Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(neirida @ 2010 07 07, 10:31)
siandien 11DPO
http://www.babyplan.ru/profile/80259 manau jau turejo parodyt
Papildyta:

su puodeliu galima ir nerytiniu. Turiu dar Rapipreg kasete, bet gal palauksiu mm dienos  smile.gif

mano jau 13 DPO ir vos vaiduokliuką tik rodo, tai gal tikrai palauk iki mm dienos ir tada gadink.. nervų nebus bereikalingų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 09:32)
mano jau 13 DPO ir vos vaiduokliuką tik rodo, tai gal tikrai palauk iki mm dienos ir tada gadink.. nervų nebus bereikalingų wink.gif

drinks_cheers.gif seip nesinervinu, kol nera mm tol yra viltis. O vaiduokliais, o tuo labiau menamais as nepasitikiu. Dar lauksiu ziuresiu kas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 07, 10:47)
drinks_cheers.gif  seip nesinervinu, kol nera mm tol yra viltis. O vaiduokliais, o tuo labiau menamais as nepasitikiu. Dar lauksiu ziuresiu kas bus  biggrin.gif

Teisingas požiūris.. aš ir vaiduokliais nepasitikiu... lauksiu tikrų ryškių II smile.gif ir tau to linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 09:50)
Teisingas požiūris.. aš ir vaiduokliais nepasitikiu... lauksiu tikrų ryškių II smile.gif ir tau to linkiu  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif tau taip pat, bet kazkodel jauciu jog tu pamatysi tuos ryskius 4u.gif , o as nea smile.gif
Atsakyti
nu ale tai ot doh.gif as vaiksciojantis nesusipratimas lotuliukas.gif Dabar atydziau paskaiciau NT instrukcija. Puodeli jei darai iki mm tai reik su rytiniu slapimu, o jei po mm tai bet koks tinka doh.gif o dar gi nusipirkau Rapipreg tai tas tinka bet kokiu metu, o as pamaniau tik su rytiniu doh.gif tai matyt ir nieko nerodo .
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 07, 12:03)
nu ale tai ot doh.gif  as vaiksciojantis nesusipratimas lotuliukas.gif  Dabar atydziau paskaiciau NT instrukcija. Puodeli  jei darai iki mm tai reik su rytiniu slapimu, o jei po mm tai bet koks tinka doh.gif  o dar gi nusipirkau Rapipreg tai tas tinka bet kokiu metu, o as pamaniau tik su rytiniu doh.gif  tai matyt ir nieko nerodo .

dėk tu tuos visus testus į šalį ir gyvenk ramiai iki mm smile.gif žinau,kad sunku, bet kam gadinti ir nervuotis smile.gif

Beje, šalin tokias nuojautas,kad tu II nepamatysi.. taip būti negali wink.gif laukiam mm dienos ir II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 11:07)
dėk tu tuos visus testus į šalį ir gyvenk ramiai iki mm smile.gif žinau,kad sunku, bet kam gadinti ir nervuotis  smile.gif

Beje, šalin tokias nuojautas,kad tu II nepamatysi.. taip būti negali wink.gif laukiam mm dienos ir II  mirksiukas.gif

biggrin.gif bet tu neisivaizduoji kaip as is saves sirdyje kvatojuos lotuliukas.gif nebijok dar as nenusimenu, visada turiu vilti kol nelabossios neparsibaladoja. Taigi lauksim draugiskai II mirksiukas.gif ir aciukas 4u.gif uz kompanija biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,na ka mergynos kurios pamatet vaiduokliukus linkiu kad jie rysketu,o as nt rytoj gadint bandysiu. http://www.babyplan.ru/profile/65639
Atsakyti
ksise graziai uzkilai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 07 07, 12:18)
sveikos,na ka mergynos kurios pamatet vaiduokliukus linkiu kad jie rysketu,o as nt rytoj gadint bandysiu.  http://www.babyplan.ru/profile/65639

gražus šuoliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 07:31)
Neirida - man ir pilvas išpūstas buvo vos ne nuo O pradžios... o pagal tavo grafikėlį, tai šiandien priklausė kritimas, kad liktų toks zigzaginis smile.gif

aistuzele - testukas toks vaiduokliškas, kad net fotikas nemato  lotuliukas.gif , tai foto bus tada, kai jis paryškės, ok?  mirksiukas.gif
Beje, tikiuosi,kad tavo nuojauta neapgaus...  ax.gif

su sunum mano pirmi du testukai buvo, kad net fotikas neeme biggrin.gif As buvau is tu, kur is viso testukai nebuvo ryskus, dariau gal 8 ir tik tas 8 parode daug maz vienodo ryskumo juosteles, tada buvo gal kokia 16 DPO.
Siaip vaiduokliu siaip sau nebuna biggrin.gif zinoma yra dvieju rusiu tie vaiduokliai, toks kuris kaip su nagu ibreztas, baltas ir tas tikrasis vaiduoklis, kuris yra tokios pacios spalvos kaip kontrolinis bruksniukas ir laaaaaaaaaaaabai jau blankus, bet ne baltas.
QUOTE(neirida @ 2010 07 07, 09:31)
siandien 11DPO
http://www.babyplan.ru/profile/80259 manau jau turejo parodyt
Papildyta:

su puodeliu galima ir nerytiniu. Turiu dar Rapipreg kasete, bet gal palauksiu mm dienos  smile.gif

man nestuma parode labai ankstyva repipreg, dariau apie pietus.
Atsakyti
as gi siandienn gavau NT ir pakaiciau instrukcija.. 10 stiprumo.. tai raso, jog tinkantys 6-15 DPO.. ale ot bizni nori darytis, ka doh.gif nes abejoju ar daug tokiu atsiranda kam 6 DPO jau parodo.. doh.gif
Atsakyti