Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(Agnieshkute @ 2010 07 06, 20:51)
Is visos sirdeles linkiu,kad apvaisinimas butu ivykes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

gerai butu.. ax.gif dabar reikia laukti...
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 06, 20:41)
neirida nu joo.. gerai butu, jei organizmas cia taip i apsivaisinima reaguotu smile.gif tik, deja, tokiu pozymiu niekur nesu maciusi, kurie jau 1 DPO pasireikstu smile.gif  o ir siaip man jau buvo taip 1 cikla, tai viena mergina paaiskino, kad cia po O vadinasi pasigamina daugiau prolaktino berods pas mane..

man praeita menesi taip buvo... jau galvojau visai organizmas pabludo blink.gif
dabar zinosiu kame saknys smile.gif

sveikinimai nestukei 4u.gif

laikysiu kumstukus uz tas, kurios zada NT daryti wub.gif
Atsakyti
Laba ryteli. Siandien pakritau http://www.babyplan.ru/profile/80259 bet jau tikrai gerai matavau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas...

nežinau ar dėl karštų orų ar čia taip ir turi būti, bet šiandien temperatūra 37,1 bigsmile.gif

ryte gadinau NT, tai toooooks jau vaiduokliškas, kad net nesinori jo laikyti teigiamu.. po kelių dienų bandysiu kartoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 06:56)
Labas rytas...

nežinau ar dėl karštų orų ar čia taip ir turi būti, bet šiandien temperatūra 37,1  bigsmile.gif

ryte gadinau NT, tai toooooks jau vaiduokliškas, kad net nesinori jo laikyti teigiamu.. po kelių dienų bandysiu kartoti smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif kad tik rysketu, kad tik rysketu 4u.gif
o as negaliu susilenkt, skauda pilva ir seip atrodo lyg kas pripute ji butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 06:56)
Labas rytas...

nežinau ar dėl karštų orų ar čia taip ir turi būti, bet šiandien temperatūra 37,1  bigsmile.gif

siandien uzmeciau aki i tavo grafikiuka, kazkodel pirma mintis, kad nestuke.gif ax.gif Rodyk ta testuka, tuoj visos ivertinsim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(neirida @ 2010 07 07, 07:27)
Laba ryteli. Siandien pakritau http://www.babyplan.ru/profile/80259 bet jau tikrai gerai matavau  smile.gif

Manau toks pakritimas dar nieko blogo, jau visai nedaug liko laukti iki atomazgos mirksiukas.gif

QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 07:56)
Labas rytas...

Kaip smagu, nors ir vaiduokliukas, bet manau, kad ir jis nudziugino smile.gif
Papildyta:
Va cia mano grafikelis

http://www.fertility...com/home/2f9ff4

Praita cikla irgi panasiu metu soktelejau, noreciau ir kita cikla taip soktelt ir nebenusileisti tongue.gif
Atsakyti
Neirida - man ir pilvas išpūstas buvo vos ne nuo O pradžios... o pagal tavo grafikėlį, tai šiandien priklausė kritimas, kad liktų toks zigzaginis smile.gif

aistuzele - testukas toks vaiduokliškas, kad net fotikas nemato lotuliukas.gif , tai foto bus tada, kai jis paryškės, ok? mirksiukas.gif
Beje, tikiuosi,kad tavo nuojauta neapgaus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Puika*: 07 liepos 2010 - 07:32
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 07:31)
Neirida - man ir pilvas išpūstas buvo vos ne nuo O pradžios... o pagal tavo grafikėlį, tai šiandien priklausė kritimas, kad liktų toks zigzaginis smile.gif

niu ziuresim kas cia bus blush2.gif i ka tai issirutulios. Jau ir nebedaug laukti, bet taip norisi greiciau suzinoti blush2.gif dariausi ir as siandien NT, bet ten plika akim vos iziurima kas tai apie foto ne nesvajot. Bet dar gali buti jog tiesiog testine juostele persisviecia. Tenka tik laukti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na ka sugryzome po ilguuuuu ilguuuu svenciu biggrin.gif taigi, O buvo mano 19 CD, paskutiniai ND buvo 16CD taip kad sedziu tykiai ramiai ir laukiu savo memiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 07:56)
Labas rytas...

linkiu kad tik rysketu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 07, 08:43)
Labas rytas,

Na ka sugryzome po ilguuuuu ilguuuu svenciu  biggrin.gif  taigi, O buvo mano 19 CD, paskutiniai ND buvo 16CD taip kad sedziu tykiai ramiai ir laukiu savo memiu  doh.gif
Papildyta:
linkiu kad tik rysketu  bigsmile.gif

Dar nereiškia, kad FF teisingai galvoja. Jei aš nebūčiau žymėjus OT, tai man visai kitą dieną O liniją siūlytų, taip kad linkiu laukti mėmių, bet taip ir nesulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mmeda sveikinu wub.gif
Sulaukusioms mm po 4u.gif
Vaiduokliuojancioms, kad rysketu mirksiukas.gif wub.gif
as BT nematavau, gal ryt prisiversiu, bet nera noro, atostogos juk smile.gif
Atsakyti