QUOTE(serzas @ 2010 07 09, 00:03)
Nu ir dabar nezinau ka su jais daryti

Visur receptuose nurodoma dziovinti prieskoniai, o kaip naudoti sviezius?

dar kazkur skaiciau, kad juos ne bet kada galima naudoti bei dziovinti ateiciai, kazkaip kai zydi ar kai nurydi, ar panasiai

Tai gal kas nors ka nors papasakosit a man su jais daryti?

Raudonelis jau zydi.
džiovinti:šviežūs - 1:4

Net nežinau nuo ko pradėti, bet panaudojimas toks platus, kad baisu ir užsivesti.
Na, atradau, kad marinuojant žuvies file kartu su čiobreliais, kepimo momentu nustelbiamas tas baisusis žuvies kvapas ( žuvies skonis nepakinta, tik gal nosis užuodžia vos vos čiobrelį

).
Ką su jais daryti - daug ką

Vartoti ruošiant maistą, kaip vaistines arbatas, aromatizuoti aliejų ar pasigamitni namie muilą ir t.t.
IngridaB, manrods su čiobreliais trūksta tik kantrybės. Pati pernai mažutėlius pačios pasėtus daigelius sukišau gana problematiškoje vietoje, šiemet jau pilnai uždengtas visas plotas, žydi. Jiems kuo prastesnė, laidi vandeniui žemė reikalinga.