?  blush2.gif kai pirma planavom apie tokius net nezinojau  blush2.gif

del skausmu per O, tai po gimdymo pradejau jausti  doh.gif ale taaaip jauciu, kad koki pusvalandi nieko daryt negaliu.

Tai kad ir nekarstom dienom ji tokia buvo..
OT tai taip, vaistinese yra. Dar kol kas neteko pirkt, bet maciau
Atsakyti