Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(auxxe @ 2010 07 10, 10:10)
neirida 4u.gif
ksise kol nera mm dar laukim wink.gif
pas kitas labai grazu  bigsmile.gif
Kristiandra dekui, jog domiesi.. o mano BT gi sugalvojo paskraidyti  lotuliukas.gif ir kas dar keista, jog isskyros grynai W.. o vakar toks appetitas buvo, kad zinokit net gera prisipazinti kiek valgiau.. ir visko, kol galiausiai pries miega kapojau rukyta desra, ka as retai valgau  doh.gif zodziu keistai taip.. PMS tai dar anksti  unsure.gif
http://www.babyplan.ru/profile/73948

super suolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 10, 09:51)
Pusvalandis dar nieko nereiškia, žymėk kiek buvo pamatavus ir tiek 4u.gif Va jei valanda skiriasi tada jau galima ten pridėdinėt/atiminėt ax.gif

Na per tuos ilguosius savaitgalius taip išėjo, kad 40-50 min. vėliau matavau, tad koregavau tik po -0.05 biggrin.gif Svarbu tendencija išlieka biggrin.gif

O kelintus ciklus jūs jau planuojat? Būtų stebuklas man turbūt jei iš pirmo užkibtų? blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Vintage 4u.gif
bum linkiu pacios geriausios sio ciklo baigties 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vintage 4u.gif linkiu sėkmės naujam cikle

Auxxe nu super grafikėlis atrodo bigsmile.gif laukiu atomazgos

bum laikau kumštukus

Atsakyti
QUOTE(Vintage @ 2010 07 10, 09:06)
Labas rytelis,

Pradėjau skaičiioti antrą BT matavimo ciklą.....  smile.gif  Šį kartą bus įdomiau, nes turėsiu su kuo lyginti BT smile.gif
Visom nesulaukusiom MM po  4u.gif

4u.gif
QUOTE(auxxe @ 2010 07 10, 09:10)
o mano BT gi sugalvojo paskraidyti  lotuliukas.gif ir kas dar keista, jog isskyros grynai W.. o vakar toks appetitas buvo, kad zinokit net gera prisipazinti kiek valgiau.. ir visko, kol galiausiai pries miega kapojau rukyta desra, ka as retai valgau  doh.gif zodziu keistai taip.. PMS tai dar anksti  unsure.gif
http://www.babyplan.ru/profile/73948

grazus suolis, tik nekrisk mirksiukas.gif
Atsakyti
Auxxe taip ir toliau biggrin.gif
Bellina su BT mano 10 ciklas, bendrau rugseji 2 metai bus jau.
Atsakyti
Bellina manasis 7tas ciklas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 10, 05:44)
mano patarimas- nieko
BKT matuojama rytą vos pabudus, neatsikėlus iš lovos, bent po 3 val. miego su ne didesne kaip 0,5 val. paklaida;
pažymėti galimus trukdžius (sveikatos sutrikimus, termometro pakeitimą; pavėlavus pasimatuoti temperatūrą daugiau nei leidžia 0,5 val. paklaida. Pamatavus anksčiau ar vėliau negu nurodyta paklaida, žymėjimų lape reikėtų atlikti korekcijas: nuleidžiant reikšmes po 0,1° C kiekvienai pramigtai valandai. Pamatavus anksčiau nei įprasta, koreguojama temperatūros reikšmes atitinkamai pakeliant;

mirksiukas.gif

Mano patarimas- NIEKO NEKOREGUOTI. Ypac, nepazistant, kaip organizmas reaguoja i valandu skirtimus. Net ir FF nieko nesako apie bt koregavima, o tiesiog palieka balta rutuliuka, kaip GALIMAI netikslia bt. Tas pridejimas/ atemimas- tai daugiau neobjektyvus paspeliojimas kokia bt GALEJO buti. Nelaiku matuota bt yra netiksli ir niekas negali buti 100% tikras, kokia ji is tiesu butu buvus. Tad geriau ir palikti atitinkama zymejima grafike, kaip netikslios bt.
Atsakyti
teisingai Selva sako.. man si men buvo, jog nubudus 4ta pamatavau buvo 36.43, o jau 7ta val 36.95, kai pagal ta taisykle tada butu tureje buti 36.73 tik kazkas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 10, 10:24)
Bellina su BT mano 10 ciklas, bendrau rugseji 2 metai bus jau.

QUOTE(auxxe @ 2010 07 10, 10:28)
Bellina manasis 7tas ciklas..  smile.gif

Aišku unsure.gif Laikau kumščius, kad kuo greičiau sulauktumėte sėkmingo ir vaisingo ciklo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Selva @ 2010 07 10, 10:50)
Mano patarimas- NIEKO NEKOREGUOTI.

Labai ačiū už informaciją, pataisysiu tada duomenis kaip buvo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pataisiau ir as savo BT. Bet isskyru ziuriu, kad neverta man si menesi stebeti, nes naudoju Macmiror zvakutes, o jos vis tiek ''ten'' viska valo ir isskyros neatitiktu tikroves, tai sis ciklas bus tik temperaturos pokyciai smile.gif tik nelabai suprantu, kodel yra gerai, kai po O BT nukrenta? paskui pakyla? blush2.gif gal kas galit paaiskinti smile.gif
Atsakyti
o mano BT dabar 37,1 tai kodel ryte ji negalejo tokia but doh.gif dabar idomumo delei pasimatavau blush2.gif bet tai normalu manau toks skirtumas 0,3 padalos
Atsakyti