Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(Bellina @ 2010 07 10, 09:01)
Labai ačiū už informaciją, pataisysiu tada duomenis kaip buvo  biggrin.gif  4u.gif

Svarbu, kad grafikelyje atsispindetu, jog tos dienos BT- netiksli (balti rutuliukai). Visada ivesk matavimo laika ir programa pati pazymes.
QUOTE(lekitra @ 2010 07 10, 09:46)
tik nelabai suprantu, kodel yra gerai, kai po O BT nukrenta? paskui pakyla?  blush2.gif  gal kas galit paaiskinti  smile.gif

Neretai tuomet, kai vyksta implantacija, BT laikinai pakrenta. Teisingumo delei, BT pakristi 2 fazej laikinai gali ir del kitu priezasciu.

Bum, standartiskai uz tave sergu, vis patikrinu IUI temele, ar kokiu naujienu nera ax.gif Didziausios sekmes!

Kazkas klause- man sekmingas ciklas buvo 13tasis.
Atsakyti

Aciu uz paaiskinima, matuosiu toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 10 liepos 2010 - 11:27
QUOTE(neirida @ 2010 07 10, 10:09)
o mano BT dabar 37,1  tai kodel ryte ji negalejo tokia but doh.gif dabar idomumo delei pasimatavau blush2.gif bet tai normalu manau toks skirtumas 0,3 padalos

na jo, daznai dienine BT buna labai jau grazi, tik deja, nelabai ka reiskianti smile.gif
Atsakyti
kaip ir sakiau tas pakritimas nieko gero, jau pradejo teplioti verysad.gif vadinas greit pramus. Bet tai tada reisias mano antra faze 13dienu.
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 10, 10:36)
kaip ir sakiau tas pakritimas nieko gero, jau pradejo teplioti verysad.gif  vadinas greit pramus. Bet tai tada reisias mano antra faze 13dienu.

4u.gif mano irgi jau pora ciklu 13 DPO II faze buvo
Atsakyti
Na ka mergytes, as is daktares... sake viskas gerai, viskas atitinka ir viskas taip kaip tui buti.... turiu netgi puslytes nuotraukele.... wub.gif reikia pasidaryti tyrimus dar HCG ir progesterono, bet siandien jau niekas nepaeme man kraujuko tyrimams sad.gif na nieko, pirmadieni pasidarysiu smile.gif sekanti nuotrauka 07.26 d. smile.gif
Taigi didelis riebus AAAAPCYYYYY !!!!
Kad visoms uztektu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 07 10, 10:14)
Na per tuos ilguosius savaitgalius taip išėjo, kad 40-50 min. vėliau matavau, tad koregavau tik po -0.05  biggrin.gif Svarbu tendencija išlieka  biggrin.gif

O kelintus ciklus jūs jau planuojat? Būtų stebuklas man turbūt jei iš pirmo užkibtų?  blush2.gif  wub.gif

Tai žinoma, svarbu matysi kada O buvo ir tiek pakanka mirksiukas.gif

Aš tai tyngiu skaičuot biggrin.gif Gali pažėt - kaip tik man FF davė VIP'ą, tai visi grafikai sukelti. Dar 3 ciklus be BT tikėjomės stebuklo biggrin.gif
Šiaip tai visada galima tikėtis iš pirmo karto, daug kam taip ir pavyksta. Sveikai šeimai pastoti yra 20 proc tikimybė per ciklą, sakyčiau ganėtinai didelė mirksiukas.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 07 10, 11:46)
tik nelabai suprantu, kodel yra gerai, kai po O BT nukrenta? paskui pakyla?  blush2.gif  gal kas galit paaiskinti  smile.gif

Paskaityk pirmą puslapiuką apie implantaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 07 10, 12:00)

Taigi didelis riebus AAAAPCYYYYY  !!!!
Kad visoms uztektu  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif oi gaudau vyrusiua gaudaumazu uzsikresiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 07 10, 13:00)
Kad visoms uztektu  mirksiukas.gif

Gaudau wub.gif Patys nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu lengvo nešiojimo mirksiukas.gif

QUOTE(bum @ 2010 07 10, 13:00)
Šiaip tai visada galima tikėtis iš pirmo karto, daug kam taip ir pavyksta. Sveikai šeimai pastoti yra 20 proc tikimybė per ciklą, sakyčiau ganėtinai didelė mirksiukas.gif

Būtų nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bellina: 10 liepos 2010 - 12:29
Aciu, mergaites, uz sevikinimus... linkiu jums kuo greiciau isvysti II ir pamatyti pas daktare monitoriuje puslyte.... nuostabus jausmas.... tiesa, dar visokiu baimiu pilna, na bet manau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintage @ 2010 07 10, 10:06)
Pradėjau skaičiioti antrą BT matavimo ciklą..... 

Sekmingo naujojo ciklo tau 4u.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 07 10, 10:10)
neirida 4u.gif
o mano BT gi sugalvojo paskraidyti 

Super suolis...nu si cikla tikrai turi pasisekti bigsmile.gif

QUOTE(mmeda @ 2010 07 10, 13:00)

Smagu, kad viskas gerai wub.gif aukit sveiki ir stiprus. )O virusiuka ir as griebiu, pasilaikysiu iki rugpjucio wub.gif

Bum, sergu uz tave labai ir linkiu pagaliau sekmingo ciklo bigsmile.gif o pas mane viskas tiesiog puiku - bacilos neber thumbup.gif dar si menesiuka baigineju KT (irgi del endo), kita jau negersiu, bet planuot neiseis, nes per O busiu UK atskirai nuo vyro...nu bet kai grisiu...iskart griebsimes maloniu reikaliuku ir, zinok, kazkaip labai tikiu, kad si karta pavyks ir viskas bus gerai visus 9men.
Atsakyti
mmeda dideliausi, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Nesijaudink, galvok tik gerai, nes kitaip ir buti negali mirksiukas.gif

Mergaites, jau esat sakiusios, bet man su atmintim ne kas doh.gif , ka tas menuliukas reiskia grafikelyje?
Atsakyti