QUOTE(Lotynė @ 2011 03 08, 22:28)
Na, nuskambėjo labai informatyviai... Aš nei kaltinu kažko, nei tyčiojuosi nei dar kažką. Tikėjausi kažkokios informacijos iš žmonių, kurie jau turi, ar tiesiog apsisprendę pirkt jau turi daug susirinkę info... Aš tik pateikiau tam tikras žinomas polikarbonato savybes manydama, kad kažkas iš čia esančių žinotų daugiau ir ta informacija pasidalintų.
Sveikutes

Na, kadangi jau turiu polikarbonato siltnami

, kuri man MB siemet nupirko, tai galiu ir as isiterpti dar syki

Nors dar nieko neauginau jame ir net neturiu jo sustatyto, bet turiu vyra, kuris pries pirkdamas issisniukstinejo viska

Galiu papasakoti ka is jo ispesiau

Zodziu taip

Kiek MB domejosi, polikarbonatas pati tinkamiausia medziaga siltnamiui tik reikia ziureti kieno gamybos tas polikarbonatas. O jo yra visokio, kiek supratau - ir kinietisko, ir rusisko ir vokisko. Butent del vokisko polikarbonato MB ir nupirko siltnamuka is siltnamiu centro, nes garantija 10 metu atseit. ir jei pagelbes kuriai
http://www.siltnamiu...tas-4mm-storio/
O del pazaliavimo lapu tai persigandau paskaiciusi jusu zinutes.. islys maniskis is duso paklausiu
Papildyta:
QUOTE(Smulkmenele @ 2011 03 08, 23:41)
Sveikutes

Na, kadangi jau turiu polikarbonato siltnami

, kuri man MB siemet nupirko, tai galiu ir as isiterpti dar syki

Nors dar nieko neauginau jame ir net neturiu jo sustatyto, bet turiu vyra, kuris pries pirkdamas issisniukstinejo viska

Galiu papasakoti ka is jo ispesiau

Zodziu taip

Kiek MB domejosi, polikarbonatas pati tinkamiausia medziaga siltnamiui tik reikia ziureti kieno gamybos tas polikarbonatas. O jo yra visokio, kiek supratau - ir kinietisko, ir rusisko ir vokisko. Butent del vokisko polikarbonato MB ir nupirko siltnamuka is siltnamiu centro, nes garantija 10 metu atseit. ir jei pagelbes kuriai
http://www.siltnamiu...tas-4mm-storio/
O del pazaliavimo lapu tai persigandau paskaiciusi jusu zinutes.. islys maniskis is duso paklausiu
taigis. Informacija tokia - lapai zaliuoja kai pollikarbonato oro tarpuose kaupiasi dregme ir nesvarumai

(darausi spece

) Tai tam tikslui yra naudojamos kazkokios tarpines, kurios nezinau kaip atrodo ir kurias kai MB pirko siltnami mums dave kartu su polikarbonatu. Jos isleidzia dregme ir neprileidzia purvo.Nu zodziu, pagavau azarta besigilindama