Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(*Puika* @ 2010 07 01, 10:12)
šiek tiek atšalus moteriškė likai smile.gif dar kelios dienos ir matysi į kurią pusę viskas klostosi

Nu jau tikrai, uz lango toks karstis, o as toks vaizdas sedziu kaip varveklis lotuliukas.gif itarciau kad gal koks anovuliacinis ciklas, bet tai tada man nebreztu gi tos O linijos doh.gif
Atsakyti
Domingo O bres, kadangi tu OT + uzdejus ir tas suolis buvo.. bet as manyciau, jog rytoj dar turetum kilti vel g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 10:13)
Vintage mano lamingasis grafikelis butent toks ir buvo - uzstrighimas ties 36.8, paskui perejimas prie 36.9 ir II wink.gif

4u.gif kad Tavo žodžiai Dievui į ausį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 10:20)
Domingo O bres, kadangi tu OT + uzdejus ir tas suolis buvo.. bet as manyciau, jog rytoj dar turetum kilti vel g.gif

Na ziuresim kaip cia bus doh.gif kazkoks sis ciklas visai be rysio, vakar labai maude pilva tai gal vakar ta O buvo, nesuprantu jau nieko doh.gif Na butu gerai kad jau ji butu ivykusi, nes jeigu ji dar tik bus, tai suds tada unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

kadangi si cikla BT nemetuoju tai ramiai cia galiu paskaityti nesukdama galvos del saves wink.gif
o seip ilgam savaitgaliui varysiu prie juros tai nesuksiu sau galvos del nieko bei pagal BP man imant visus mano matuotus ciklus uzbreze nuspejamas geltonus O langelis 7,8,9 dienas tasi ND atliekami prie juros iki O gal duos ilgai laukiamo teigiamo rezultato bigsmile.gif nes ir as busiu atsipalaidavus ir nebus laiko daug apie tai galvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 07 01, 10:54)
Sveikutes smile.gif

kadangi si cikla BT nemetuoju tai ramiai cia galiu paskaityti nesukdama galvos del saves wink.gif
o seip ilgam savaitgaliui varysiu prie juros tai nesuksiu sau galvos del nieko bei pagal BP man imant visus mano matuotus ciklus uzbreze nuspejamas geltonus O langelis 7,8,9 dienas tasi ND atliekami prie juros iki O gal duos ilgai laukiamo teigiamo rezultato  bigsmile.gif nes ir as busiu atsipalaidavus ir nebus laiko daug apie tai galvoti biggrin.gif

Gerai pailsėk smile.gif ir lauksim su gerom žiniom smile.gif
Atsakyti
auxxe tikra tiesa kad tik iagirstu tai Dievas thumbup.gif pakiltume iki 36.9 ir pamatytume dryzuota testuka mirksiukas.gif
nors jau jauciu kaip jautreja mano krutine artejant nelemtom dienom... doh.gif
Vintage na ziurekim kur uztrigimas musu mus nuves rolleyes.gif
irute smagaus atsipalaidavimo ir tikiuosi rezultatas atostogu bus teigiamas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar matosi, jog jie rysketu? g.gif nes man tai jie visi vienodi pradeda darytis doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 01, 14:06)
ar matosi, jog jie rysketu? g.gif nes man tai jie visi vienodi pradeda darytis doh.gif
user posted image

Man matosi, 10 CD ryskiausias, bet nedaug ryskesnis uz 9 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
auxxe- matos 4u.gif

as sianakt prisapnavau, kad BT iki 35.7 nukrito, nebegalejau uzmigt doh.gif tai ryte ne nematavau doh.gif
Atsakyti
aha paskutinis siek tiek ryskesnis uz vakar 4u.gif
Atsakyti
As tai vis suku galva ar rytoj kiek nors nutirps varveklis vidury vasaros is po nosies ar vis dar ne lotuliukas.gif Nes jau pradeda varyt mane i nevilti ta mano BT tokia zema doh.gif
Atsakyti