Nu jau tikrai, uz lango toks karstis, o as toks vaizdas sedziu kaip varveklis itarciau kad gal koks anovuliacinis ciklas, bet tai tada man nebreztu gi tos O linijos
Vintage mano lamingasis grafikelis butent toks ir buvo - uzstrighimas ties 36.8, paskui perejimas prie 36.9 ir II
kad Tavo žodžiai Dievui į ausį
____________________________________________________________________ Gamta tarsi nori, kad viena lytis kitoje ieškotų gėrio ir grožio. Johanas Volfgangas Gėtė
Na ziuresim kaip cia bus kazkoks sis ciklas visai be rysio, vakar labai maude pilva tai gal vakar ta O buvo, nesuprantu jau nieko Na butu gerai kad jau ji butu ivykusi, nes jeigu ji dar tik bus, tai suds tada
kadangi si cikla BT nemetuoju tai ramiai cia galiu paskaityti nesukdama galvos del saves o seip ilgam savaitgaliui varysiu prie juros tai nesuksiu sau galvos del nieko bei pagal BP man imant visus mano matuotus ciklus uzbreze nuspejamas geltonus O langelis 7,8,9 dienas tasi ND atliekami prie juros iki O gal duos ilgai laukiamo teigiamo rezultato nes ir as busiu atsipalaidavus ir nebus laiko daug apie tai galvoti
kadangi si cikla BT nemetuoju tai ramiai cia galiu paskaityti nesukdama galvos del saves
o seip ilgam savaitgaliui varysiu prie juros tai nesuksiu sau galvos del nieko bei pagal BP man imant visus mano matuotus ciklus uzbreze nuspejamas geltonus O langelis 7,8,9 dienas tasi ND atliekami prie juros iki O gal duos ilgai laukiamo teigiamo rezultato nes ir as busiu atsipalaidavus ir nebus laiko daug apie tai galvoti
auxxe tikra tiesa kad tik iagirstu tai Dievas pakiltume iki 36.9 ir pamatytume dryzuota testuka nors jau jauciu kaip jautreja mano krutine artejant nelemtom dienom... Vintage na ziurekim kur uztrigimas musu mus nuves irute smagaus atsipalaidavimo ir tikiuosi rezultatas atostogu bus teigiamas
As tai vis suku galva ar rytoj kiek nors nutirps varveklis vidury vasaros is po nosies ar vis dar ne Nes jau pradeda varyt mane i nevilti ta mano BT tokia zema