aurelija_ma, labai grazu!!
Raseleb, super!!!
versus*, kokia miela deze!!
Gabriele-, pirmas ispudis, pamacius tavo dezute, buvo: OHO kokie seseliai
bet kuo daugiau ziuriu i dezute, tuo labiau ji man patinka
as galvoju, kad nekeisk jai nieko. geriau dar ant juodrascio pasimokyk seseliuoti ir nudekoruok ka nors nauja
auksine, grazus laikrodis
Raseleb, super!!!
versus*, kokia miela deze!!
Gabriele-, pirmas ispudis, pamacius tavo dezute, buvo: OHO kokie seseliai
auksine, grazus laikrodis
campari*, eufato - ačiū
Ten kur tuščia vieta, dar žadu pora žodžių parašyti
Šešėlius tada vos vos pašvelninsiu, kad pamačius nebūtų ''OHO kokie šešėliai''
auksine, laikrodis nuostabaus grožio
auksine, laikrodis nuostabaus grožio
auksine labai grazus laikrodukas
aciukas mergaites, kas nepatingejo brukstelti apie mano dezute visoms po
versus grazuole dezute
evukke grazu
Raseleb grazi sapnu dezute
versus grazuole dezute
evukke grazu
Raseleb grazi sapnu dezute
QUOTE(efauto @ 2010 07 17, 11:22)
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 07 17, 13:03)
QUOTE(campari* @ 2010 07 17, 15:57)
ačiū labai visoms
QUOTE(campari* @ 2010 07 15, 14:42)
karelevna grazi dezele, tik virsutini paveiksliuka arba sendinciau dvikomponenciu, arba 'pamurzinciau' bei pablukinciau paveiksliuka, nes dezute ale senovine, o paveiksliukas net rezia aki nuo spalvu ryskumo..
dar siulyciau nebijoti ir paauskinti'pamurzinti kampucius visusir briauneles dezutes, bei su tamsesne/sviesesne ruda pazaisti, juk spalvos buna pablunka nuo laiko, nera visisikai vienodos ir tolygios
nebijok eksperimentuoti ir toliau darbuokis 
beje kas slepiasi dezutes viduje??
beje kas slepiasi dezutes viduje??
aciu uz patarimus...bet jau podavanojau))labai jai patiko..kita kart tikrai pabandysiu visa tai padaryti nes noriu dar viena tokia mazyte padaryti..o viduje padariau rozes trfareta ir viskas...nuspalvinau vidu tamsiais dazai o roze padariau auksini
Ačiū kurioms patiko ir išsakėte gražų žodelį
Parodysiu ir daugiau nuotraukyčių, bet jau kai buvau nufotografavus, apsigalvojau dėl vienos dėžutės vidaus spalvos, nepatiko. Tai daugiau nuotraukyčių ir nerodžiau. Per savaitgalį perdažiau ir šiandien parodysiu daugiau
evukke graži servetėlinė
versus* labai graži ir miela krikštynų dėžutė. Tiek daug perpiešta ir šešėliai
-Gabriele- nesikartosiu, merginų jau išsakyta. Tikrai šauni pradžia
auksine mielas meškio laikrodukas
Parodysiu ir daugiau nuotraukyčių, bet jau kai buvau nufotografavus, apsigalvojau dėl vienos dėžutės vidaus spalvos, nepatiko. Tai daugiau nuotraukyčių ir nerodžiau. Per savaitgalį perdažiau ir šiandien parodysiu daugiau
evukke graži servetėlinė
versus* labai graži ir miela krikštynų dėžutė. Tiek daug perpiešta ir šešėliai
-Gabriele- nesikartosiu, merginų jau išsakyta. Tikrai šauni pradžia
auksine mielas meškio laikrodukas
Jau kiekvienos nevardysiu, Jūs tiesiog visos gabios
Ir pradedančios ir ne 

Ocho
kokia šauni laiškų dėžutė
Kokie šešėliai
Neslėpk parodyk ir vidų, ir jei gali parašyk ką naudojai. Matau raštas tai gali būti arba servetėlė ar ryžinis popieriukas, o kiti klijuoti motyvai: deko popierius ir spausdinti? Šešėlius turbūt su aliejiniais dažais darei?
AČIŪ Raseleb.
Oi kiek klausimų
Esu ištikima akrilui, jokių aliejinių savo darbams nenaudoju, apart įtrinimo sottile skylinėjimui. Vidus medis, nieko perdaug nedaryta, pašveista ir palakuota. Kadangi viduje bus daug viskių varžtukų, detalyčių ir t.t.
Servetėlė ir dekupažo popierius.
Žodžiu nieko įpatingo, ko nerastum dekupažo priemonėm prekiaujančioje parduotuvėje.
Oi kiek klausimų
Esu ištikima akrilui, jokių aliejinių savo darbams nenaudoju, apart įtrinimo sottile skylinėjimui. Vidus medis, nieko perdaug nedaryta, pašveista ir palakuota. Kadangi viduje bus daug viskių varžtukų, detalyčių ir t.t.
Servetėlė ir dekupažo popierius.
Žodžiu nieko įpatingo, ko nerastum dekupažo priemonėm prekiaujančioje parduotuvėje.
Žadėjau daugiau vaizdelių: